Long boat

Middagen igar var som vanligt helt fantastisk, blev en underbar buffe dar det verkligen fanns allt att valja pa. Kott, fisk, kyckling, grillspett osv osv! Det som ar nackdelen med denna resa ar att jag ater alldeles for mycket :P

Efter middagen sa satte vi oss pa altanen till vart hotell och spelade spel, natt sorts fragespel. (kommer inte ihag vad det heter) Brilljerade ju inte direkt med mina allmankunskaper men gjorde nog sa att de andra fick det desto roligare iallafall.
Haha, fick en fragan om vad en kapselbildning var, satt lange och funderade men kom inte pa vad det var forutom att jag nyss hade last om det. Svaret var himla pinsamt da jag nyligen genomgatt en operation och detta ar nagonting som kan handa, bli en komplikation och som jag betalt tusentals kronor for. (forsakring)! PINSAMT, kande rent hur jag hettade till i ansiktet. Men sant far jag bjuda pa, vi har ju trots allt SEMESTER ;)

Eftersom det blev hur mycket skratt som helst sa orkade jag inte tillslut, sa jag och Michaela tog vart pickopack och gick o la oss!

DAG 4

Klockan ringde 08.00, och det var antligen dags for oss att bege oss ut med en long boat for att besoka Railay Beach. Det tar 20 minuter fran Aonang att komma till denna strand.. Sa sagt och gjort sa hade vi anlant.. Tyvarr sa var vattnet alldeles for hog ifran formiddagen sa vi agnade tiden till att bada. Vi fick hanga kladerna pa bergsklipporna, for att vagorna var sa stora och vattnet kom sa pass langt upp.



Men efter nagra timmar nar vattnet hade dragit sig tillbaka sa kunde vi antligen njuta av den vackra vyn och stranden. Det grona vattnet och solen som ocksa tittade fram tillslut.. Stekhett och precis i min smak.


Fick min forsta thailandska fot och underbensmassage, naglar pa bade tar och fingrar klippda, filade och fargade. Allt for en ynka summa! Egentligen skulle jag vilja ge dem massa dricks for att jag tycker sa synd om dem. Men nu kanske jag far lov att vara lite egoistisk och forsoka komma undan sa billigt som mojligt :P
Det varsta ar nar det kommer fram sota rara barn och ska forsoka salja nagot. Jag kan saga nej, men Sot Ida maste ga ifran pa ett smidigt satt for att hon inte har hjarta nog att saga nej till dem!



Blev sedan en massa mer sol och bad tills det var dags att bege sig tillbaka till Aonang och hotellet. Hemresan var ju helt katastrofal pga. alla vagor. Satt i mitten brevid en thailands kvinna, nast langst bak, mina ovriga vanner satt langre fram. Men vad tror ni hander? Ja, vem far allt allt ALLT vatten pa sig nar vagorna far in over baten? Jag saklart.! Jag var helt dyngsur och trodde ater igen att jag skulle drunkna och do!

Nu har vi ater igen atit en super god middag pa en Italiensk restaurang. Blir tidig kvall for imorgon vantar en heldag pa en bat. Vi ska ge oss ut och utforska fyra oar. Ska bli valdigt spannande att fa se :)








Kommentarer
Postat av: Eva Blom

Hej Gumman:) det ser helt underbart ut....dit åker pappa o jag nästa gång, njut allt du kan. Kram mamma

2010-10-09 @ 21:45:35
Postat av: Anonym

Vi har det heelt fantastiskt! Ni gor helt ratt som aker hit.. :) PUSSSSS

2010-10-10 @ 11:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0