Bortskämd

Nu är tvätten snart klar, har sprungit som en förvirrad tant runt omkring nu för att få iordning på allt. Fick ett paket på posten med nytt överkasst, gardiner, och matta som jag nu vart och hämtat ut. Blev riktigt bra, nu ska det inhandlas nya lampskärmar och kuddar så ska ni få se före och efter bilder. Som dag och natt ;)
Ljust o fräscht!

Ska ta och göra mig iordning inför ett träningspass på SATS med Maria. Efter träningen ska vi åka hem till henne och Tobias för att ha en riktig myskväll. Var evigheter sedan så det ska bli trevligt. :) Middag och Idol, får inte glömma allt mumsigt godis vi ska äta. Kom ihåg, vi tränar för att kunna äta det vi vill :D


Fick dessa fina blommor av Peter när han kom hem i eftermiddag - underbara du <3

Kina, Shanghai - Thailand, Koh SamuiKINA, SHANGHAI 23 MARS 2012

Vidare Till

THAILAND, KOH SAMUI


Jag längtar så jävla mycket! 

 

 

 

 

 

 


Morgonrock - säg inte det!

Uppe efter tuppen men innan kl 08:00 på min lediga fredag, varför? Kan jag fråga mig själv men vill verkligen inte sova bort min lediga dag. Inte ofta jag är ledig så det gäller att ta till vara på de få dagar som jag har!
Har precis slängt in en av (5!) tvättmaskiner.. Visst är det underbart att på alla lediga dagar får vi ägna oss åt skitgöra, som tvätt, städ osv..

Nu är det dags för frukost, massa ägg , vaniljyoghurt med kanel/musli.. Ni måste prova med kanel, Marika har lärt mig det :D Suuper gott!

MORGONROCK - ÄR COOOOOLT ;)


SATS

Okej, dags att ta tag i sig själv på riktigt. Tar och besöker SATS innan arbetet börjar kl 15:00. Blir nog min favorit biceps, axlar + kondition i slutet. Vill känna svetten rinna på riktigt.. Härligt!

Så, Hej hej!


Dags att ta tag i detta på riktigt?

Borta ifrån bloggvärlden under en period - var det skönt? Ja! Hade ingen som helst lust att dela med mig av min vardag och tiden fanns heller inte till. Men nu kanske det har lugnat ner sig lite och lusten har kanske kommit tillbaka? Vi får hoppas! Gick precis in för att kolla min statistik och när jag ser att människor fortfarande läser min blogg utan att jag skriver något så måste jag ju någonstans vara intressant :P ;)

Så, vad har hänt under dessa månader?

Sommaren har ju gått med en väldig fart måste jag säga, tyckte jag och Maria nyss satt i slottskogen och njöt av vårt första rosé glas. Solen som var så varm och att vi kunde sitta i bikini i april. Sommaren i Göteborg har vart fantastisk och rolig! Midsommar är inget undantag utan den bästa helgen någonsin.. Min prins kom, han stod bara där precis som i en film ;) Kärlek vid andra ögonkastet, Det finns och det är underbart!
Tiden har gått så snabbt, över tre månader sedan och jag har aldrig mått så bra  - tack för det!

Jag har också börjat på ett nytt arbete där jag trivs hru bra som helst! Roliga/knäppa/trevliga kollegor som gör det roligt att gå dit varje dag. Jag trivs med arbetsuppgifterna och ena dagen är inte den andra lik. Går alltid därifrån med ett leende på läpparna! Detta har också lett till att jag vet vad jag vill utbilda mig till, så denna utbildning ska jag söka till under våren. Förhoppningsvis kommer jag in och kan påbörja den under hösten 2012. Utbildningen läses på distans och under deltid vilket innebär att jag kan arbeta under tiden. Sweet!

Fler saker på G, o som har hänt. Men nu blickar vi frammåt o jag ska verkligen försöka hålla bloggen igång :)

Puss o Kram


Några av de bästa som jag saknar!!RSS 2.0