Film?

Slappar i soffan och har det gött, tänt ljusen som luktar ljuvligt!! Vilken myskväll det blev, helt underbart skönt..
Skulle titta på nån film tänkte jag, men vet inte vem. Maria har massa men jag tror det bara är massa filmer som jag sett och jag har väldigt svårt för att titta på en film flera gånger. Det är ju som ingen spänning då.. De enda filmerna som jag har sett ett flertal gånger är, Pearl Harbour, Titanic, The green mile och Forest Gump. Mina Favvosar!!

Fick även en avi idag om ett paket som jag har fått, men vad det nu är har jag ingenaning om eftersom jag inte beställt nått. Så ska gå iväg imorgon och se vad det kan vara för spännande..

Träningen gick förövrigt hur bra som helst.. Lite seg med tanke på min dåliga sömn på 2h.. Känner nu hur ögonen svider och gör lite ont. Men ska försöka hålla mig vaken till 00.00 och sedan kliva upp vid 09.00 tiden imorgon.

Nu kommer Maria snart hem vilket är bra så att jag har någon att surra med :D <3


Effektivitet

Nu har jag snart städat hela lägenheten, ska diska när jag kommer hem sen är det tipp topp igen. Hann även med att tvätta två maskiner tvätt. Skönt inför helgen. Min super snälla ängel till kollega, (Maria), tog min natt imorgon så att jag fick vara ledig. Kännner att jag har arbetat alldeles förmycket denna månad. Med nätter så blir allt så himla knasigt.. Så nu har jag vart ledig idag, dock med två timmars sömn pga drömmen. Men det ska väl gå ändå..
Sen ledig hela dagen imorgon.. Underbart.

På lördag har Maria en överaskning till mig, som hon var tvungen att avslöja.. :P MEN ur gulligt gjort. Mer om det senare.. Lite nervös är jag allt redan.. :S

Dags för att besöka SATS för ett riktigt mördarpass - BEN

Tusen pussar till er.. <3


Solkant..

En solning på 24 minuter och detta blev resultatet, herregud, har en snygg trosrand runt hela mig. Inte okej.. Hur ska jag få bort denna? Någon som har ett förslag?

Inte snyggt, jag ser ut som något som inte ens går att beskriva.. haha!

Maria sa att jag skulle ta 24 minuter så att de skull ta, o visst fan gjord é de..

 

 


Annie Big Brother - Anna Skipper - Lasse Åberg

Har jag något fel när jag drömmer att jag stylar Annie ifrån Big brother i sommarens mode?

Sommarens mode var tyligen en rosa väst med blåa byxor, EXAKT dessa färger..

Samtidigt som Anna Skipper går runt och pratar i telefonen med massvis med viktiga personer inom modebranchen.. SKriker åt mig att, ta det där, tänkt på figuren, byxorna får inte göra så att hon ser tjock ut..

Herregud, vad stoppar ni i er egentligen?

,

I samma veva så springer Lasse Åberg runt och klagar på att jag INTE får springa inne med stilett klackarna på detta golv eftersom det blir repor i golvet.. Tänkt på att vi befinner oss i slottet..

 

ÄR DET KONSTIGT ATT JAG INTE KAN SOVA?

Gud hjälp mig om du finns..

 


Goooodnatittnatt

Äntligen ligger jag i min säng!! Var ovanligt pigg inatt och känner mig inte allt trött, snarare lite pömsig. Har ätit tacos till frukost?!? Ja, jag orkade inte ta fram något annat så tyckte det fungerade bra.. :D
Har gjort lite små ärenden nu på morgonen, ringt lite samtal osv. Jisses vad jag inte tycker om telefonköer och när jag väl kommer fram har jag nästan alltid kommit fel. Så då får de koppla om mig igen och telefonkön börjar igen.. Suck.. Diss åt telefonköer!

Tänkte sova ett par timmar nu för att sedan kliva upp för att direkt åka ner på gymmet och köra ett benpass.. Looking forward - NOT!.. Gillar inte benövningar, inte för fem öre..

Nä, nu kände jag att ögonen höll på att trilla ner ändå.. Så god natt vänner..


Vänner och Familj - Ni är saknade så in i helvete <3

Finns det något jag saknar mest av allt så är det mina vänner. Jag är alldeles för dålig på att ringa och prata och anledningen till det är att när jag vill ringa så vill jag ha tid att prata. Den tiden finns aldrig, eller jo tiden finns men jag tar mig inte för, varför?

Så himla dåligt! Men ni ska veta att jag tänker på er varje dag och önskar att jag kunde sätta mig på tåget och åka till er direkt, umgås, prata gamla minnen, skratta, dricka vin, dansa, gå på bio, äta middag. Ni vet, sånt som vi gjorde då vi bodde nära varandra. Finns vänner som jag inte träffat på snart ett år, sist alla var samlade var nog på min födelsedags fest i juli. Den var underbart trevlig, minns ni? :) Pappa stod för grillningen, vi åt middag, drack goda drycker, solen lös och altanen höll på att braka pga. att det var så många människor som stod och hoppade och dansade! Fan vad kul det var!!!

Nu är det såhär att jag anländer till Östersund den 19 april på morgonen (biljetter är bokade och ledigheten är fixad), så det finns absolut inga om! Funderar på att tillbringa Tisdag -  Lördag morgon i Östersund, för att hinna rå om mina underbara vänner. För att sedan spendera lördag - onsdag med min älskade familj.

10 dagar tänker jag spendera all min tid och kärlek på mina närmsta! Finns inget som jag längtar till mer än just det.. Spritter i kroppen något otroligt..

KÄRLEK rätt ord


Dansa zumba med mig..

Zumba passet gick som en dans ;) Finurligt va.. Haha! Lite nya låtar och många nya steg och jag känner mig som en fåntratt innan de har gått in i huvudet vilken arm och vilket ben jag ska lyfta, sträcka, hoppa med samtidigt. Men när det väl sitter, då sitter det! Men det är så bra konditionsträning och roligt så jag går verkligen varje onsdag och lördag! Jag svettas så mycket att linent blir genomblött, usch så äckligt! Men är det någonstans det är tillåtet att svettas så är det ju på gymmet :D

Nu har jag precis ätit middag, tagit en dusch. Så de vanliga rutinerna håller i sig.. SUCK!
Måste lägga mig och siva 1,5 h så att jag kan bege mig på jobbet sen..

PÖSSAR


Stressad

Sov ut idag så att jag ska orka med nattens arbete. TUR att Maria ringde.
Startade genast datorn så att jag kunde boka mitt älskade Zumba pass, så nu är jag påväg dit!

 

Hörs Sen <3


En eviga kärleken..

Vaknar nu efter en dröm, dessa drömmar som gör mig tokig, drömmar som inte vill försvinna, drömmar som kanske aldrig blir verklighet, drömmar som är underbara, som du inte vill vakna upp ur för när du vaknar så inser du att det inte var på riktigt! Mina drömmar fastnar i huvudet och finns kvar i flera dagar och det är jätte jobbigt.
Jag tror att jag måste försöka somna om för att försöka drömma om något annat!




Tv kväll

Skulle lägga bort datorn ikväll, lyckades ca: 1,5h. Bra gjort Blom..
Vi ligger som däckade sillar i soffan och har nyss smällt i oss massa popcorn, tzatsiki, morötter, gurka och vattenmelon. MUMS! tittat på america got talent och bara njutit av en kvälls ledighet.

Känns som om jag skulle kunna äta en hel bäver.. Men något stoppar mig! Kanske kan det vara svansen eller tänderna, jag vet inte vad som är värst! FAN nu kom Maria med en kanel bulle som jag bad om.. Skit och nu måste jag verkligen äta upp den!.. :P

Frihet

.

Vilken underbar dag jag och Maria har haft! Vi började med att hoppa på bussen ner till stan vid två tiden. Strosade runt på NK och Maria hittade den finaste klänning jag sett på evigheter, så otroligt fin! Hoppas hon köper den :) Därefter tog vi en sen lunch vid kompassen, som sagt. Ciabatta med kyckling och creme cheese, mums!

Efter lunchen blev det träning på SATS, Så skönt att få ta ut sig.. Våra magövningar idag tog rejält och jag ser fram emot träningsvärken imorgon! Från SATS till valhalla där vi tog och solade lite.. Brände mig rejält eftersom jag ville bli brun snabbt, smart drag av mig.. :S


Nu har vi precis avnjutit en god middag framför desperet, vilken underbar tisdag!!!

Tack för en grym dag vännen <3


Vilket underbart väder det är när solen ly...

Vilket underbart väder det är när solen lyser! Just nu sitter vi på kompassen och har ätit en sen lunch, blev ju tusan middag! Nu väntar ett träningspass på sats men först lite mer shopping ;)


Kan lova er att jag känner mig full just n...

img_3115 (MMS)

Kan lova er att jag känner mig full just nu, att gå upp för denna trappa varje morgon efter en spårvagn/buss färd där man håller på att kräkas suger! Alla människor känns äckliga, alla ska rusa framför en, helst ska de knuffa omkull dig, det bästa är om de får dig framför spårvagnen så att du blir överkörd! Jag gillar inte människor tidigt på morgonen efter jobbet!!!


Gosaker mitt i natta

Behövde verkligen sova ut tidigare idag eftersom utgången i lördags satte sina rejäla spår. Galet! Sov till 17.30, när jag sedan tittade på telefonen så hade jag sjutioåttahundra missade samtal, de flesta var ifrån Maria såklart :P
Ringde upp henne och det var tydligen dags att ge sig iväg på gymmet för träning. Så lite stressad blev jag allt eftersom jag kom på att dagen snart var slut. Ner till stan för att möta upp donnan på SATS.
Blev bröst och triceps idag.. + MAGE! Snart är det bikinidags vänner, hur redo är ni? ;)

Därefter åkte vi hem för att ta tag i städning och dyligt. Maria bjöd på middag, pyttipanna och det var verkligen inte igår jag åt det sist. Men det var gott.. :)

Satte mig sedan för att betala räkningarna, tänk att det är samma ångest månad efter månad men så snabbt de är betalda så känns det bra igen :)

Nu sitter jag på jobbet för att jobba min andra natt utav tre. Jag blir verkligen bortskämmd här med godsaker hela hela tiden. Idag fick jag detta fat med paj, kladdkaka, pirog och nånting mer som jag inte kan namnet på..

Detta är ju verkligen inte bra för mig egentligen, men vad tusan.. kör extra hårt imorgon istället ;)

TRÖTT

Jag kommer inte att gå ut dagen innan en arbetsdag mer. Jag kanske kom hem kl 06.00 i söndagsmorse och jag sov till kl 17.00, samt två timmar innan jobbet. ÄNDÅ så är jag fortfarande bakis :S Denna arbetsnatt var rena rama döden!! Visste som inte vad jag skulle ta mig till.. Men nu ligger jag hemma i sängen och ska sova, sova hela dagen om det så behövs..

Hoppas ni får en underbar dag vänner..

Puss

Mammas Dag

Idag har min mamma fyllt år, världens bästa mamma!
Det är verkligen få förunnat att kunna ha sin mamma som sin bästa vän.
Jag vet att jag har en otrolig tur.
Det är till henne jag ringer då jag har problem, är ledsen, eller när jag vill berätta vad som hänt, när jag är glad, vill råd. Hon finns alltid där och ställer upp och stöttar mig i allt.

Alla borde ha en mamma som min mamma, då skulle världen vara mycket bättre!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

STORT GRATTIS på din dag, önskar jag hade kunnat vara hemma och fira den med dig..

KRAM



Fina Mamma <3


Push, Park Lane

Vilken kväll det var igår, det började på gräddhyllan två tjejer och Martin. Kände att tiden bara rann iväg och jag är verkligen inte bra på att göra mig klar i tid.. Men vid 00.00 tiden så åkte vi ner på Avenyn för att besöka Push. Vad vi gjorde där inne har vi nästan ingenaning om.. Några glas vin för att sedan gå vidare till Park Lane.. Dans dans och det var Peter Siepen som höll låda vid Dj båset.. Jag och Maria dansade loss på golv, stolar och haha vette tusan, roligt hade vi iallafall!

 

Avslutade kvällen med Mc Donalds mat och sen hem och stupa i säng.. Lyckad kväll! Idag mår vi båda som vi förtjänar, huvudvärk och det enda jag vill ha nu är en fettig pizza till middag! Snälla kan någon komma hit med en? Som sagt, gräddhyllan, precis i kurvan..

Vänskap <3

 

 

 




Vad vore livet utan dig gumman? KÄRLEK, Tack för att du finns!!

Fyllhunnar kl: 06:15

Dagen började ju inte på bästa sätt, höll på att försova mig rejält. Tack Micke för att du ringde och väckte mig.. Bland det värsta som finns måste vara att försova sig och komma försent.. Så jag vaknade kl : 05.53 och min buss går 06.09 vilket innebar att jag hade drygt 10 minuter på mig.. Herregud!

När jag väl kommer ner till brunnsparken så går inte vagnen som den ska, vilket innebär att jag kankse skulle bli försenad iallafall, men jag hann prick till kl 07.00.

Det som var mindre roligt var att se hur nedskräpat det var ute på stan, mc donalds mat och kartonger/påsar precis överallt. Alla fyllhundar som slänger och lämnar såklart.. Satt även och skrattade åt tre killar som var huur fulla som  helst, skulle hoppa på vagnen för att ta sig hem men ingen av dem visste riktigt var de bodde :P

Jobbar som sagt mellan 7.00 - 15.00 idag, efter jobbet blir det ett pass på SATS - Zumba såklart mellan 16.00 - 17-00. Därefter hem och laga någon god middag, dricka lite gott vitt vin och sjunga sing star, eller hurr MAAAARIA? :)

Hoppas ni får en trevlig lördag.

Kram

Let´s dance final

Nu ligger jag i soffan och bara njuter av lugnet.. Har tänt ljus som luktar hur gott som helst.. Fick dem av bror i julklapp :) Har tagit på mig myskläder, ätit en god middag, det blev fläskfile som jag lyckades med hur bra som helst idag. Mästerkock!

Innan jag lagade mat så färgade jag håret, alltså det är ju inte riktigt sant att jag har börjat bli gråhårig vid 22 års ålder. Plus att det växer ut alldeles blont hår.. För det andra så ska jag göra mig ljushårig snart men det är ett stort projekt så tid och ork måste finnas för att det ska bli bra.

Let´s dance nu och final.. jag vet inte om jag håller på Frank eller Jessica, båda är så bra och har kämpat kanon!!


FF

Äntligen är det fin fredag och en ledig dag, klev av klockan 07.00 imorse.. Fick sova till kl 14.00 och då ringde Maria och sa att hon var påväg. Vi skulle ju hämta hennes TV på elgiganten, så sagt och gjort så är det klart. Min plånbok blev lite fattigare och jag skrattar åt  min klantighet.. FAAAAAAAN! Nåväl, vad kan jag göra? Välja att skratta eller gråta?

Gick sedan på stan för att inhandla lite gott tills ikväll, jag ska ha en mys kväll med god mat, tända ljus, let´s dance, filt, mjukiskläder, lite popcorn, morötter, dipp, gurka, ja ni förstår.. :)

Köpte även lite gott vin som jag tänkte jag och Maria ska ha imorgon kväll..

MEN, gud vad jag inte ska åka buss på fredagar hem.. det är folk överallt och trafiken står still.. lär lär lär..!!

Hörs snart..





Tröttare tjej får ni leta efter!! Mina ögo...

img_2211 (MMS)

Tröttare tjej får ni leta efter!! Mina ögon svider verkligen.. Natten var kämpig som tusan.. Nu är jag hemma och kommer sova till kl: 13.00, sen kommer Maria och vi ska hämta hennes tv som blivit lagad.. Stackars min plånbok!! Sen blir det fredagsmys för hela slanten :)  Detta är min nya väggtext, jätte nöjd! Kommer bli kanon då det är klart med lite hyllor, sänglampa, ljus m.m.


Träning

Åker hemmifrån kl 17.00 och kommer hem kl: 20.00 och det enda jag gjort är att ha vart på gymmet.
SATS är mitt andra hem. Idag körde vi rygg + mage.. Tror vi var på gymmet i 1,5 h. Det som är rätt intressant är att folk ser på oss att vi bor tillsammans :P Haha! Underhållande..

Nu har jag precis ätit middag och tänker hoppa in i duschen för att sedan slockna på sängen innan min sista jobb natt för denna vecka. Imorgon blir det fredagsmys hemma... skönt!

Håååårding, fasen tror håret blåste upp.. Ser ut som en hårdrockare.. haha, men den bjuder jag på!


Väggdekor

Idag så fick vi äntligen upp våra väggdekorer som vi beställt för ett x antal tusen. Först tyckte jag att det kanske var utihålle dyrt men efter att ha fått upp dem på skåpluckor och väggar så kan jag inte annat än med glädje betala räkningen!!

Better than all the rest - var något som jag och Maria och jag skulle tatuera in på sidan om magen (vad heter det stället, ovanfr sidfläsket), ni vet var jag menar. Tatueringen blev aldrig av så nu hamnade den på våra skåpluckor istället. Vårt gemensamma hem och gemensamma text, kunde inte bli bättre :)

 

Ja, tänk vad mycket väggar skulle berätta om de kunde tala ;)

Nu är vi beredd för ett träningspass på gymmet!
Kommer bli kanon, vi tänkte ta ett 2h pass, härligt!



Över och ut - dumstrut!

;)

Var tvungen att gå och byta mina nya träningsbyxor innan träningen. Provade dem inte på stadium utan tog en strl som jag trodde skulle passa.. Den passade, men ja lite genomskinliga när jag böjde mig fram och det var ju det jag ville slippa.. Så gick och bytte till en strl större. Hoppas dom inte är genomskinliga nu för att då får jag göra en skönhetsoperation och skära bort lite av skinkorna.. :P

Blev då ett Zumba pass på 55 minuter, och jag börjar verkligen komma in i allt nu. Jag dansar riktigt bra och det är så roligt eftersom det var det sista jag trodde att jag skulle klara av :) Cred till mig!!
Efter zumban så blir jag så otroligt pepp på allt så jag körde 50 minuter i gymmet också.. bröst och biceps + mage.. Saliga blandningar här.. måste få hjälp av en PT och sätta ihop ett träningsprogram så jag får snabbare resultat. Om någon känner sig manad att hjälpa till så säg till, TACK :D

Efter träningen så gick jag till affären för att köpa lite frukt tills inatt. Jag förstår inte vad jag har för problem då det gäller att handla. Jag KAN inte bara KÖPA en sak.. Jag älskar när kylskåpet är full med massa gosaker..

Så det blev lite tacos till middag, såååå sååå sååååå gott!

Jag glömde tacokryddan, suck. Försökte krydda själv men det gick dååligt.. Jag har köttfärs, sallad, tomater, gurka, gul lök, banan, vitlökscremefresch, hot tacos sås. Gött! Köpte de minsta tortillia bröden och tog ett (ska ju egentligen inte äta det, men kände att jag hade tränat hårt så kunde unna mig det :)

 

Sen så har min och Marias väggtexter kommit, jippie! Så imorgon ska vi dona med dem och få dom på plats.
Ska även hämta hennes TV som jag tog sönder, hej då 4600 kr! Skit!! Sen hoppas jag att vi kan åka och storhandla på Ica Maxi och kanske ta ett besök på IKEA och RUSTA. Behövs inhandlas lite smått o gott.

Nu jobbar jag natt och har fem timmar kvar, tänkte låta tiden gå genom att titta på tre avsnitt av Big Brother.. :D

Hoppas ni sover gott änglar som djävular!

I dina gröna..

Precis kommit hem efter en tur ner på stan. Jag och Maria kikade runt på NK och jag spanade in alla fina kläder jag ska köpa då jag blir rik! Men jag hittade iallafall ett par nya träningsbyxor, finally.. Har gått runt i mina gamla nu i två månader och saken är den att de varit alldeles genomskinliga så jag har inte vågat böja mig fram eftersom att då skulle jag ha visat trosorna.. :P Så jag har haft långa linnen som ska dölja min rumpa! Fråga mig inte varför det tagit sådan lång tid att köpa nya, eller ja jag har inte hittat rätt bara kanske..

Nu ska jag äta lite mellanmål. Känner mig duktig idag då jag fått i mig frukost, lunch och nu lite mellis innan träningen kl 16.30. ZUMBA, shake that aaaaaaaassssss!! ;)



Drömmar

Hade världens underbaraste dröm nu på morgonen, det var en sådan dröm så att man verkligen kämpar sig för att inte vakna för att jag ville drömma vidare. Vad händer? Granntanten praktiskt taget limmar fast tummen på ringklockan så jag flyger upp ur sängen. Tror först att det är brandlaarmet men inser sedan att det är ringklockan. har Maria tappat nycklarna och någon jagar henne? Rusar dit spritt språngande naken och får se tanten.. Honm går tillbaka till sin dörr och jag lägger mig åter i sängen trött som en, ja jag vet inte..

Efter 3 minuter igen så ringer hon på, och denna dörrklocka låter inte lite heller.. Nåväl, snurrar runt täcket om kroppen och går dit.
Hon ville bara meddela att vi skulle ta bort "skrotcykeln" som vi parkerat så fint utefter husväggen. För i april månad hade de minsann gatustädning, och de planterar blommor utanför huset och då var det inte passande med en skrotcykel utanför. Jag förstår den lilla damen så jag tog cykeln ner i cykelförrådet som vi tydligen har.

Pratade med Maria samtidigt o hennes förslag var att jag skulle gå o berätta att cykeln var borta nu. Vilket jag gjorde och damen blev genast på bättre humör. Vill ju verkligen inte ha mer grannfejder, det har jag fått nog av i mitt liv. Så nu smörar jag gärna lite extra för att hålla grannarna glada..

Nu äter jag lite frukost i sängen, men var är min karl som ska ge mig frukost på säng? BORTA, eller han finns ju inte ens.. :(

+   = GOD FRUKOST

Har börjat göra egen mûsli, tar fiberrika havregryn, krossade linfrön och rostade pumpakärnor. Supergott. Plus fil.
Sen äter jag två ägg, där jag tar bort ägg gulan, vill inte ha kolhydrater.. Sen lite lite kaviar (vet att det är onyttigt men jag måste ha lite lite god smak ). Ska verkligen försöka äta var 3e, var 4e timma nu för att få igång ämnesomsättningen.. Blir lite svårt när jag jobbar nätter men får försöka komma på något bra sätt.

Hoppas ni har en underbar morgon!

Hudkrämer

Sådär, en lång dusch och jag känner mig fräsch. Bäddat rent i sängen och smort in mig med min absoluta favorit kräm.. Oliv Naturell. Älskar deras produkter. De är fräscha och luktar otroligt gott. Smörjer in mig med denna varje kväll innan läggdags.. Mys!

Dock använder jag Forever Livings propolis creme, den är underbar! När jag kom hem ifrån thailand så var mitt ansikte en ren katastrof.. Men efter att ha använt denna i ett par månader så är min hy len och fin igen.. Rekomenderas verkligen och ni kan köpa den av mig..

Den är dryg och har räckt för mig i 4 månader nu, kom då ihåg att jag använder den varje kväll.

Vet också fler tjejer som använder den i ansiktet och är lika nöjd som jag :)

 

Om ni är intresserade av att prova så maila mig på: [email protected]

Skön kräm som återfuktar och vitaliserar torr och fnasig hud, både i ansiktet och på kroppen. Lämplig även för känslig hud. Tränger snabbt in i huden utan att kladda. Innehåller bl a Aloe vera, propolis, kamomill samt A- och E-vitamin. 113 g.
Skön kräm som återfuktar och vitaliserar torr och fnasig hud, både i ansiktet och på kroppen. Lämplig även för känslig hud. Tränger snabbt in i huden utan att kladda. Innehåller bl a Aloe vera, propolis, kamomill samt A- och E-vitamin. 113 g.

Vacker

Nyss ätit en god middag, kycklingwok! Kände på träningen idag att jag nog intagit lite för lite mat under dagen.. Var helt slut och det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har tränat 8 eller 9 dagar i rad nu.. :S
Imorgon blir det zumba + rygg/mage och därefter på torsdag så ska jag ha en vilo dag. Tror det behövs va?

Kom på nu att jag har kvar tvätten i maskinen och jag tror de slår av strömmen kl: 20.00 vilket innebär att jag måste kliva upp kl 07.00 imorgon för att hämta upp det. Plus att jag måste dit nu med för att hämta sakerna i tork rummet..
Därefter väntar en skön lååång dusch! Sen ska jag försöka sova tidigt och kliva upp i bra tid imorgon bitti..

På gymmet idag så var det en man som helt spontant sa:

- Beautiful lady..
- Thank you so much!
- Where are you from?
- Sweden..
- Oh, you look like you are from turkey..

Haha, det är nog första gången jag har fått höra att jag ser ut som om jag kommer därifrån..
Men jag har ju fått höra att jag ser ut som en transvestit i thailand så det här var väl inte så farligt.. :P

Det jag tycker är roligt är att han bara kan säga att jag är vacker, le och se trevlig ut.
Vi svenskar är så dåliga på att ge varandra spontana komplimanger, det krävs en rejäl fylla för att det ska komma ut något fint ur våra munnar.. vi är såå fega..


Skatteåterbäring

Fick panik då jag ser på facebook att människor har fått tillbaka ett X antal tusen på skatten. Själv vet jag och har vart inställd på i flera månaders tid att jag kommer att få betala tillbaka ett tio tusentalskronor.. Fick som sagt väldigt brottom att kolla och det var som jag befarat, återbetalnings skyldig.. blä!

MEN, som tur är så har jag kört bil hela förra året vilket resulterade att jag tillslut kommer att få tillbaka på skatten, GLAD TJEJ! Tack biljävel!

Så det som var så mycket minus blev tillslut plus.. Härligt. Nu kan jag fortsätta att njuta av denna dag.. :)


Mina Tatueringar

 

 

 

 

Min första tatuering gjorde jag för två år sedan ungefär. Är super nöjd över den eftersom jag själv bestämde hur den skulle se ut :) Gjorde den på mains ruin i Östersund och det var Moa som gjorde den. Rekomenderar verkligen den tatueraren och studion. Har vänner som gjort tatueringar där och som är super nöjd!

Den sitter fem cm ovanför haakakula på höger ben.

A:et står för ANDREAS, REAL LOVE, Äkta kärlek..

Min andra tautering gjorde jag några månader efter min första. Dessa kina tecken betyder tro, hopp och kärlek (hoppas jag) ;) Mamma hade ett halsband i guld med hjärtat, ankaret och korset och jag tyckte alltid det var så fint. Men jag ville inte tatuera in dessa symboler så valde istället att tatuera in kinesiska tecken.

Tatueraren heter Victor Svensson och jag tycker han gjorde ett fint jobb, utan utbildning o allt.. :)

Den sitter på vänster ben.

Detta var min trejde tatuering och vad vi nu ska säga om den är ett mysterium?! Vi satt helt enkelt hemma på storgatan en söndag och hade fruktansvärt tråkigt. Så jag o Victor kom på att jag skulle tatuera mig. Men vad skulle jag tatuera? Gick in på nätet och skulle söka och på något konstigt vis kom jag in på Nalle Puh.. Men ville inte ha gult och rött, kikade på nasse men rosa föll mig inte i smaken.. Men det gjorde tydligen Ior.. My Gaaad, vad tänkte jag med ? Det gjorde så ont och det blev inflamerat.. Aouch!

MEN, trots det så ångrar jag inte det. Kan bara känna att det var inödigt att förstöra mina fina ben med en ior.. Tatueringen sitter på vaden på höger ben. . haha! Det var även Victor som gjorde denna..

Min sista tatuering gjorde jag i Bangkok och den är jag fruktansvärt nöjd med! Gick in till en studio och förklarade precis hur jag ville ha mina liljor. JAg skulle komma tillbaka dagen efter för att se om jag gillade den. Han tog papperet där han ritat upp den och placerade den på min arm, axel och skulderblad, Jag var som förälskad!!!
I 6h satt jag och plågades, utan paus. Han bara körde på.. Men det var värt varje minut och sekund av smärta.

Den går alltså från överarmen upp på axeln och bak på skulderbladet, snyggt!
Varje blomma står för en person i min familj, jag har sex blommor och det är för Pappa, mamma, mina bröder Emil, Pontus, Hampus och Sonny! <3


Zazazzaaa ZUMBA

Eftersom jag har gått och blivit beroende av träning så är det extra roligt att jag hittat denna träningsform, dansen, Zumban. Igår slog det mig att eftersom det finns flera SATS här i Göteborg så kanske de inte lägger zumban på samma dagar på alla gym. Sagt och gjort så tittade jag upp detta och det visade sig att jag skulle kunna dansa Zumba varje dag om jag så ville.

Idag + fredagar så är det pass på SATS i frölunda, tänkte dra med mig Maria dit :)
Onsdagar och Lördagar är det på Kompassen inne i stan där vi vanligtvis tränar.
Tisdagar och Torsdagar tror jag det är pass på valhalla om jag inte minns fel.

Kan ju inte bli mer underbart? Det betyder ju att även om jag jobbar onsdagar eller lördagar så kan jag alltid dansa på någon annan dag.. Lysande Sixan! :)

Nu laddar jag gärnet för ett Zumba pass i kväll.. :D


Maria och mat.. :P

Sådär, plånboken är åter i min ägo! Tack snälla dam för att du tog ner den till receptionen..
Träningen igår gick super bra, blev axlar och biceps + mage.. Jag har verkligen fått dille på biceps.. Shit måste sluta innan jag ser ut som starke adolf ;)


Det som är mindre bra är att Maria har börjat arbeta på ett ställe som heter Nääs här i Göteborg. Det värsta är att hon tar med sig massa godsaker hem hela hela tiden :P Tyvärr så kan jag ju inte vara oförskämmd så jag måste ju smaka.. Bullar och ett glas mjölk var ju verkligen inte igår. Minns när man kom hem efter skolan när jag var liten och det luktade nybakta bullar som mamma hade bakat. Den doften och känslan slår inte mycket.. Mums!

Igår bjöd hon på wallenburgare, har nog aldrig ätit det tidigare men det smakade gott :) Tack gumman <3


Förvirrad?

Glömde att berätta om hur förvirrad jag är! Igår när jag kommer hem ifrån gymmet så ringer det på telefonen drygt en timma efteråt. Jag svarar inte då  jag tror att det är någonannan som ringer, än den person det i själva verket var. Efter ett tag så får jag ett röstmeddelenade där det är en kvinna ifrån SATS som pratar.

- Hej Malin, vi vill bara informera dig om att din plånbok finns här hos oss i receptionen. Du hade glömt kvar den i skåpet! PANIK!

Jag hade inte ens märkt att den var borta?! Hur slarvig får man vara? Ringer upp i ren panik för att kolla så att körkort, och visa korten var kvar,.. och det var de som tur är! Det var en kvinna som hade kommit ner med den, tack du kvinna!!! GULD VÄRD! Hon kunde ju ha tagit hela plånboken och levt lattjolajban ett tag, ja typ två minuter för det var så länge pengarna skulle ha räckt.. haha!

Nåväl, vaknar nu pigg efter 4 timmars skönhetssömn. Måste verkligen gå och fixa en tvättid tills imorgon.
Den som inga trosor har, hon får gå med rumpan bar....


Ledighet - Underbart

Gårdagen spenderades mestadels i sängen, eller iallfall ifrån 9.30 - 16.00, är helt förvirrad om dagar och tid nu när jag arbetat nätter så intensivt. Maria kom hem vid fem tiden, vi gjorde flera tappra försöka till att hitta hennes löshår som var spårlöst borta.. Vi vände upp o ner på hennes rum och vi fann inget löshår! Hon kunde inte åka o träna innan håret var hittat, och jag förstår paniken! Så jag ställde in mig på att ta en lugn hemmakväll, tyckte det skulle vara så tråkigt att träna själv. Stod inne på toan och kände hur ångesten kom smygandes, över att inte träna. I samma veva så hittar hon håret och vi kan åka o träna.. Pust, glad tjej!

I stressen så sprang vi som galna höns mot bussen (går inte så bra på söndagar), klockan var 17.40, bussen gick 17.41, gymmet stänger kl: 19.00.. Framme på gymmet vid 18.00 där vi körde ben + mage..
Ben övningarna gick bra och första mag övningen, sedan pratade jag visst bort tiden :P

Sedan hem och käka lite middag, titta på solsidan och skratta lite. Börjar faktiskt bli smått irriterad på Ove, kan ingen bara säga åt honom att hålla munnen stängd! I övrigt så är det ett väldigt underhållande program och de 30 minuterna går alldeles för snabbt!

Därefter iväg på arbetet för att jobba min sista natt. YES!
Nu är jag ledig i två dagar och jag ska verkligen njuta.. Sova, träna och titta på TV om kvällarna. Kanske stänga av mobilen och kasta ut datorn på balkongen..

Nä, nu är klockan alldeles för mycket. Jag behöver sömn.. Massa sömn..

God natt..


Sova inom 1,5 h - Jippie!

Nu har jag genomlidit denna natt, gud vad sömnen är viktig! Igår blev det ingen riktig sömn förutom 2 timmar på kvällen från 20.00 - 22.00. Jag lurades av det fina vädret igår och kunde inte hålla mig inne.. och det har jag fått känna av inatt. Så hemskt när jag känner hur ögonlocken sakta faller ner och hur jag kämpar för att hålla dem öppna. Får gå till fönstret och öppna det för att få kall luft på mig. Sit ups för att bli pigg.. Men nu är det tio minuter kvar och jag är överlycklig.

Spårvagnar och bussar går dock inte så bra på helger så jag kommer väl vara hemma strax efter åtta om jag har tur. Då väntar en god frukost, sen bums i säng!

Jag undrar vilket träningspass som väntar idag?
Tål verkligen att funderas på.. Kanske en tur på löpbandet med min "cp" hand, vad säger du Maria ;)


VIlken dag!

Vilken dag, solen skiner, människor slänger på sig converse och vårjackor, och inte att förglömma brillorna!! Alla ser så glada och fräscha ut! Våren  är på ingång med stormsteg, underbart!
Jag klev av arbetet kl: 07.00 imorse, sedan var det bums i säng, sova ett par timmar för att sedan ta sig upp och äta en god frukost. Tvekade länge om jag skulle gå på gymmet eller inte, så jag avbokade mina pass. Kom sedan hem och fick en sådan ångest, loggade in på min sida i hopp om att det fanns platser kvar på Zumban, vilket det gjorde! Så nu är jag hemkommen, svettig och med en massa energi!

MEN, jag måste sova lite då jag ska jobba inatt.

Natti.!


Pust!

Gymmet idag gick grymt! Triceps och bröst fick sig en omgång.. Kan inte beskriva känslan hur det känns när jag är där, när jag blir starkare och starkare! När musklerna börjar krypa fram ur fläsket.. OTROLIGT! :D

Kom hem rätt sent, vid 20.15. Så bara att hoppa in i duschen och sedan laga middag.
Nu väntar jag på att få åka till jobbet.. Har köpt med mig lite godsaker, är ju ändå fredag och något måste jag ju få unna mig när jag har kört hårda träningspass hela veckan. Hoppas på att det är någonting bra att se på tv också. Nån film eller så..

Ska lägga mig och vila i 30 minuter nu. Sedan bege sig till bussen.
Hoppas ni får en underbar kväll mina vänner! <3


Snö?

Tittar ut genom fönstret ihopp om att det ska vara sol och varmt ute. Men istället så har det snöat lite inatt, ska det aldrig ta slut? Jag blev lite less och bestämde mig för att inte alls gå ut, utan jag tänker ligga här inne och inte göra någonting alls! Vilken tragisk vecka jag haft, sova, äta, träna, duscha, äta o sova. Sådär har det sett ut.. Ja just, jag har jobbat också!

Det måste hända något skoj någongång!! Men alla jobbar o jobbar!
Jag jobbar hela helgen, går på ikväll o jobbar natt fre, lör och sön! Döda mig!

Nä, kanske dags och dra een vals med skurmoppen och en bugg med dammsugaren?
Det behövs verkligen..


Dagen idag

Korkad i skallen blir jag (mer än vanligt), när jag jobbar nätter och ska försöka vända tillbaka dygnet. Nu är jag ändå vaken hela nätterna på mina lediga dagar och sover bort hela nästa dag. Inte bra!!

Idag har jag ägnat dagen och att bara vara, vart ute i solen på en långpormenad, kommit hem och lagt mig i soffan och tittat på tv. Mys! Klockan 20.00 åkte jag ner på stan och mötte upp Maria för att gå på vårt älskade SATS, hur kan man bli såhär träningsberoende? :D Idag blev det ben + mage + biceps och axlar, en salig blandning men jag vet seriöst inte vad jag höll på med, strukturen föll! För när jag hade kört biceps o axlar fick jag för mig att jag måste träna rumpan o benen för att dom också ska bli snygga.. Har nästan helt totalt glömt bort att träna ben o rumpa, så är nog dags nu :)

Därför bokade jag precis ett body pump pass på lördag 15.00 - 15.55 och därefter blir det Zumba 16.00 - 16.55, body pumpen är det riktigt bra benövningar på och zumban är otroligt kul och det är ren konditionsträning!

Laddad till TUSEN!!!

Nu ska jag försöka sova, men vet att det kommer bli svårt :(

Hoppas ni haft en bra dag vänner.



ZUMBA

Men herrejösses vilket drag det är, tänk er 50 tjejer, kvinnor, damer stå och skaka rumpa i 55 minuter, kan ju inte finnas en bättre syn! Det som jag tycker är så fantastiskt är att du behöver inte ens vara duktig. Utan alla kan gå dit och bara ha roligt, svettas, dansa! Åå jag älskar zumba och jag visste att jag skulle göra det även om jag inte är världsbäst, men man kan ju inte vara bäst på allt ifrån början. Jag går dit och har kul, thats it! Jag bjuder på mig själv såsom jag aldrig trodde att jag skulle göra!

Vilken träning det är, har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, kör jag detta pass två ggr i veckan så är det kondition för alla dar i veckan! Fan vad pepp jag är på att få en fin kropp nu!

Nu är jag hemma igen med massa positiv energi!
Ibland är livet förjävla underbart, lika snabbt vänder det och blir bajs men det tänker vi inte på nu!
Nu suger jag in denna energi och lever på den ett tag :D

Time för lite käk och en skön dusch!


Mys dag

Äntligen är denna piss arbetsnatt över, jag höll verkligen på att somna! Fick inte den sömn jag behövde igår och då blir det såhär på natten. Väldigt jobbigt! Men nu är den över och jag är hemma och ska ta och lägga mig snart. Har ätit en god frukost och tagit en dusch.

Tänkte ha en mys dag alldeles för mig själv.. Sova några timmar nu och sedan mysa ner mig i soffan med popcorn och massa filmer.

Funderar på om jag ska ge mig på ett Zumba pass ikväll, det var ju så jäkla skoj förra onsdagen :D
Tål att tänkas på..



Pöss på er! <3

:D

Sovit som en stock idag, skönt!

Nu ska jag väcka Maria sen åker vi till SATS, som jag längtat..

Solen skiner också, så på med brilloooooorna....


Maaaaaaaaaaaat

Varför älskar jag mat? Om det inte vore för att det är äckligt och oattraktivt att vara fet så skulle jag lätt kunna bli det. Tjock som ja, som att jag kunde rulla fram. Om jag fick önska skulle jag vilja äta godis och chips varje dag. Men det går ju såklart inte! Nu unnar jag mig allt mer sällan godis, chips likaså.. Det jag däremot kan äta är popcorn och då poppar jag dem själv, eftersom det ska vara nyttigare!

Jag var så hungrig nu när jag kom hem ifrån jobbet att jag övervägde att stanna på pressbyrån för att köpa en varmkorv. Men jag höll mig och nu har jag ätit en god frukost!

Mätt och belåten ska jag ta och krypa ner i min säng för några timmars sömn.
Därefter väntar ett besök på SATS! Yeeeeha


God morgon : God natt

Trött tjej nu! Efter att ha sett två avsnitt av Big Brother så har jag ändå fått tiden att gå hyfffsat snabbt. Lillan sover så gott så jag har inte allt för mycket att göra. Tänkte nu kolla på reprisen av Lets dance så att klockan snabbt blir 07.00. Då ska jag åka hem, äta en god frukost, ta en dusch och gå och lägga mig i min sköna säng!

Hoppas ni får en bra start på dagen!


..........

Träningen gick fint., men att gå till gymmet vid 18.00 tiden är inte det bästa!
Väldigt mycket folk och det blir lite jobbigt.. Men ändå facinderande att så många pallrar sig dit dag ut o dag in. Idag fick jag tillomed sitta o vänta på att ett skåp skulle bli ledigt.

Nåväl, hem och kasta i sig lite mat. En snabb dusch och sedan stöp jag ner i sängen igen eftersom jag ska jobb natt. Behövde lite mer sömn.. Så nu sitter jag på jobbet och har en lång natt framför mig.
Jag hoppas att den går snabbt och med lite big brother så ska det nog inte vara några problem :D

Sov gott vänner.

Triceps - Nu jäklar!

Nu är det dags för ett träningspass.. SATS har saknat mig och jag har saknat att få ta ut mig totalt.
Idag blir ska triceps få känna att de lever, o jag hoppas jag inte kommer få lika ont som sist för det var verkligen inte roligt! Har fått en del kommentarer om att ni ser förändringar och det gör ju bara att jag triggas ännu mer till att köra gääärnet!

Vågen däremot visar inte att jag gått ner i vikt, men fettet omvandlas väl till muskler och väger helt enkelt mer?




Tummen upp för mig, Nu kör vi!

Arbetssökande?

Okkkkkkkkkkkej, NY VECKA, NY DAG, NYA TAG?

Ja, TACK!

Haha, jag skrattar åt mig själv, jag är ibland ett stort skämt!
Ganska ofta, rätt ofta, typ varje dag!
Vad ska jag ta mig till?
Hjälp sökes, timpening, tillsvidareanställning.. NU!


:(

Morning!

Ja, vad blev det av denna helg? Inte alls som planerat, skulle egentligen till Sthlm för att åka till Hasseludden och må gott. Men i fredags så mådde jag inte så bra vilket gjorde att jag valde att stanna hemma för att kurera mig. Är rätt less nu på att vara sjuk och orkeslös! Hade verkligen behövt få vila upp mig på SPA. Men det kommer fler turer, det vet jag.

Men idag mår jag rätt bra förutom denna snoriga näsa som jag blir galen på. Jag kommer att strunta i den och åka på gymmet, jag behöver röra på mig och ta ut mig till max!! Ikväll är även jag och Maria bjuden på middag hos Jennifer, det ska bli väldigt trevligt :)

Nu är det nog dags för lite frukost. Mums.,.

Och just, jag är väldigt irriterad över att inte Danny vann melodifestivalen igår :(
Men jag hoppas att Saade kommer att göra bra ifrån sig iallafall..

Hittat hem - Spökena

Maria och jag har alltid haft med oss någonting där vi bott, saker har ramlat, flygit, det har skrammlat osv osv. Vi har hört lite i denna nya lägenheten men alltid så skyller vi bort sakerna som sker.

Men igår, fy fan! Stod och duschade så började ett halsband svajja kraftigt, halsbandet hängde på en krok på toalettdörren. Jag duschade säkert i 20 minuter och halsbandet hade inte slutat svinga sig fram o tillbaka när jag var klar. Jag tycker det är rätt facinderande!! Efteråt så tog jag tag i halsbandet för att se hur lång tid det skulle ta ifrån svajjande tills att det var helt still igen, och det tog som sagt inte många minuter..

Helt sjukt!!

ÄNTLIGEN

MÅLAREN är borta, våra väggar är vita och fina. Skåpluckor är fina och ingenting är som förut.
Jag är sååå glad!! Har nu dammsugat, skurat och torkat bort allt damm som han lämnade kvar. Kan inte göra så mycket mer än att invänta Maria så vi får börja bära ut möblerna ifrån vardagsrummet och börja fixa iordning på riktigt! Åååå så spännande att se när allt är klart.. Vi väntar ju som sagt på en beställning ifrån IKEA och ett paket med massa dekorationer som vi ska kasta upp på väggar..

Kommmer äntligen få det där fina hemmet som jag längtat efter sen jag var 18, bättre sent än aldrig ;)


Zumba

Aldrig har jag väl trott att jag skulle gå på en klass där jag lär mig dansa! Hoppades innerligt att Maria skulle jobba över så att jag fick avboka hela passet. Men så ringde hon och sa att hon slutade. FAN tänkte jag, nu ska jag skämma ut mig inför hela SATS. Jag är glad att jag vågade gå, glad över att jag utmanade mig själv i något som jag inte kan. kordination är inte min grej. Men gud vad kul det var och vilken konditionsträning..
VI ska gå igen, nästa onsdag, skaka rumpa :D
Ni som inte provat Zumba måste genast göra det, jag slår spiken i kistan för att det är en utmärkt träningsform för alla! Gammla som unga!

Jag önskade att jag var ifrån sydamerika, dom har det liksom i blodet, som dom rör sig är helt fantastiskt!

Nåväl, nu är jag hemma efter en natts arbete. Glömde mitt mobila bredband hemma igår (det händer ALDRIG), är det första jag kollar att jag har med mig! Men det gick på nått konstigt sätt, fråga mig inte hur jag fick timmarna att gå..

Nu äter jag frukost, och sen blir det läggdags..

Målaren är här och vad han sa igår så skulle han bli klar idag, HOPPAS!!!
Vi får nämligen en leverans ifrån IKEA idag och då vore det bra om han är urstädad..

Livet är ibland perfekt, Ikväll kör vi BODYCOMBAT i jakten på den perfekta kroppen ;)

Blött o slask

Hej hopp, jag vaknade för en timma sedan.. SKÄMS!
Men jag ska jobba natt inatt så att jag behöver sömnen för att kunna hålla mmig vaken. Kom precis in efter en blöt promenad, ja det har snöat och nu är det bara massa slask. Trodde verkligen det var slut på detta skit väder nu. Oh my gode GUD, jag och Maria ska gå på Zumba ikväll, jag kommer att skämma ut mig TOTALT! Det kommer bli en ren katastrof. Jag måste youtuba och kolla in movsen.,..


Tre timmar för ingenting

Besöket hos läkaren tog tre timmar, satt först i ett väntrum för att få skriva in mig och berätta om mina besvär.
Under den tiden höll jag på att få dåndimpen på en 14 årig tjej som pratade om hur mycket hon drack, knullade och fick könsjukdomar. Hur hon hade gjort abort två gånger och att det verkligen inte gjorde något.. Det var ju bara att skrapa som hon så fint uttryckte det. Usch jag höll på att kräkas! IDIOT!

Nåväl, jag fick iallafall tillslut komma in till ett annat väntrum för att träffa läkaren.
Äntligen ska jag få veta vad som är fel på mig.. Efter llite lyssnande och tittande så konstaterade han att det inte var nått fel alls.. Började koka! Ska han säga det efter att ha gjort dessa undersökningar? Jag krävde att han skulle ta prover på mig, de kunde ta ett blodvärde, en CRP och en temp. Men shit..
Det visade sig iallafall att jag inte hade någon infektion eller bakterie i kroppen, skönt!
Men något är ju fortfarande fel så jag måste vända mig till min vårdcentral för en utredning. Dit ska jag ringa imorgon..

Så kom hem strax efter 21.00 och då var det bara att laga middag. Blev kyckling, wokadegrönsaker och lite nudlar. Mums! Nu efter en varm dusch så ligger jag i sängen och jag ska försöka sova för att ta mig upp i tid imorgonbitti.

 

 

SOV GOTT VÄNNER


Vårdcentralen, har äntligen tagit mig hit....

img_0744 (MMS)

Vårdcentralen, har äntligen tagit mig hit. Jour akuten, vanliga vårdcentralen har inga tider så så får man vända sig hit. Beräknar väl att vara klar vid midnatt, suck. 514 nu o jag har 521... :(


Internationella kvinnodagen

Idag skall kvinnor uppmärksammas, dess ojämnställdhet som finns över hela världen.
Läste att denna dag har funnits sedan 1910 målet är jämnställdhet och sålänge dagen finns kvar så har man inte uppnått jämnställdheten som världen vill ha.

Men hallå, det jag inte förstår är hur de ska uppnå målet om vi inte lyckats på över 100 år.
Jag tycker det är jätte bra att dagen finns, men hur mycket uppmärksammas dagen?
Det enda som jag vet är att det skrivs lite i tidningen om det, thats it!
Jag måste nog gå ut på stan för att se om någonting händer, för om det inte gör det då är det bara en dag i kalendern för mig. Som kvinna ska jag väl beröras och verkligen veta att den 8 Mars, är det vår dag!!


Detta var det som aftonbladet uppmärksammade på internationella kvinnodagen

– Jag är rädd att han ska komma tillbaka och döda mig, säger


Upp o Hoppa

Samma visa idag, målaren stiger in vad 7.30 tiden, drar igång radion som har sett sina bättre dagar, visslar, slipar väggen, nynnnar och letar efter sina mackor som han inte vet om han lagt i kylskåpet eller inte :P
Jag kan ju välja att bli irriterad eller försöka skratta åt eländet, jag väljer det sistnämnda.

Två dagar kvar och sen, då har vi äntligen ett fint hem!!!!!

Jag kommer ju upp i tid om dagarna iallafall. Så just nu sitter jag i sängen och äter frukost (finns ju som ingen annanstans att sitta.. Men jag trivs. Imorgon kommer jag att börja arbeta igen, jag orkar inte sitta hemma mer jag blir riktigt tookig.


FRUKOST

Grönt Te
Fil med musli och krossade linfrön
1 ägg
1 Leverpastej smörgås


Nu kan jag gå o lägga mig och sova igen ;)

Vackert

Det är helt underbart, vet ni varför?
Jo, för att jag har kring tio vänner/bekanta som ska få barn inom den närmsta tiden.
Eller några av dem har redan fått :)

Michaela, Annette, Helena och Ida, STORT GRATTIS till era töser.

Nu väntar jag med spänning på er andra, I, M, E, R, Å, T & C      :)



Du älskade barn

Så kom du då till oss du älskade barn och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft.
Du ler så du strålar, din själ lyser klar, du fångar all ömhet omkring.
Små fötter och fingrar, din hud och din doft, så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken, är vi din tryggade borg.
Idag vill vi visa för vänner och släkt, den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont, en lycka för stor att förklara



Mumsfilibabba

Vilken dag detta har vart, jag har hunnit med så mycket eftersom målarn kom vid 7.30 och då finns det såklart ingen ro att sova. Tvättat massa kläder så nu har jag äntligen trosor :P

Tog en sväng om på stan för att få komma ut i den friska luften, samt äta lite glass (en sked) sen kom ångesten..
Åter hem till vårt stökiga hem men för att säga något positivt hos målarn så är han väldigt effektiv och detta kommer att vara klar tills på torsdag skulle jag tippa på. Jag har bara en fundering och det är när han tänkte skicka iväg skåpluckorna så de också blir fina..? Måste helt enkelt fråga herrn!

Jag och Maria tog oss senare iväg på SATS för att köra ett riktigt pass. Vår helg hade satt sina spår och det märktes genast på träningsformen. Båda två blev så jävla förbannad så vi på slutet körde skiten ur oss själva på löpbandet. Svetten rann och det är en skööön känsla. Innan blev det som jag tidigare sa, axlar, biceps och mage.

Innan jag steg innanför dörren här hemma så har jag vart och handlat massa mat, så nu är kylskåpet fyllt av massa godsaker. Jag känner mig aldrig så rik som när kylen är full med mat. Nyttig mat såklart!
Nu tänkte jag ställa mig och laga lite middag, TACOS. Jag har fått dille på det och varje gång jag går på affären så vill jag köpa massa massa tacoooooos!






Fina du

Det behövs så lite för att man kan leva och le lite längre :)

Världens vackraste barn <3

Lilleman

 



Pling kl:7.30

Målaren är åter här och jag kan inte annat än tycka är det är jobbigt.. Han för ett sådant liv att det inte alls är kul, inte för fem öre! Nu kan vi inte stänga dörren in till vardagsrummet heller, men jag tog en o satte för iallfall så nu har han inte en lika stor insyn. TUR att Maria är ledig idag så att vi kan hitta på något iallfall, så jag slipper underhålla mig själv hela dagen :)

Annars är det tvättstugan som gäller för mig de kommande timmarna, kände att det var dags när det inte finns trosor att använda. Egentligen ska jag bestämma en dag i veckan som min tvättdag, men vem orkar ha rutiner när man är ung. Det kommer när du blir gammal och inte kan ta hand om dig själv, så nu passar jag på att vara så fri som jag bara kan ;)

Väntar på att få göra ett besök på vårdcentralen också, ska bli skönt att äntligen veta vad som är det stora felet på mig..

Just, äggmacka, MUMS!

:)

 

 

 

Ja, eftersom denna förkylning eller vad det nu är jag bär på så innebär det att jag inte heller kan arbeta. Lilla gumman är infektionskänslig och jag vill inte vara den som smittar henne med något skit! Så i fredags besökte jag hälsocentralen och ska tillbaka dit imorgon. Noggranna undersökningar har / ska göras för nu orkar jag inte mer. Plus att det är en ekonomisk fråga också såklart.

Så helgen har varit avkopplande i goda vänners sälllskap. Maria kommer hem i fredags med en underbar matlåda som hon tagit ifrån hennes jobb. Rostbiff och massa massa gottigheter! Bra start på en fin fredag..
Gulle dig!

Gick ut på stan för att träffa lite folk och ha det trevligt!

Lördagen spenderades ute i det vackra vårvädret tillsammans med Maria, Jennifer och Malin. Vid två tiden begav vi oss till Palace för att avnjuta en shoppinglunch med gott vin och en  underbar räkmacka. Maria och jag blev visst sittandes där till kl: 20.00. Så trevligt hade vi, och planer om en idé har börjat smidas. Om det går i verket så kommer vi båda få göra det vi länge drömt om, så det är väl bara att köra all in ;)

 

 

 

 

Malin X 2

Maria & Jag

Glad efter några timmars sing star :D

 

Dagen idag har spenderats i soffan, tittandes på Big Brother :)

Ätit massa godsaker och bara myst, välbehövligt...

 

Nu ska jag sova, målaren kommer imorgon och jag hoppas han är klar till på onsdag.. vore skönt!

Natti natt..

 


Beroende

Jag har ett beroende, någonting jag kan vakna till och känner att jag verkligen måste ha. Det är inte snus och det är inte alkohol eller knark. Det är någonting som finns på bondgårdar och i mitt kylskåp, svaret är ÄGG!
Haha, jag är beroende av ägg och jag äter det varje dag, en dag tänkte jag att jag kanske skulle börja med en ägg diet istället för Kissies barnmatsdiet. Ägg innehåller ju mycket som vi behöver så varför inte?
Hårdkokta ägg, löskokta ägg, omelett, vändstekta ägg, äta ägget preciis som det är, ja ni ser det finns ju flera olika möjligheter till att göra äggdieten speciell :D

Ja, och varflr skulle jag ha en äggdiet? Svaret är enkelt, enbart för att snart är det beach 22222200000000011111111..

Men undra hur det skulle se ut o te sig..

Nu har iallafall jag ätit frukost, äggmacka med fil, i filet har jag krossade linfrön och hela pumpakärnor.. mums!


Snopp


Vad hände HÄR --------------> KOLLA

Resultat

Finns tusan inget bättre än träning, ja förutom sex då ;) Kl: 19.30 begav vi oss ner mot stan och SATS.. Vilket grymt pass jag fick till även om jag var trött och hade noll energi.. Körde slut på bröst och triceps idag, så imorgon kommer jag nog ha träningsverk i hela kroppen. Axlarna mår inte speciellt bra idag och mina triceps kommer vara helt slut imorgon.. Men så härligt det är, framförallt när resultaten kommer.. sakta men säkert börjar musklerna visa sig och jag kan inget annat än att älska det!!

Känslan att vara helt slutkörd, trött och alltid gå därifrån med ett leende är fantastiskt!

Har precis avnjutit en underbar fläskfilé gryta som Maria kokade ihop..

Så nu ligger vi här i vår skrubb mätta o belåtna... :)

Imorgon är det finfredag och vad den dagen har att erbjuda får ni allt se..


Skrubben

Haha, jag tycker vår skrubb är rätt mysig! Men det är inte så kul att inte kunna röra sig som man vill i sitt hem.
Det finns ju absolut inget annat att göra än att ligga i sängen med datorn framför sig. Framförallt inte när Maria sover. Men hon ska få sova ett tag och sedan blir det gymmet för hela slanten..
Imorgon sa målaren att han skulle måla tak o väggar i vardagsrummet så snart är det klart iaf :D

Igår beställde vi även en stor vit bokhylla som ska fungera som en rumsavdelare vilket betyder att jag snart kommer att få mitt eget krypin, äntligen! Gjorde även beställningar på fina väggdekorer, texter som vi ska ha i rummen.. med olika tänkvärda och fina ord.

Detta är vår skrubb och rummet kanske är på 15 kvm fyllt med möbler..

Happy

Dagen idag, jag är glad och jag är ännu gladare!

Jag har inte gjort speciellt mycket idag, men det är dags för ett pass på gymmet snart.
Gymmet i stan är såå mycket bättre än det i Valhalla.. Vilket är grymt!

Nu, dags för frukost, kl: 16.00 på fin torsdagen!

Hej o hå!


Gud straffar mig som helvetet skulle ha gjort!

Lämnar lägenheten tillsammans med målaren och på bänken ligger ett par nycklar som han har fått låna av mig. Jag tog bara en nyckelkring och på den satt massa andra nycklar som jag inte hade enaning om var de gick, men jag visade honom nycklen han skulle låsa med. Gick därifrån..

Tränade på SATS jag och Maria så vi var helt slut, satte oss på spårvagnen och åkte hem, hungriga som vargar skulle vi laga fläskfilegryta. Så, vi kommer in i trappuppgången och Maria ska låsa upp dörren, vad händer?
Dörren går inte upp! Det första som slår mig, FAN målaren har låst nederlåset som varken jag och Maria aldrig någonsin lagt märke till, men som nu var det första jag såg och tänkte på.

Ok, ingenfara tänker jag samtidigt som paniken och tusenlapparna viftar förbi mina ögon..
Men jag ringer målaren och det visar sig att han är bosatt i Uddevalla, som också visar sig ligga 9 mil ifrån Göteborg enkel väg. Men far åt skogen, GUD straffar mig nått enormt konstant!

Vi försöker verkligen få tag på någon som kan skjutsa oss till uddevalla, buss eller dyligt finns inte en tanke på.
Låssmed skulle kosta 2500 kr, så jag bestämmer att vi åker på statiol och hyr en biljävel för att hämta nycklarna..




 



Sagt och gjort, tur och retur till Uddevalla och nyckeln i vår hand åkte vi nöjda tillbaka till vårt hem..
Så, ja hem och hem. Målaren har kommit en bra bit på vägen och har spacklat o haft sig under dagen..

Bara att sätta igång då o ta över målarens jobb ;)

Träningspasset avklarat! Belönar mig själv...

img_5535 (MMS)

Träningspasset avklarat! Belönar mig själv med en korv utan senap o ketschup! Utan bröd..


Renovering del 1

Det gick undan när Maria tog sig upp ur sängen, för nu är både vardagsrum och kök tomma. Ja förutom soffan då som vi inte får plats med i sovrummet pga. att alla andra saker står här inne. Så nu ligger jag som på prinsessan på ärten då vi la mina madrasser ovanpå Marias. Vi kommer att sova väldigt gott de närmsta nätterna tills allt är färdigt.

Vardagsrummet
Golv och väggar kommer bli vita och det ska bli väldigt skönt att slippa alla hål, det finns så många att det inte ens går att räkna dem. Sedan ska även den fula taklampan ner, för det lämnade idioten som bodde där innan kvar.
Hade det inte vart för honom så hade allt vart klart för längesedan..

Köket

Blir också vitt, och skåpluckorna likaså.

Men det kommer bli så fräscht. Sen ska hyllor upp och det kommer bli så himla himla bra. Längtar tills allt är klart.

 

Nu ligger jag inne i sovrummmet, ihop packad som en sill.. Men det är rätt mysigt ändå :)

Nu behöver jag lite sömn innan träning..

Är egentligen uppe för att målaren ska komma, men han dyker inte upp och nu är jag för trött för att orka hålla ögonen öppna mer..


Trötta ögon

God morgon hurtbullar och alla som fortfarande sover..
Ta mig i brasan så trött jag är nu, helt sjukt obeskrivligt att man kan bli på detta vis. Känner hur ögonen bara vill sluta sig, huvudet som är tungt, väger nu närmare 50 kilo. Kroppen som bara suktar efter en varm och skön säng.
MEN idag kommer målaren och då ska möblerna vara borta ur både kök och vardagsrum. Så när jag kommer hem vid 8 tiden så sliter jag upp Maria ifrån sängen och då ska vi börja stöka med detta ävel. Jag kan inte annat än längta tills det är gjort. Målaren får böka på bäst tusan han vill idag för att jag ska sooooova, sova hela dagen om det är så.

När jag jobbar natt så vet jag knappt vilken dag det är, men onsdag va?
Lillördag och fest för hela svenska folket som vill ligga bakis på en torsdag..

Natti natt ifrån mig..

Ishockey

Hade så gärna velat gå och se matchen på Scandinavium idag, Frölunda - MoDo.
Biljetterna var slut och det sägs att hallen var full, spelarna hade själva gått in med pengar så bla. studenter kunde köpa biljetter för 50 kr. Inte illa pinkat. Men som sagt inte fanns det någon biljett till mig och Maria :(
MoDo förlorade med 2-3 och det är verkligen krig där nu om den sista slutspelsplatsen. Herregud man får ju magknip, de kan ju lika gärna åka ur hela elitserien och det vore en ren katastrof!
Håller tummarna med två matcher kvar nu..

Så, jag är tillbaka på jobbet och ett 8h pass väntar. Känner mig inte pigg för fem öre men jag ska försöka underhålla mig själv om lillpiga sover gott hela natten, vilket jag hoppas.
Vi har fått en ny TV och ingen av oss får in kanalerna, gör kanalsökningar men ingenting fungerar. Dåndimpen..

Men men.. efter 8h borde jag väl ha fått igång den? ;)

Tacos

Träningen gick bra, väldigt bra även om det var rätt jobbigt också måste jag medge.
Biceps och axlar fick sig en rejäl omgång! Stressa för att hinna på affären och handla lite föda, gick förbi tacos hyllan och blev fruktansvärt sugen så det fick bli det till middag.

Nu, in i duschen för att tvinga sig själv till sömn för att klara av nattens arbetspass..


SATS

Blod, svett och tårar ni KÖR vi.
Ska ner på Palace nu och vänta/möta upp Maria som slutar jobba snart.
Har ju vart sjuk en vecka nu o vilat ifrån träningen och då min förkylning inte går över så orkar jag verkligen inte ligga hemma o samla på mig massa fett. Så nu blir det dubbelpass med gym, simning och solning på Valhalla.
Kan inte bli bättre och jag är så jäkla laddad att få svettas och ha ont i musklerna imorgon.. Nu jädrar!!

Vi ses på SATS, om ni törs ;)

Renovering

Efter fyra månaders vänt,an är det äntligen på gång. Målaren väckte mig nyss, inte kul för att tillägga när jag jobbat natt och är fruktansvärt trött. De steg in och konstaterade ännu en gång vad som behövde göras och vi fick veta att allt kommer att göras om, tak, och väggar + skåpluckorna, TACK!

Så imorgon sätter de igång och vi har en del att dona med ikväll då både vardagsrum och kök skall vara tomma på möbler. Herregud, var ska vi ställa alla våra saker? Jag ser verkligen fram emot resulatet. Äntligen äntligen kan vi spika upp tavlor, skruva upp hyllor och göra fint. Det är inte en dag försent!!

En bra dag

Galenskap

Bloggtorka på ett par dagar..

Lördagen, vilken fantastisk lördag vi hade. Solen sken och det blev promenad genom stan, hittade en liten present till värdparet i form av en nyckelring där texten löd KÅT, GLAD & TACKSAM!
Passade tydligen in rätt bra på paret som steg ur garderoben under samma kväll, fantastiskt!

Middagen som vi blev bjudna på var helt fantastisk. Sällakapet likaså¨och jag undrar verkligen var tiden sprang iväg för helt plötsligt så var kl 03.30 och det var dags att bege sig hem. På tal om tiden så kan det ha att göra med att jag drack för mycket rödvin, vilket jag inte skulle ha gjort. MEN om man kommer ihåg hur mycket man drack, har man druckit för mycket då?

Kalaset får 5 poäng av 5 möjliga.

Söndagen  då? Ja, vad händer? Jag ligger däckad i sängen till kl 16.30, men rödvinshuvudvärk, men ta mig någonstans!! Jag var så förbannad och det gjorde så ont. Åt frukost och den gjorde en helomvändning i magen och kom upp efter 10 minuter i ett kräkäckel som inte var av denna värld. Huvvaligen! Att känna doften och huvudet som sprängdes ännu mer ville ta mig till någon som kunde ge mig ett nackskott!!

Nåväl 16.30 var jag på benen igen och kvällen avslutades med god thaimat, solsidan och wallander innan det åter var dags att sluta sina gröna..

En väldigt bra helg om vi bortser ifrån halva söndagen (ångest)..





Instead of giving a speech at friend Clarre's birthday party, we decided to create a video for him. It includes songs that in many ways relate to him. A lot of stuff in the video might be hard to understand if you don't know us. Watch at own risk. /Team Kajjja http://www.youtube.com/watch?v=QmkB8KA1AkM&feature=BF&list=QL&index=2

KOLLA IN DENNA VIDEO SÅ FÖRSTÅR NI ATT KVÄLLEN VAR MER ÄN UNDERHÅLLANDE :D





RSS 2.0