Kärlek

Kan väl inte finnas något mer underbart? Har precis suttit och grinat till ensam mamma söker, Ååå dom var så himla kära och det är ju fantastiskt! Jag hoppas verkligen att jag en dag hittar min prins och får bli så där lycklig så det bara spritter i hela kroppen.

LOVE

Urk

Min första skit dag här nere i Göteborg!
Försov mig till 12.15, tänkte kliva upp tidigt och få massa ärenden gjort innan det var dags att åka och hämta bilen på verkstaden. Men det sket sig fullständigt! Fick istället stressa upp, kasta på mig kläder och bege mig mot volkvagns verkstad. När jag sitter där så  blir beloppet mycket högre än vad som var sagt. Betalade men på dessa sekunder så tänkte jag, vad håller jag på med? Ifrågasatte genast och de visar sig att de tagit betalt för en service, long life shit. Inget som jag beslutat mig för att bekosta. Denna service kostade 3500 kr,

Mr A, hävdade att jag skrivit under ett papper där jag accepterat detta. Men han kunde inte hitta papperet, utan det fanns ute i verkstaden. - Gå och hämta det är du då snäll så att jag får se det. Mr A kilade iväg, kom tillbaka, satte sig ner och började knappra på datorn. Jag frågade då hur det gick, svaret blev, vi fixar till detta. Så det slutar med att jag får denna service helt gratis. Tack och inte mer än rätt då jag inte behövde den egentligen.
Tänker inte betala för något jag inte beställt..

Maria jobbar och jag har det fruktansvärt tråkigt just nu. Vill bara bli frisk så att jag kan arbeta!
Så, gud gör mig frisk!



Intensiv dag

Som sagt, min dag har bestått av möten. Först personal möte där allt blev så underbart bra inför nyår och dagarna efter jul. Jag kommer att komma hem till annandagen, och då blir det hemmvändar match på ishallen, annandags dans där jag får träffa alla nära o kära, samt det viktigaste av allt, att jag får träffa min familj vilket jag då inte gjort på 3 månader! Herregud vad jag längtar!
Vi börjar på schemat imorgon på mitt nya arbete vilket känns kanon, allt har gått så snabbt och så otroligt bra att jag inte kan förstå vad jag gjort för att förtjäna detta. Visst ja, imorgon ska jag köpa en trisslott och vinna 50.000 kr i 50 år.. Det får jag inte glömma!

Mitt andra möte som jag var på idag kommer att göra en viss förändring i mitt liv och det är bara jag som kan bestäma hur stor förändringen kan bli. Visst, jag känner mig väldigt osäker när jag står inför nya valmöjligheter, beslut och vet ibland inte ut eller in. Jag tycker inte det är kul och jag blir förjäkligt nervös. Men sen står jag ändå där, beroende på vad jag ska göra, jag utför det och lyckas oftast! Gör jag inte det, så är det bara att försöka igen eller strunta i det. Jag försökte iallafall en gång och det är nog så bra, jag menar då vet du att; okej, detta var inget för mig nu ger vi oss på nästa utmaning. Jag tror att många generellt måste sluta vara rädd för att misslyckas, det är ju av misstagen vi lär oss. Och vi måste våga för att vinna!

Jag känner mig så tillfreds med tillvaron just nu, jag skulle kunna gå ut på gatan naken och dra av en riktig ful dans. När människor skulle titta på mig skulle jag skrika att jag dansar för att jag är lycklig och jag är naken för att det är det bästa som finns! Just det..! :D

Åå ingen är mer glad än jag just nu! Skull...

Åå ingen är mer glad än jag just nu! Skulle egentligen jobba hela jul o dagarna mellan jul o nyår. Men nu har jag bytt, fixat o trixat så jag får åka hem på natten den 25e o blir hemma tills 2 januari. Underbart!!! Så jäkla jäkla jäkla glad!!!


Solarium

Glömmer ju bort så snabbt att jag ska hållla min brunfärg vid liv. Men idag så har jag besökt solariumet, men det känns ju inte som om jag blir brun för det. Så får väl smeta på mig lite brun utan sol "Dove summer glow", det är grejjer det. ;) Förutom att jag ibland ser ut som en zebra då jag lätt glömmer bort att jag tagit på mig det, lägger mig på sängen och får sedan fina ränder utav lakandet. Shit, Blom!

http://crazyangel.blogg.se/images/2008/solarium_12832846.gifhttp://frisortips.blogg.se/images/2010/okdoddov_89292640.jpg

Med hjälp av dessa kanske jag kan uppnå detta resultat igen, det vore ju härligt!


El, elektricitet

När jag satt vid datorn imorse så slutade den att ladda, inte nu igen tänkte jag! Trodde nämligen att laddaren hade gått sönder. Men det visade sig att strömmen gått, så jag väntade i 30 minuter men den kom inte tillbaka. Ut i trapphuset för att kolla om den fungerar, ja precis som jag misstänkte. Vi har såklart inte fixat nått nätavtal, elavtal vad det nu heter. Skriver till Maria, hon vet inte heller. Jag som frågade förut o trodde det var fixat :P

Så jag ringer hyresvärden som med en butter ton rent utsagt dumförklarar mig, och drar en kort trudilutt om hur jag ska göra och hur jag borde ha gjort. Så efter många om och men får jag ur honom var jag ska vända mig. Ca 1 timme senare kommer jag fram till en söt och rar tjej vid namn Malin på Göteborgs Energi. Vi tecknar ett avtal och så tänker jag, nu är det klart, nu har jag ström. Men icke, får vänta ytterligare 1h på att en kvinna ska ringa upp mig och slå av huvudströmbrytaren för att sedan slå på den igen..

Eefter 2,5 h hade jag ström igen, jag kände mig verkligen handikappad då datorn slocknade och jag insåg att jag bara hade 21% batteri på telefonen. Vad gör man utan el? Hur gjorde dom förr?

Nu har jag precis dansat klar med dammsugaren och tänkte dra mig en vals med skurmoppen, eller ska jag lämna det åt Maria? Ja, det gör jag minsann! ;)

Ikväll har jag inga planer förutom att jag ska bli FRISK! Ska gå och sola lite när Maria slutar så vi möts upp, sen går jag på Ica och inhandlar mig lite mat. Undra om jag ska be Maria laga mat idag, hon är ju en väldigt duktig kock. Inte dumt alls att dela lägenhet med henne :D


Sweeetie, miss you a lot!
Saknar våra galna utgångar i Thailand!

Hosta

Jag känner mig som en påse skit, täppt i näsan, hosta som inte vill ge sig. Gillar inte när det killas i halsen sådär retsamt! Ögonen känns bara trötta även om jag sovit flera flera timmar. Det kännns helt enkelt inte bra. Jag får lite panik eftersom att det är min första arbetshelg, ska jag vara sjuk då? Imorgon har vi möte så då hoppas jag att jag är någorlunda frisk så att jag kan närvara. Så får chefen avgöra om jag kan arbeta eller inte. Ska även på ett annat möte under kvällen imorgon, ev. ett nytt arbete som jag kan ha vid sidan om det andra..

Men, idag blir det en inne dag, tänker bara dricka varma drycker och kura ner mig under täcket.
Kan inte bara någon komma med lite godis, chips och dricka, samt tycka lite synd om mig. Det hade varit toppen!


Det är sådana här dagar som jag längtar tillbaka till värmen och avkopplingen..

Harry Potter

Hemma efter en hel mysig kväll med middag, bio och super trevligt sällskap. Middagen var väldigt god, måste säga att jag har saknat mina tiger räkor ifrån thailand så att det fick bli en pasta med tigerräkor, goda starka kryddor, mums. Sen blev det massa trevligt prat och tiden bara flög iväg. Kl: 21.00 var det dags för Harry Potter, trodde verkligen att den skulle vara bättre än vad den var. Den kändes mest utragen och vissa scener kunde de ha klippt bort eftersom att de ändå inte hände någonting.

http://www.adannews.com/wp-content/uploads/2010/09/Harry-Potter-And-The-Deathly-Hallows1.jpg


Nu är det sena natten här, men eftersom att jag är förkyld så kan jag inte jobba imorgon heller. SUCK!
Hur ska jag kurera mig på bästa sätt? Någon med ett bra förslag?

Lögn

Okej, nu har målaren vart här. Han ringde imorse när både jag och Maria låg och sov.. Klockan var 12.00, och ja vi hade sovmorgon! Jag fick panik för att jag såg bedrövlig ut, lägenheten lika så.. Går in till Maria som flyger upp ur sängen. Vad ska jag säga till målaren blir min fundering?! Säg att du är på affären sa Maria. Ja, sagt o gjort så säger jag till målaren att jag är på affären. (så att vi ska få tid att röja upp här och oss själva). Okej säger målaren, jag står här utanför er port och väntar tills du är tillbaka! SKIT! Vad ska jag göra nu? Detta är ju så patetiskt, jag tar en ica påse och går ner i källaren, ut genom källardörren, rundar knuten så att det ser ut som om jag kommer ifrån affären!

Herregud, jag är ju en skandal! Varför ljög jag och varför tog jag en ica kasse och gick ner i källaren?
Jo, för att målaren inte skulle inse att jag hittade på, för att målaren inte skulle få se två spöken och en missär. Det kallas vita lögner och jag tycker att de är helt rätt att få utnyttja dessa ibland bara ingen tar skada av dem.

När jag kommer in igen så ser jag inte målaren och jag ringer honom. Det visar sig då att han har åkt o ätit lunch och är tillbaka om 20 min. Så jag kunde egentligen ha sagt sanningen och berättat att vi var nyvakna, behöver 15 minuter på oss, sen är han välkommen. Men i panikens hetta blev det på de där viset.. Haha!

Efter hans bedömning så ska vi få om målat i alla rum, vi klagade på diverse saker och han tog tillslut sitt block för att anteckna alltsammans. Har vi inte hört nått inom ett par veckor så ska vi ringa honom o skälla.. Haha jag gillar kommenatern "ett par veckor"! Sköna lirare..

Nu ska jag ta en promenad, trots min hemska förkylning. Men blir helt enkelt galen av att ligga inne hela dagarna. Liggsåret börjar visa sig snart i form av ett stort rött märke på rumpan... Illa!

Om drömmar kunde döda

Somnade före klockan 23 igår,  vilket resulterar i att jag inte alls kan sova nu. Detta också beroende på mina jäkla drömmar. Inatt har jag vart i Bangkok och kollat på den senaste filmen av Nalle Puh, vilket skämt. Mitt under filmen så kommer Bangkoks insats styrka och tar mig därifrån. Jag måste åka tillbaka till nån ö för att få en giltig stämpel annars förblir jag kvar i Thailand för all evighet. Kliver då upp ifrån stolen och går till kiosken, och då befinner jag mig genast på folkets hus i Hoting där jag står och grinar inför min mamma att jag inte har pengarna till att ta mig till ön för att få stämpeln i tid innnan flyget ska ta mig till Sverige efter nalle puh filmen..

Konstigt att jag är helt yr i huvudet förtillfället?
Inte blir det bättre av denna förkylning som gör sig värre för varje dag som går heller..

Dagens att göra:

  • Maila iväg ett fint mail till min dåvarande chef, - kan bli intressant..
  • Fixa långledigt efter jul till nyår, jobbar jul.. fan
  • Hämta min bil.. 7500 kr senare.. SUCK
  • Bio mys, nya Harry Potter filmen.





Sov Gott Grisen

Min älskade vän, kompis har nu fått somna in.

Mamma ringde igår och berättade, satt på bussen och kände bara hur tårarna kom rinnandes ner för min kind.
Hon har ändå funnits där vid min sida i så många år.
Jag får dåligt samvete ibland att jag inte gav henne den tid som hon kanske behövde o förtjänade.
Men hon var verkligen världens snällaste och raraste, aldrig vart elak, inte bitit någon utan bara vart go o snäll.

Jag har saknat dig och nu när du inte finns mer kommer jag sakna dig ännu mer <3

Sov gott älskade Gris
Jag vet att du har det bättre nu..

Då har jag och maria vart o lämnat min bil...

Då har jag och maria vart o lämnat min bil påverkstaden. Tur att hon hängde med annars hade jag nog aldrig hittat dit! Men med två kartor i iphonen samt med lite instinkt så gick det fint! Nu hoppas jag att bilen blir kvar över helgen så att jag slipper tänka på den med parkering o allt vad det innebär! Sen ska den säljas, så någon som är intresserad av en passat 2.0 silver metallic, gått 10500 mil så hör av er till mig! Mycket fin o behändöig bil, den går snabbt med ;)


TACK!

Ängel för att du tagit hand om Grisen dessa veckor, det är guld värt och du är bäst!
Så himla omtänksamt av dig att ta henne, ge henne lite kärlek!
Tack även för att du tog henne till Hoting idag Emelinda!

Tusen pussar och kramar till dig, KÄRLEK <3


Helg

Äntligen får jag göra helg, jag har helg! YES! Det är så skönt och jag är ledig tills måndag eftermiddag :) Jag undrar vad denna helg har att erbjuda? Imorgon vankas en hel mys dag med Maria, shopping, en god lunch på stan och sedan utgång! Lördag och söndag har jag inga planer alls och det kan vara lika skönt så att ta det som de kommer..

Shit vilken zoombie jag vart hela veckan, länge sedan jag vart så himla trött. Men det är väl som alla säger, nya intryck överallt, min lilla hjärna klarar väl inte av det helt enkelt!

Nu har jag tvätt tid och jag hatar att tvätta, det är så jobbigt att hänga upp, vika ihop, o in i garderoben.. suuuck!
Men det måste göras och än sålänge har jag ingen betjänt som tar hand om allt kraffs.. Men den tiden kommer, var så säker ;)


Ss soldaterna såg mig idag, som tur var så...

Ss soldaterna såg mig idag, som tur var såg jag den först. Påväg hem ifrån jobbet satte jag mig på spårvagnen, stämplade inte kortet. Trött som tusan o ville bara hem. Två hållplatser senare ser jag ss soldaterna. Fuck, ville inte böta 1200 kr så hoppade smidigt av då de attackerade vagnen. Phu tur att jag såg dom jävlarna! Vad händer? Jo jag får promenera hela vägen hem o det är låångt! Sju blöt i svett och 30 min senare var jag hemma och förbannad o ont i huvudet. Varför förstör dom för mig? Haha det roliga är ju att allt är mitt fel som inte vill lägga ut pengar på ett spårvagnskort! Jag leker hellre med spårvags soldaterna ;) ta mig om ni kan..


Arbetsförmedlingen

Ja vad ska jag säga om dem? Var där i måndags för att skriva in mig till a-kassan, tänkte att nu när jag gått arbetslös i en månad tänker jag minsann ta ut mina pengar som jag har rätt till. Men vilket strul, papper hit och papper hit. Den första kvinnan jag pratade med i måndags förstod ju ingenting, jag berättade då för henne att jag hade fått en tillsvidare tjänst, men att jag förtillfället arbetade som timanställd.

Då försöker hon få mig att förstå att för att ha rätt till a-kassa måste jag vara aktivt sökande, men jag försökte förklara för henne att jag inte kunde söka något jobb eftersom att jag redan hade ett. Hon gav sig inte utan sa att jag måste söka de jobb som hon hittar åt mig. Käring! Så hon bokar in en tid hos dem igen idag, där får jag träffa en trevlig man som direkt förstod vad mitt problem var och vad jag var ute efter. Så han knapprade lite på datorn och det tog tio minuter sen var det klart. Snacka om att det verkligen gäller att träffa rätt människor! Så nu behöver jag bara skicka in dessa papper sen ska väl allt vara klart!


Förutom det så har jag jobbat idag, känner mig helt slut i huvudet och det gör ont, säkert druckit för lite och att kliva upp kl 05:00 på morgonen är inte alls så roligt! :( Senare måste jag kliva upp 04:30! Stackars mig!

Maria har gått och blivit kär så henne har jag inte sett till på tre dagar snart :(

Nu är det dags för middag, sen ska jag ha en liten pyssla om mig själv kväll.. :)

Jul/Nyår

Enligt mitt schema så kommer jag att jobba julaftonskvällen, och resterande julhelg. Det känns sådär måste jag ju medge. Hade önskat att få komma hem, umgås med min familj och haft det sådär underbart trevligt och roligt som bara vi kan ha det. Nu blir det inte så :( Jag kommer att åka hem under nyår istället och det ser ut som om jag kommer att kunna vara hemme en hel vecka då, jag längtar redan!

Jag har inte vart hemma på nästan tre månader då, vilket är det längsta någonsin.. huvva!
Jag hoppas innerligt att mamma kan komma ner innan dess om jag inte tar mig hem innan nyår, vilket ser ut som om jag inte kan göra. Att vi kan ha en riktig mor o dotter helg, det vore ur mysigt :)



Nåväl, igår var super trött när jag kom hem vid elva tiden, på kvällen. Skulle upp kl:05.00 imorse vilket inte var en trevlig tanke. Å tanken på att jag MÅSTE sova gjorde att jag inte kunde sova.. Så det var en väldigt trött Malin som masade sig upp ur sängen imorse.. Men det gick ändå. Dagen i sig har vart väldigt händelserik och lärorik, jag trivs som fisken i vattnet och detta kommer bli väldigt givande och roligt!

Nu ska jag powernapa i 20 min, sedan ta på mig kläder för att gå ut på en powerwalk, samt besöka Ica för lite inhandling av mat.





Vilse i Stor stan..

Sådär, precis hemkommen ifrån möte där vi träffats alla kollegor + att jag fått mitt schema, ser kanon bra ut. Har även fått veta min lön, jag blev inte ledsen om man säger så. Varför går allt så bra? Jag frågar mig hela tiden, men inser att det kanske är min tid nu att få må bra och att allt slit som vart innan gör att jag inte behöver kämpa så mycket längre. Det är framförallt en stor omställning att inte jobba varje varje dag, det känns bara konstigt. Jag är ledig och får en klump i magen för att jag inte ska stressa vidare från det ena jobbet till det andra, eller köra 15 mil för att sedan sova 4h, upp och jobba på det andra jobbet. MEN jag måste slappna av, inse att de där tok tiderna är över.. för en stund iallafall ;) En gång arbetsnarkoman, alltid arbetsnarkoman.

Efter mötet skulle jag uppsöka arbetsförmedlingen, för det första hade jag ingenaning om var jag skulle, sökte på nätet efter en karta, kartan var bara skräp och jag gick dit min instinkt tog mig. Efter en promenad på 30 minuter i högklackade skor, svetten rann, så hittade jag arbetsförmedlingen. Spatserar upp på fjärde våningen, (trappor), höll på att dö.. kliver in förvirrad och ser mig runt omkring tills en dam hejar högt o tydligt. Stiger fram till henne och berättar mitt ärende. Hon frågar var jag bor och säger då; - Då har du kommit till fel kontor, du ska dit. Det ligger här o där och du måste ta spårvagnen för att komma dit. Jag ville bara skrika i hennes ansikte, men jag log och tackade så mycket för hjälpen, vände på klacken och gick ner för de miltalslånga trapporna igen.. De kändes bara som om benen ville vika sig.
30 minuter senare, med spårvagn och en liten vandring så hittade jag rätt med Marias hjälp.

Har nu storstädat hela lägenheten så du kan minsann slicka på golvet utan att få rabies..
Nu blir det en dusch sen en god middag bestående av kycklingfile..


What a night!

Åå jag älskar mitt liv, jag älskar att jag tog beslutet att flytta ner hit. Nu har jag vart här i precis en vecka och det känns som om jag svävar på moln.

Sov hela dagen igår, kl 22 så var Maria så sur för att jag var så osocial så jag steg upp, fixade iordning mig sen bar det iväg ner på stan. Återigen besökte vi push, vilken lyckad kväll! Det går inte att beskriva skillnaden på utelivet, ösd - gbg, natt - dagt. Kvällen slutade kl sex imorse..

Jag börjar jobba kl 15.00. Blir nog en powernap innan desss. Är lite orolig för att inte bussarna och spårvagnarna ska gå så att jag kommer försent. Alternativet är att ta bilen, men när det är mörkt o jäkligt så är det svårt att hitta hem.


Kärlek vid första ögonkastet, herregud.. vem är du?

Fotograf Tommy Jonasson

Push

 

 

Gårdagen var ju hur trevlig som helst. Maria och jag hade en liten egen förfest, senare tog vi taxi ner på stan. Herregud, finns ju enormt många uteställen, var skulle vi gå? Vi hamnade iallafall på push och det var minsann inget dåligt ställe. Maria fick för sig att vi skulle lämna stället för att prova ett annat mitt under kvällen, sagt och gjort spatserade vi ut därifrån. Kom inte in på det andra stället, så vi går såklart tillbaka till det första. Var ett uder att vi kom in och förstår egentligen inte hur vi lyckades. Det är lite skillnad att gå ut här jämfört med ösd. Här går folk ut kl 02:00 och i ösd går man hem då. Så vi kom ju inte i säng förens 07.00 imorse, och det har verkligen satt sina spår idag. Legat i sängen hela dagen med undantag för Marias mat. Hon har lagat pasta carbonara, stekt pannkakor, ja hon är helt enkelt en toppen tjej! Min maria, jag har ju fått jobbet som diskare.. haha!

Ser ut som om det blir utgång ikväll med, en nykter sådan för min del. Jag jobbar imorgon, och då får man inte vara bakis. Gäller att vara klar i huvudet, mycket att lära och ta in.

Nu blir det återigen en powernap, skönt!

Har ätit en väldigt god middag som Maria l...

img_6807 (MMS)

Har ätit en väldigt god middag som Maria lagade till, till det ett gott vin, hon bjöd även på bubbel tidigare. Nu bör det en dusch för att få någon ordning på kaluffsen.. :) skål!


Fredagen är äntligen här och det ska firas...

img_6807 (MMS)

Fredagen är äntligen här och det ska firas!  Det är vår första helg i götet, så ikväll ska kocken fixa middag, ala italia eller var det indisk mat? Michaela, Fredrik?;) nej ikväll blir det italiensk mat på min beställning! Vi har köpt gott vin, kläderna inhandlades igår, skorna i Thailand så det kan ju inte bli mer än succé :) Maria är trött och ligger nu i solariet för att få lite nya krafter. Jag hoppas hon piggnar på sig! Jag är ju laddad till tusen, men det är svårt att vara det själv :( nåväl detta kommer bli en kalas kväll det är jag säker på :)


Tillbaka till Thai - TACK

Michaela och jag har fortfarande inte fått fram våra bilder ännu då korten har låst sig av någon andledning. Men här kommer några få bilder. Den här ovan är tagen första dagen på stranden, vita o bleka. Kan tro att jag är en ryss.. :P


Detta är ifrån en utflykt då vi utforskade fyra öar, vi snorklade osv. Undervattenskort kommer senare :)

Förberedelser inför dr. fish. Små små fiskar som käkar upp död hud ifrån fötter o smalben. En upplevelse, och tusan så det kittlades.. Jag som är huuur kittlig som helst..

Fredrik, eller Fledlik, kalla honom vad ni vill ;)


Fötterna mådde hur bra som helst efteråt, skulle dock behöva besöka fisk igen, lite underbensmassage, lite ompyssling, tack!

Jag, o Grabbarna grus gick ju vilse i flera timmar för att försöka hitta åt the view point. Here it is. Fantastisk utsikt, och helt underbart. Det blåste som tusan och jag var liiite rädd att någon skulle trilla ner. Såklart ska ju grabbarna ställa sig så långt ut på den hala stenen som möjligt o utmana ödet. Jag höll mig minsann en bra bit därifrån.


Nu när jag ligger här hemma så kommer jag på hur fantastiskt jag har haft det. När man är mitt upp i en resa så är det svårt att riktigt stanna upp och verkligen inse hur underbart det är. När man kommer hem, ser bilder, kommer på allt som man upplevt, det är då, som jag verkligen inser vilken fantastikt resa det var. Den kommer att göras om väldigt väldigt snart!



Dagen då? Klev upp vid tio, Maria ligger o sussar, Jag har ätit min gröt och ska väl snart stiga upp uur sängen.. Göra mig iordning för att gå ner till redbergsplatsen för att inhandla lite mat, vin och andra nödvändiga saker inför ikväll. Jag o M ska ju utforska Gbgs uteliv ikväll. Kommer bli hur trevligt o kul som helst..












Hur lyckas jag?

img_6807 (MMS)

Hur lyckas jag?


dra åt pipan vitrinskåp

Då var turen över för denna gång! Lyckades ju kila fast glaset till vitrinskåpet i förrgår, melllan tvbänk och garderob. Såg ju inte själva smällen men uppenbarligen så slog den i Marias tv så nu är den sönder! FAAAN!
Billigt kalas! Fattar inte ens hur 6 st skivor kan falla ner och fastna på det där sättet, Varför flyttade jag ens på dom? Helvete! Det gick inte att rubba dem så idag fick jag slå sönder allt med en hammare. Pang, krasch, skit! En 25 liters säck med glas som väger ton. En tv som inte fungerar, tack Gud! Tur att jag har drulle försäkring så det kostar inte mer än 1500 kr, men kunde ha gjort nått annat kul för dem. Nu är jag på riktigt dåligt humör och vill bara sova

God natt

Kärlek

Dagarna bara försvinner, hinner inte ens kliva upp så är det kväll igen. Min dag startade iallafall kl 06.00 då telefonens larm gick igång. NEEEEJ var det jag tänkte! Jag vill verkligen inte kliva upp, jag snoooozarr i evigheter och paniken springer sig på, FAN jag får inte komma försent till utbildningen. Flyger upp ur sängen, gör mig i ordning, äter min frukost och kilar ner till spårvagnarna. Kommer först av alla till sjukhuset och inser att jag stressat förgäves. En person kommer tom. försent!? Om det är något jag aldrig gör så är det att komma försent.. Fint folk kommer ALDRIG sent är mitt nya ordspråk!

Utbildningen i trakeostomi var iallafall väldigt bra och det känns nästan som om jag kommer att bli ett litet proffs i denna kategori. Men det är utvecklande och roligt!

Vidare hem där en helt utslagen Maria ligger i sängen varpå hon utbrister: - jag har varit kissnödig hela natten och jag orkar inte kliva upp för att det är så skönt att ligga här. Då har hon alltså legat 13h o vart kissnödig.. Haha du är för söt du, och en underbar sambo!

Hon gjorde sig iordning och vi åkte ner på stan för att shoppa lite välbehövliga saker till morgondagen då det vankas permiär på Göteborgs uteställen och dansgolv. Vi får då inte glömma drinkarna ;)


Maria står nu och steker vitlöksbröd och till det tar vi en baileis, Det är ju trots allt bara torsdag en gång i veckan ;)




Första dagen

Har klarat av första dagen på mitt nya arbete. Ja, den varade ju iofs bara i två timmar. Fick träffa den lilla tjejen som jag ska jobba hos. :) Efter det så åkte jag hem, la mig i sängen och somnade bums. Sov i fyra timmar, jag tror det är sviter efter thailandsresan. Nåväl, Maria ringde vid 16.00 och det var dags att bege sig ner på stan.

Jag införskaffade mig en ny mini Pc, TACK gud, Nu fungerar sakeroting som de ska.
Blev dock pålurad det dyraste som fanns, försäkring, virusskydd, den totala summan blev tre ggr dyrare än vad jag först tänkt. MEN nu har jag en fungerande dator, + ett bra mobilt bredband.

Nu har jag suttit vid denna dator ett bra tag och känner att det börjar kurra i magen. Dags för middag, idag blir det fisk. Mums!


Kvällsmys

Nu har sängen äntligen anlänt, så har skruvat och burit och donat. Nu är den på plats och jag kommer verkligen att sova som en prinsessa! Nu ska jag för första gången på väldigt länge ha en TV kväll, det blir Anna Ankas träningsprogram, Desperet, sen ett maraton av Paradise Hotell - Ja, jag vet! Alla tycker det är patetiskt, men det tycker jag med. Och det är ju det som är så underhållande :D

Pulsen till hundra BILJETTKONTROLL tack! T...

img_6807 (MMS)

Pulsen till hundra BILJETTKONTROLL tack! Tio stycken kontrollanter rakt in i spårvagnen, haha helt sjukt! Tack tusan att vi hade någon resa kvar! 800 kr i böter hade ju suttit fint!


Det snöar i Göteborg idag, blåser kallt oc...

img_6807 (MMS)

Det snöar i Göteborg idag, blåser kallt och just nu längtar jag tillbaka till Thailand! Idag kommer iallafall min nya säng, hemleverans. Det dumma är att de ska ringa en halvtimme innan de kommer, vilket betyder att jag är fast här, men måste ner på stan o besöka Arbetsförmedlingen o banken. Sen ska vi uppsöka ett solarium måste ju försöka behålla den Lilla brunfärg som finns kvar:)


Dagen har vart hur lång som helst, klev up...

img_6807 (MMS)

Dagen har vart hur lång som helst, klev upp klockan sju åt frukost i lugn o ro. Begav mig senare ner till stan med buss för att sedan ta mig vidare till min intervju med spårvagn. Shit, höll verkligen inte på att hitta.  Jag blir så nervös när jag inte riktigt vet var jag ska. Sitter och blir rädd att jag ska komma försent, missa hållplatsen och de ena med det fjärde! Kom iaf i tid, intervjun kunde inte gå bättre eftersom jag gick därifrån med en anställning, så jag är anställd fr.o.m. Idag :) helt underbart! Nu ska här firas med en god middag, Anders kommer också förbi vilket ska bli trevligt.


Hem ljuva hem! Lördag kl 9.40 så stod Mari...

Hem ljuva hem! Lördag kl 9.40 så stod Maria och tog emot mig på Arlanda. Hon hade tidigare berättat hur full bilen var och att det inte gick in en penyl till, hon hade rätt! Den var proppfull men efter lite omstuvning fick min gigantiska ryggsäck plats, färden mot mitt nya hem Göteborg började. För er som inte vet ledsnade jag på Östersund. Liten stad., alla känner alla, och det finns nästan inget att hitta på. Behövde nya utmaningar, likaså min underbara vän Maria. Två veckor efter vi hade tagit beslutet om att flytta satte vi oss i bilen för att köra ner våra möbler. Vi åkte ner med en stor släpvagn o en fullproppad bil, själva. Fan vad vi gjorde det bra! Åkte härifran med vårt första handskontrakt. Nu 7 veckor senare, lite brunare, utvilad och glad kan jag påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Det här kommer att bli jävligt bra och spännande...


Bangkok flygplats - Hotell

Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel Bangkok - Deluxe Suite

Antligen framme, hemresan borjar narma sig. Vi har checkat in pa vart hotellrum som ar fantastiskt!
Nu ska vi bara njuta de sista timmarna. Prinsessor som vi ar, vi fortjanar detta! Kommer aldrig mer backpacka, inte for att det var daligt. Men jag orkar verkligen inte slapa runt pa en ryggsack i 5 veckor mer. Ryggsackar har man nar man vandrar i fjallen, thats it. ;)

Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel Bangkok - Lobby

Utsikten ifran hotellrummet, rakt ner i lobbyn.

Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel Bangkok - Sala Thai Restaurant

Finns fem olika restauranger att valja bland. Sa vi far se vart vi gar ikvall :)

Novotel Suvarnabhumi Airport Hotel Bangkok - Swimming poolNovotel Suvarnabhumi Airport Hotel Bangkok - Fitness Room
Poolen ar fantastiskt, kanske blir ett dopp senare ikvall. Gymmet? Jag har nog allt glomt bort hur man anvader redskapen pa gymmet. Sa det ar ingenmening att ens besoka det. Under dessa veckor har jag atit 350 rostade brodskivor, 50000 riskorn, 25 L Dricka, 5 L juice, 10 pasar chips. Behover jag saga nagot mer?
Nar jag kommer hem tar jag pa mig en svart sposack, powerwalkar 3ggr om dagen, ni kan halsa pa mg om 3 manader nar jag tors visa mig ute igen!

Nog om kolhydrater och vad de gor med min kropp!

Ikvall ska jag och Michaela ata en god middag. Sedan tar vi ett varmt bad (ja, inte tillsammans Johan) ;)
Tittar pa tv, kanner lugnet. Ater chips och dricker mer cola. Det ar ju semester!
Vilket har blivit den mest anvandbara frasen under dessa fem veckor. Allt ja atit, allt jag gjort, - Vi har ju semsester! Haha.

Vi ska aven satta oss ner och sumera resan, jag har ju glomt bort halften!

Hoppas ni far en underbar dag.

MARIA, Tva dagar av 31. LOVE U



Tattoo

Imorse var jag och Michaela uppe med tuppen. Gick ner och at frukost for att sedan bege oss till en super salong vi hade hittat dagen innan. Dar skulle jag namligen antligen fa fixa mina extiensions. Efter ca: 4h var jag klar och kande mig antligen som mig sjalv igen. Saga vad man vill om mitt loshar, underbart ar det! Jag har haft det sedan jag var 17 ar, mitt egna har kan aldrig bli sahar langt eller tjockt oavsett vad alla sager. Aven om jag klipper det var 6e vecka, sa sluta upp med det tjatet nu :P

Michaela unnade sig ansiktsbehandlig (9 stegs), kan tanka mig att hennes hy var som en babyrumpa efter det.
Johan motte sedan upp oss pa salongen for att ta oss ut pa en liten shoppingtur till MBK. Herrejosses vilken tillstallning, 7 vaningar av enbart saker som jag vill ha. Skoaffarer till tusen, hur latt ar det? Gick in i en skobutik, Kom darifran med tre par, och da blundade jag nar jag gick forbi resten av skobutikerna. Magiskt! Johan han mest bara suckade over hur lyriska vi blir over hur billigt allt ar! ;)

MBK vidare till Tatueringsnissarna, hur duktiga som helst. Efter 4,5h timma av smarta sa ar den antligen klar. Nojd ar bara fornamnet! Under dessa fyra timmar han jag fundera valdigt mycket, det mesta handlade om smarta! Eftersom tatueraren inte kunde ett ord engelska, Michaela o Johan befann sig pa annat hall sa hade jag for mycket tid till att tanka. Forsokte glomma smartan men det ar det enda jag tankte pa. Nar man kanner denna konstiga kansla, hur nagon skar ytligt med nalar i huden sa kan jag fundera pa om jag ar dum i huvudet pa riktigt? Samtidigt som jag tanker denna tanke sa tittar jag ner pa armen och ser hur konstverket skapas, tanker att det ar vart det! Sen nar tatueringen ar gjord, den ska sitta har for ALLTID. Ja, da kan man ju annu en gang fundera om jag ar dum? 40 arig trebarnsmamma med liljor pa armen, ja varfor inte ;)


Time to sleep





Bangkok

Sent igar kvall anlande vi till Bangkok. Jag och Michaela checkade antligen in pa ett fint hotell, (som jag har langtat)!
Vi kom hit vid 24.00 och stupade i sang efter en skon dusch. Imorse vaknade vi kl:08.00 och jag maste medge att jag var huur trott som helst. Men vi klev upp, at frukost for att sedan gora oss i ordning for att ha en HEL shoppingdag.
Nu ar jag tillbaka pa hotellet, lite fattigare, men med hur mycket klader som helst! Ingen slar da Michaela i hennes shopping. Haha! Men jag ar nojd. Ikvall ska jag o Johan tatuera oss, imorgon ska jag antligen fixa mitt har. Kanske shoppa lite till, sa super billigt att jag konstant ler. Vi ska aven aka o se lite saker hade vi tankt.

Dags att hoppa in i duschen for att sedan ata en god middag.

Puss

RSS 2.0