Lite pics ifrån skogen.



Sådär, aldrig mer plocka bär i skogen, eller hur Maria ;)?


Dagen har spenderats i sängen, så otroligt skönt att bara få sova ut.
Klev upp vid 18.30 åt middag, god fisk, potatis.
Efter middagen så tog jag och mamma en promenad runt Hoting.
Känner mig pigg så denna natt kommer nog gå snabbt.

Sov gott fina!


Vänder på dygnen!

Natten på arbetet gick bra, höll på att somna där vid sex tiden. Men då är det bara att titta på nyhetsmorgon, städa osv så går tiden snabbt. Det är så skönt att få komma hem efter ett nattpass, bara slänga sig i sängen och sova. Tänker vara vaken en stund nu för att sedan få sova igen, äta en matbit kanske.

Fick nyss ett sjukt skönt sms av Maria, haha;
- Jadu, Arbetsförmedlingen är som killar för mig, jag förstår mig inte på  något utav det!

Dagen började med ett skratt, tack för det vännen! :D



Dags att gå ner till köket för att se vad som finns i kylskåpet..


Vad är väl ett blåbär om man jämför med ett lingon?

Tiden i skogen tidigare idag blev väl inte så långvarig som tanken ifrån början var. Men vi fick se Måläng, där Michaelas föräldrar bor. De har förövrigt över 120 kor, och det märks på lukten. :P

Vi tog på oss storstövlen, matsäcken var med, samt hink o plockare. Över stängsel o in i skogen! Hej här kommer tre bönder, trodde vi ja. Jag som kommer ifrån Hoting ska väl ändå kalla mig skogsmulle. Men nää, jag har bott i staden för länge. Flugor, spindlar, myror, björnar, stubbar, blä! Ingenting för mig, så snabbt vi kommit ut i skogen så ville jag hem. Jag plockade en halv dl lingon, det fick räcka för mig,

Visst, det är härligt att vistas ute i skogen, det är vackert o fridfullt. Men inte mer än så! Efter lunchen på stubben så plockade de andra damerna lite till, sammanlagt fick de ihop 0,5 L. Ikväll har dom tokarna kokat sylt, så när jag kommer tillbaka till stan så ska vi äta hemmagjorda köttbullar, mos och lingonsylt, Fint! :)


Haha, fin bild. Min telefon vill ju tydligen inte föra över alla bilder jag tog ifrån skogen. Så dom kommer imorgon!

Nu sitter jag i Bellvik o ska till att arbeta natt, fyra nätter. Dags att börja med hemsidan :)

Sov gott


Just nu, skogen, lingon=jag hatar skogen

img_6807 (MMS)

Just nu, skogen, lingon=jag hatar skogen


Skogen

Kommer precis hem ifrån jobbet, tänkte gå o lägga mig för att sova men kan inte motstå Michaelas o Marias idé om att åka till skogen för att plocka bär! Haha, när gjorde man det sist? I mellanstadiet när vi blev tvingade att plocka bär till skolans matsal en hel dag. Minns den där makaronilådan vi alltid fick så snabbt vi skulle iväg någonstans. Idag blir det ingen makaronilåda, jag tar med mig en pizza istället ;)

Så, nu har jag tagit på mig skogsmullekläderna och är redo för att plocka bär. Hörde något om att vi skulle koka sylt sedan också. Den här dagen kommer att bli spännande, det enda som gör det mindre spännande är att det finns björnar så OM jag träffar på en björn så avlider jag..

Nu kan Maria gärna få komma, sen hämtar vi upp mickan o drar därefter till en Ica affär o köper mat!
Maläng/Malång, ja vad det nu heter, det är dit vi ska :)

Ha en underbar dag!

Olearys

Vilken fantastisk kväll det var igår, Karin skulle firas och det gick väl sådär. Inte för att vi inte hade roligt utan för att det händer ju så sjuka saker i detta umgänge!

Nåväl, efter jobbet åkte jag snabbt hem, kastade mig in i duschen, fixade mig och korkade upp.
Sophie, Michaela och Karin dök upp i min lilla lya kort därefter. Det pratades o tokades precis som vanligt.

Vid 22.00 tiden åkte vi taxi ner till Calle, jag råkade bara stöta på den vackra taxichauffören. Damer ni håller väl med? ;) Han fick höra på mina välvalda ord om hur snygg han var. (45+), helt i min smak!
Efter lite surr hos Calle var det dags att bege sig till olearys för deras premiär. Helt lyckad kväll, shoots är helt rätt för mig :D

Vad händer när det är tio minuter kvar av kvällen o Mr H inte kan vänta? Jag ger honom nyckeln och efter två minuter så har han tappat den. Saken är den att det där var den enda nyckeln som jag hade kvar. Trodde jag skulle börja grina. Mitt enda ord, INBROTT! Sagt o gjort han tog mig på orden. Detta är resultatet av misären.


Helt fantastiskt, ett mästerverk, vi sov gott båda jag, Haake o Karin. En guldbagge till dig mr H.

Vaknade imorse och hade ingen som helst lust att gå till jobbet, men vad gör man?
Inte för att jag var bakis, men hade gjort vad som helst för att få ligga kvar i sängen o myst med mina underbaringar!

Sen gullungen Maria, har vart så snäll att städa min bil idag. Både på in o utsidan, ååå du kan inte ana hur glad jag blev! Helt otrolig du är vännen. underbar är ordet! TUSEN TUSEN TACK!

Ja, då sitter man här igen på söndagskvällen, arbetat många många timmar denna helg o det känns. Imorgon åker jag upp till Hoting för att jobba natt där i veckan.

Sov gott finisar!


Stockholm i mitt hjärta..


Bild ifrån Gamla Stan, Stockholm
Fotograf: Tommy Jonasson


Saltsjöbaden


Tyresö

Tack, vackra Maria för att du följde med mig på denna galna och intensivrika tripp!
Du är o förblir alltid någon som jag kan lita på i alla väder.
Det är tryggt med en sådan vänskap <3


Mitt i natten då alla är fulla o äter b...

Mitt i natten då alla är fulla o äter bakismat så får jag äntligen lägga mig i sängen för att sova efter ett 17h arbetspass! Imorgonkväll så ska vi fira Karin det ser jag fram emot.. :) sov gott mina vänner..


Trött tjej idag, lyckades inte försova mig...

img_6807 (MMS)

Trött tjej idag, lyckades inte försova mig men en heldag i sängen hade inte vart fel! Man blir väldigt trött av att köra så långt! Nåväl, blir arbete för mig hela helgen. 10.00-till 10.00 imorgon. sen iväg o börja 10.30-22.00. Söndag 10.00-10.00 på måndag. Kliver då på natten kl:21.00 samma kväll. Så nu vet ni vad jag ska pyssla med de närmaste dygnen! Suck! Nåväl, om två veckor åker jag o Maria ner till Stockholm igen, ska bli så jäkla spännande att jag redan har en klump i magen :D efter det är det bara fyra veckor kvar till Thailand.. Åååå ge mig nu! Underbar tid framöver nu. Även fast det är mkt jobb är det underbart! Hoppas ni alla får en trevlig kväll, jag möter upp för kalas imorgonkväll :)


Högst upp på pedistalen!

Herregud vilken resa, vet inte var jag ska börja?! Vi har vart borta i ca: 1,5 dygn.. men.. det känns som en evighet eftersom vi vart med om så himla mycket :P

Vi åkte iallafall igår vid 15.00 tiden, jag o Maria hade resväskor så att det såg ut som om vi skulle vara borta i ja minst två veckor. Nervägen gick suveränt tills en bil började "leka", köra om, nästan köra på, sakta in, lägga sig bakom, framför, i sidan, you name it! IDIOTER, hade ju kunnat dö på kuppen. Slutade med att jag ringde polisen, visade sig då att bilen hade körförbud. Så blev ett himla pådrag med telefonkontakt med halva sveriges poliskår. Förhoppningsvis så fick dom fast knäppgökarna!

Under nerresan hann vi även planera in att vi skulle fotas (igår kväll). Det som tjorvade till det lite var att vi skulle sova hos en vän ute i Tyresö, långt att åka emellan. Så vi beslöt oss för att ta in på hotell. Vi ringde runt i hela Sthlm men allt var fullt. Så det slutade med att vi fick tag i ett vandrarhem, skönt tänkte vi. Väl framme visade det sig att vandrarhemmet var en BÅT?! Jag höll på att svimma, men vad kunde vi göra? Fotograferingen var ju redan inplanerad så jag o Maria tänkte att vi ger det en chans. Checkade in på ?!Båten, klev in i ?!Hytten, går inte att beskriva med ord, det stank, tänk er en liggvagn på ett tåg, precis så var det! FAN, nej nej var det enda jag tänkte! OKEJ, vi åker och parkera bilen o sover i hytten ändå. Efter 50 m så får jag panik, säger till Maria att jag pallar inte att ligga på båten. Sagt o gjort, vi åkte tillbaka till båten, fixade oss inför plåtningen, och checkade ut! Haha, då var kl 22.30 på kvällen.

En kille sa:

- Are you checking out?
- Yes!
- Oh, late..
-Aha

Jag var grinfärdig!
Det var min första o sista vistelse på en båt!

Nåväl, efter mycket om och men så hamnade vi i gamla stans gränder och fotograferades. Så vi får väl vänta med spänning o se om det blev något bra resultat!

Kl: 00.00 var vi trötta i huvudet, svängde in på Donken och köpte mat. Pratade på som vanligt, fotade Maria o skrattade osv. Ja vi betedde oss precis som vanligt. Då en kille bakom oss utbrister:

- Ni är inte här ifrån va?
- Nä, det är vi inte, vad då då?
- Nja, det är väl inte så vanligt att man fotar i mc donalds kön direkt.

Hörs o märks det så väl att vi inte är sthlmare ;)

Efter lite mat i magen så begav vi oss till Tyresö och Jesper, där bjöds det på rödvin, skratt och prat långt in på natten. Blev nog lite bladig, inte konstigt med tanke på den intensiva dagen!

Idag vaknade vi upp pigga och glada. Vi har besökt Saltsjöbaden där jag gjort lite ärenden, men herrejösses så vackert det är där ute. Maria har flera bilder på sin kamera som ni ska få se senare..

På hemvägen blev det ett stopp i Uppsala på Ikea och ett stopp i Sundsvall för att få se var Maria växte upp.
Nu är jag äntligen hemma och det känns otroligt skönt. Finns så mycket mer att berätta men det skulle ta en evighet!

TACK älskade Maria för att du följde med mig, utan dig hade det inte vart detsamma! ÄLSKAR DIG, du är guld värd! <3

Better than all the rest!


Tusen saker, tusen funderingar

Morning!

Sitter här och funderar fortfarande hur blir det idag egentligen?

Nåväl, jag ska iallafall till Stockholm. Men jag vet ännu inte om jag kommer att flyga eller åka bil. Sitter o väntar på om Maria bestämmer sig för att hänga med eller hur hon gör. Skulle vara hur skoj som helst om hon följde med på min lilla road trip.

Om hon gör det så åker vi i eftermiddag. Sen kommer förmodligen Tommy att fota oss imorgon. Härligt med en annan miljö. Spännande.

Ja, överaskningsfesten för Karin o Haake blev ju väldigt lyckad! (Om inte Halvarsson hade försagt sig) :P
Jag, Karin, Snigel, Halvarsson o Haake = vilken dream team. Vin/champange/Öl, kunde väl inte sluta på något annat vis än en ren katastrof om Karin får berätta ifrån hennes synvinkel. ;)

Vi berättade historien om Bosse (den enda o sanna kärleken för Karin), det enda som gick fel var att vi inte kom ihåg dikten gick. Be en gud att den inte hanmar i orätta händer ;)

Sen somnade vi alla i min säng, dagen efter så bjöd jag på en riktig pannkaksfrukost vilket var uppskattat!

Nu väntar jag med en klump i magen på att Maria ska höra av sig med positivt besked..


Home sweet Home

Sådär, hemma i mitt käraste Östersund igen. Det är ju inte vilken dag som helst idag, utan två av mina älsklingar kommer hit. 1: Självaste Mr. H, som befunnit sig i Sunny B hela sommaren. Ska hämta upp honom vid tåget vid 21.00-22.00 tiden. Sen kommer finaste Karin, sötnos. Och hon har befunnit sig i Sundsvall hela sommaren.. Så henne skajag hämta upp vid tåget, 18.30.

Så nu ska här smidas planer.. Sooo Long!



Sova, det gör vi i graven!

Lätt att sova när huvudet bara fylls av ideér?! Shit, har aldrig känns mig så fokuserad som jag är just nu.
Vill bara sätta mig ner och bocka av sak för sak. Händer rätt mycket nu kring företaget o vårt projekt, så jag vill inte sitta still..! Helst kanske jag skulle vilja springa ut här på Idrottsgatan o göra ett glädjetjut!!!

Men kanske tar det imorgon när jag kommer tillbaka till Östersund. Tänkte kliva upp tidigt, käka frukost, bege mig mot staden för att ta en powerwalk och avsluta med ett pass på gymmet.. Härliga tider vänner!

Jag ser fram emot morgondagen o vad den erbjuder mig!

Sov gott

Dubbelt upp

Sitter på mitt arbete men kan ändå pyssla på med företaget, inte dumt. Har fått iväg en del viktiga mail till andra företag också, hoppas på bra respons. Har även nu ett samarbete med John Bauer Gymnasiet vilket är otroligt kul att de nappade på idén!

Nu ska bara hemsidan byggas upp, vilket kan vara lite klurigt. Framförallt när det ska se profesionellt ut!
Men det ska jag nog fixa tillsammans med min vapendragare Michaela!

Så efter arbetet idag, (slutar kl:21.00) åker jag vidare hem till Östersund. Blir nog till att sitta uppe hela natten för nu är det på G på riktigt, känner mig laddad nå jävulst! ;)

Sen är ju självaste Martin hemma i Sverige igen, han har vart borta alldeles föör länge. Glad att du är tillbaka, KÄRLEK <3



Fotograf: Tommy Jonasson


Mys lördag

Jag klarade av den långa dagen, tack o lov. Den var seg men det funkade!

Ligger nu i mitt rum som jag hade när jag var väldigt liten, minns när väggarna såg ut som fasen.. Väggarna var iallafall grön/beiga med blommor på. Snarare så var väggarna täckta med dessa gräsliga blommor. Idag skulle de väl anses som moderna igen, skulle ha passat som en fond vägg eller dyligt.

Det är ändå något väldigt charmigt över äldre hus, mina föräldrars hus är så gamalt som ifrån slutet på 1800- talet. Har forskat kring detta hus då jag gick på högstadiet, fick fram en del fakta vilket var intressant.
Jag brukar ligga och fundera på alla som bott i detta hus, vad har hänt? Mina föräldrar har ägt huset i 21 år, vad har hänt alla andra 80 eller 90 år? Nog för att jag vet att de som bodde här innan också fick vara med om en det spökligheter precis som vi. Det är nog det jag tycker är mest intressant!

Nåväl, har legat i sängen sen klockan 22.00. Myste ner mig direkt efter jobbet med lite gosaker.. Jag måste säga att det är skönt att bara kunna ta det lungt, slippa utgångar och alkohol.

Nu är det dags för lite skönhetssömn!


45 dagar

Back to work och en 13h arbetsdag.. Är ju nedräkning på detta arbete nu, har inte alls många dagar kvar innan jag säger upp mig och slutar :( Anledningen är såklart att det tär något fruktansvärt att hålla på att åka 15 mil fram o tillbaka hela tiden. Har inget med själva jobbet och arbetsplatsen att göra. Känns som om jag bor i bilen och är det något som jag är bra på så är det att packa resväskan! Ska bli skönt att få en normal vardag där jag få tillbringa min lediga tid hemma i Östersund :) Så september är min sista månad här...

Lördag och 45 dagar kvar till Thailand, helt fantastiskt! Drömde om det inatt och kunde inte förstå hur jag skulle kunna få vara ledig i 5 veckor. Det har aldrig aldrig någonsin hänt.. Åå det pirrar i kroppen av spänning!
Denna resa kommer bli något utöver det vanliga, det är jag säker på!

Jag och Maria Pettersson

Fotograf: Tommy Jonasson

Helt klart favorit bilden på oss tillsammans.. Vill bara se mer av dessa bilder!


Seriöst

Internet är fan farligt! Men jag kan inte göra något åt det som redan är gjort.. Det enda jag vet är att jag har lärt mig något. Någon har skapat en profil på facebook med mitt namn och en bild på mig. Det står att jag bor i malmö :S Undra varför man ens gör så? Du läser ju min blogg så du kanske kan förklara?

Förstår inte vad människor får ut av att göra såhär?

Hösten är här

Usch, idag är det verkligen höst. På med vantar och tjocktjockar nu när jag har vart ute på arbetet, det är ju bara i slutet på augusti. Herregud, ge mig sol! Jaja, annars har det inte hänt så mycket.. Jobbar nu heldagar fre, lör och söndag. Efter det får jag tillbringa veckan i Östersund. Samt att jag och Maria ska ut på äventyr i veckan, mer om det senare.

Just, har ju fått bilderna av Tommy. Så spännande att titta igenom, finns en del bra. Nu håller jag på att ladda ner bilderna som jag och Maria tog gemensamt, vill se dom nu! Bara 40% kvar :)

Här får ni några smakprov, fler kommer senare..


Fotograf: Tommy Jonasson

Det kommer mera... :)


Spice Girls

Men vilken kväll, kilade upp till Maria igår vid 20.00 tiden. Vi satt på hennes balkong och njöt av solen med ett glas vin. Gäller attt ta tillvara på de sista soltimmarna nu innan höstrusket kommer!

Tog sedan en taxi till Kalle H, och jag har väl aldrig haft tråkigt i hans lya vilket jag inte hade igår heller. Men vad händer? Jag och Maria dansar till Macarena, Five, och Spice Girls.. Vi ställer oss framför alla och drar av en jävla show. Ja.. inte är jag någon atlet direkt, men jäklar vad skoj det var! Alla skrattade ÅT oss och inte med oss men det bjuder jag gärna på ;)

Det finns väl någon inspelad film någonstans som jag gärna tar del av senare. :)


Snigel the one and only

Kalle H och fin fina Sofie

Kassa Iphone utan blixt..

Nåväl efter en lyckad förfest så åkte vi ner på Marite.
Mitt minne vill svika lite, men jag antar att vi hade hur skoj som helst..
Åkte sedan tillbaka till Kalle där det var efterfest utan sprit men med något godare..
Limpmackor med salamiost + marabouchocklad!
Jag och Snigel åt så det stod härliga till.. Sen somnade vi pangbom, i soffan.
Tydligen somnade vi på chokladen så att den var ganska varm och ja ni förstår.. Tur att det inte kom massa chocklad i soffan.. Haha!

TACK Vänner, detta gör vi om snart :)

Kysss!


Grisen är tillbaka!

Nu har hon vart borta i snart 1,5 vecka. Igår kväll så mådde jag så himla dåligt, jag tänkte nu är hon död! Idag erbjöd sig Maria att skriva ut lappar som vi kunde sätta upp. Nu för drygt 1,5 timme sedan gick vi ut och spikade upp på träd, satte upp vid entren. Vi började gå emot de andra husen på samma gata då en kille framför oss måste ha hört vad vi pratade om. Så han frågar, letar ni efter något? Ja, en katt. Sen går han emot sin port o drar ner en postit lapp där det står att de hittat en katt.

Kort o gott så befann sig lillgumman i Torvalla av alla ställen. Tack snälla Pia för att du har tagit hand om grisen. Men fan dig som tog upp henne o ger bort henne till katthemmet för att hon är kelig och vänlig. En sak är om man ser en katt som är mager, ohälsosam, ser katten varje dag och man börjar fundera om hon är hemlös?!
Men att ta henne direkt? Vad är det för jäkla fuffens?!?!?! Tänk på mig som undrat varje dag om hon lever, är hon överkörd, ligger hon o plågas?!?!

Nä, nu ska jag inte vara bitter, hon är tillbaka o ser ut att må bra. Förutom att hon låssar så mycket hår så det är inte klokt. Klart, hon har ju bott med 8 andra katter :S Inte undra på att hon blitt gråhårig.. Främmande katter.. Huvva!


La sig direkt i baksätet


Släppte av henne i trappuppgången för att se om hon "hittade hem" Det gjorde hon :)


Så, nu sitter jag här med ett glas vitt. Ska tammetusan fira livet. Grisen är tillbaka o jag är så glad. Maria och jag är typ kära i varandra. Ni skulle ha vart med nu när vi hämta grisen, vi stod o pratade som ett par. Om våra kattungar, skrållan o grisen. Vår lilla familj är fulländad, nu om vi är särbos spelar mindre roll ;)

SEN ett STOOOORT jävla Grattis till Karin som fått arbete i Uppsala på sjukhuset som sjuksköterska. Jag visste att du skulle grejja skiten! Kom ihåg vad jag sa i början av sommaren då du tvivlade så mycket? Du fixar detta Karin, jag tror på dig! O det gjorde jag verkligen, för du är jäkligt smart även fast du är lite blond ibland ;)
Än en gång GRATTIS! O jag längtar tills du kommer hem på måndag :)

Nu, föna håret, svida om och gå hem till min Kärlek, kärleken som alltid består <3


Powerwalk

Men gud så skönt! Gick så snabbt att jag nästan ville springa, men min snoriga näsa sätter stopp för större ansträngningar. Perfekt runda och väldigt fridfullt och avkopplande med vattnet och vinden som blåser.






Nu hoppar jag in i duschen, kl: 15.30 ska jag hämta upp Maria. Då beger vi oss till Lillänge för att införskaffa henne en ny mobiltelefon :)


48

Nu är jag hemma, efter tre timmars sömn inatt känns huvudet ganska så segt. MEN jag vägrar sova på min lediga dag. Fanns såklart ingen tvättid förens på måndag, suck! Vad gör jag av alla mina kläder? Gömmer dom under bordet i min lilla skrubb? Får väl ta hem allt till Hoting ihelgen, slutar med att mamma tvättar allt. Som tur är kommer hon inte vara hemma så då kan hon inte hjälpa mig :P

Annars så stökar jag och donar i lägenheten, frågan är hur det kan bli så stökigt på en sådan liten ytan, framförallt då jag nästan aldrig är hemma?

Sen en piss sak, känns som om jag fått UVI också, nej å nej. Måste vara det värsta som finns att springa på toaletten stup i kvarten. Nåväl, ska väl ta mig ut på den där powerwalken nu, gruvar mig som tusan.. 48 dagar kvar, vad gör man?

Så, ingen rast ingen ro..

Föresten, ni måste kolla in Marias blogg, där hon drar en snabbversion om våran sk. kärleksrelation ;)


Efter 17h arbete känner jag mig som en gam...

img_6807 (MMS)

Efter 17h arbete känner jag mig som en gammal kärring! Men när jag kliver av kl:10.00 imorgonbitti väntar en två dagars ledighet. Så när jag kommer hem drar jag ner på OKQ8 och verkligen ber en bön att det finns tvätt tid på stört! Annars blir det till att gå o införskaffa nya underkläder :s efter det tänker jag dra på mig träningskläder och gå ut på en powerwalk med härlig musik i öronen.. Sen en god lunch och en dusch på det, efter allt så borde jag känna mig pigg o fräsch, trots lite eller kanske ingen sömn inatt :( hoppas på att någon vän kanske vill strosa på stan eller ta en fika?:) nåväl, jag ser fram emot onsdag den 19 augusti..


Utvilad

Jag sitter på jobbet nu och känner mig för första gången på evigheter.. utvilad! Ihelgen har jag sovit och det var välbehövligt. Kanske jag sakta men säkert kan få börja känna mig lite piggare snart.

Igår vaknade jag av att solen sken in genom fönstret, vilken härlig känsla! Humöret blir ju som så mycket bättre direkt. Michaela mötte upp mig efter vägen, sen tog vi oss en sväng ner på Max och svullade i oss massa mat.
Njöt sedan av solen på hennes balkong, och pratade om kost och träning. Suck, så mycket fakta det finns om detta, gör att jag aldrig blir riktigt klok!

Åkte sedan hem för att packa väskan, slutade med att jag somnade och sov fram till 21.30. Insåg då att det blev försent för att åka upp till Hoting. Åkte på maxi, inhandlade massa mat, tankade bilen o åkte sedan hem, stöp i säng tills väckarklockan ringde 04:45. Körde till Hoting o nu sitter jag på jobbet i Bellvik.
Jobbar till 21 och åker sedan tillbaka till Ösd.. Hej, här kommer fartdåren som kan köra Hoting-Ösd med förbundna ögon!


Tyvärr är Östersund alldeles för litet, på nått sätt så känner alla varandra.
Så himla tråkigt när man träffar en ny person, som man tycker är trevlig och kanske vill träffa och lära känna mer. MEN sen finns det ett stort men, då visar det sig att den här personen är barndomsvän med en person som jag aldrig ens vill titta åt! Jag skulle inte ens pissa på honom om han brann, jag hatar honom mest av allt i hela världen! Varför ska jag ha en sådan otur hela tiden? Varför kan det inte bara få vara frid och fröjd?
Plus att den här personen hotade mig ihelgen, hot? Ja, jätterädd jag blir, det är bara så patetiskt och jag blir bara ledsen, ledsen över att det finns sådana människor i denna jäkla värld!


Tack två av alla bästa för att ni finns! <3


MX3

Hade en trevlig kväll med igår med miss M, Tack för det vännen! Efter en något sen middag vid 22.00 så dök Maria upp strax efter och förgyllde vår tillvaro.

Dagen har hittils spenderats med datorn i knäet liggandes i sängen. Druckit cola och käkat rester ifrån tacosen, gott! Både Maria och Michaela har vart hit och berättat om gårdagens bravader, alltid lika roligt att höra dagen efter vad som hände på kvällen/natten. Härligt med ett gott skratt..

Jag hoppas innerligt att Michaela kommer hit ikväll, jag vill inte vara själv det finns verkligen inget som är så tråkigt! Jag är verkligen beroende av att ha människor kring mig. När jag vart själv i 4h så har jag fått nog :P


Hoppas ni har en trevlig lördag kamrater.


Att komma hem och undersöka vad som finns...

Att komma hem och undersöka vad som finns i brevlådan tycker jag nästan alltid är skrämmande! Jag är alltid rädd att det ska finnas brev ifrån inkasso, har nojja och är alltid rädd att jag ska ha missat att betala något. Idag hade jag två rek avier. Vad tusan har jag nu beställt tänkte jag? Visade sig att det var en bankdosa och pinkod till vårt företagskonto. Michaela hade visst glömt att berätta att det skulle trilla ner hos mig;) så nu är det också klirrat! Har iaf bjudit hit henne på middag idag, ska prata o planera lite kring modevisningen.. Tacos står på menyn, mums!


Sådär, väskan är packad och magen är mätt....

img_6807 (MMS)

Sådär, väskan är packad och magen är mätt. Väntar på att pappa ska komma så att jag kan fixa bilen. Sen är det bara att tuta o köra, icke att förglömma att det är fredag den 13 idag! Har ni råkat ut gör något just den här dagen? Det har iaf inte jag som tur är.. Undra egentligen vad det kommer ifrån? Läste nu att det har o göra med lärjungarna o att Jesus korsfästes fredag den 13 e. Jaja vad är väl en bal på slottet...


11h

God morgon!

Jag har sovit drygt 11h inatt, gjorde som mamma sa och tog en ipren och gick och la mig. Det gjorde susen för sömnen iallafall. Vaknade av mig själv och kände mig så utvilad som jag bara kan. Ligger kvar i sängen och känner inte ens någon stress över att åka hem till Östersund.

Jag har sjukanmält mig hela helgen, jag behöver sova och bli frisk ifrån den här förkylningen som tar kål på mig snart.

Ska kliva upp, äta en brakfrukost, be pappa spola ren bildäcken, världens obalans kör jag över 100 så vibrerar hela bilen! Sen packar jag min resväska och beger mig hem till östersund och min skrubb!




Ipren

Ookej, jag har tagit en ipren och en dusch. Nu ligger jag i sängen och tänker lägga ner verksamheten!
Dessa dagar har jag verkligen kämpat mig igenom, många arbetstimmar på få dagar gör att huvudet inte riktigt hänger med. Så imorgon jobbar min älskade mamma istället för mig och jag jobbar igen den dagen på måndag.

Har aldrig kommit på tidigare att det finns en nackdel med att vi arbetar på samma arbetsplats. Men idag slog det mig verkligen vad som är nackdelen, jag är krasslig och helt slut, min mamma arbetar också mycket men för att jag ska få sova ut och vila igen mig så åker hon och jobbar imorgon även fast hon också skulle behöva få vara ledig. Det är det stora minus som finns, när moderskänslorna tar över.. Jag får dåligt samvete men jag vet ju att det är bäst ändå eftersom att det gäller att vara 100% fokuserad på vår arbetsplats. 



JAG ÄLSKAR DIG MAMMA! <3
Jag önskar att det var alla förunnat att få ha den relationen som vi har!
Du är bäst, alltid.


Skit, jag mår inte alls bra! Ont i huvudet...

img_6807 (MMS)

Skit, jag mår inte alls bra! Ont i huvudet, bihålorna är värst, lutar jag fram huvudet känns det som om hjärnan ska trilla ut.. Snoret rinner och verkar aldrig ta slut. Kroppen väger bly!! Fan jag hatar att vara sjuk och jag har heller inte tid med det, jag blir så arg! Skit skit vecka och ännu värre dag! Jag är inte van att vara på dåligt humör men det har jag tusan vart hela veckan, jobbigt att var trevlig och det har minst många märkt att jag inte lyckats med.. Huvva!


Sa någon tebullar?



Men tror ni jag är GLAD? Läste på facebook idag att mamma hade bakat. Ja, ha då i åtanke att det händer inte varje år som hon så fint uttryckte det. Nej såhär, "nu luktar det nybakat hos bloms, det händer inte varje år". Skrattade gott åt den meningen! Kom iallafall hem efter en 14h dag på arbetet, möttes av mina favorit tebullar i köket. Jag blev så glad att det var just det mamma bakat! MUMS! Så nu är jag mätt och belåten och överlycklig för att jag får sovmorgon imorgon. Tur att Emelie blev frisk annars hade det blivit en 14h dag, nu blir det bara 11 :)

Sitter bara här framför datorn nu, ska jobba lite med företaget sen lägga mig med ett leende på läpparna!


Vänner, slösa inte energi på människor som ändå inte kan ta det till sig.
Det är bara du själv i slutändan som mått dåligt och inte fått igenom det som du ville.
Vi lägger ner så otroligt mycket tid och ork på saker hela hela tiden, saker som ändå inte går att göra någonting åt! Jag blir ibland otroligt upprörd när jag träffar på inkompetenta människor.
Kan ligga o grubbla dag och natt och fundera över vad som är så svårt att förstå!
MEN jag har lärt mig att diskutera med andra och sen bara droppa det.
Skönt och jag sparar massa energi till andra saker..
Lättare sagt än gjort, tyvärr!

Sov gott snyggingar!


Plugg?

Okej gott folk, jag ska börja plugga igen. För er som inte vet så läste jag tidigare vid Mittuniversitetet, sjuksköterskeutbildningen. Efter ett år av studerande orkade jag inte mer, berodde till stor del på det förhållande jag levde i. När man pluggar behövs det 100% fokus på det och inte 100% fokus på att bråka och bli sams..

Så jag tog ett studieuppehåll på ett år och insåg sedan att jag nog inte var redo för att plugga, plus att sjuksköterska är inte det jag vill bli. Anledningen till att jag valde sjuksköterskeutbildningen var att jag vill utvecklas och inte stanna som undersköterska. Det räcker inte för mig..

Nu har jag äntligen hittat en utbildning via Lernia, och den är bara på två år, passar utmärkt!
Ska bli så spännande! Vet dock inte när jag ska hoppa på utbildningen men det blir inom det närmaste året..

Det är iallafall en chefs och ledarskapsutbildning jag ska läsa.. Jag kommer bli en jävligt bra chef, så det så!


Regnet det bara öser ner

Men vad gör väl det då jag ändå bara arbetar? 55 dagar kvar tills vi åker till Thailand. Nu är flyget ner till Stockholm bokat och vi tar hyrbil hem när vi kommer tillbaka! Underbart skönt ska det bli, eftersom att jag inte är ledig en enda dag innan 5:e Oktober.

Vilket liv, åker på jobbet, arbetar hela dagen 7-21, åker hem, lagar mat inför nästkommande dag, tar en dusch, lägger mig och sover! Tack för kaffet..



Arbetsgivare?

Har ni haft turen att ha bra arbetsgivare/chefer? Jag har haft ganska många arbeten och haft otrolig tur med mina chefer, de har alltid varit lätta att ha att göra med. Funnits där när man behövt dem, kunnat svara på frågor, positivt bemötande osv. När jag började att arbeta i Dorotea Kommun och skulle kontakta min dåvarande chef, hennes bemötande var under all kritik! Sur, och väldigt kort i tonen. Kändes som om hon inte brydde sig, ställde jag en fråga? KAPAD! Så var det för alla i arbetsgruppen. Det visade sig att vår arbetsgrupp hade fått sköta sig själv under två års tid, det var enklast så och saker och ting löste sig bäst på det viset.

Min fråga är hur man som arbetsgivare inte kan ta sitt ansvar? Glömma bort en hel arbetsgrupp bara för att de inte hör något?! Likväl som det kan gå hur bra som helst och allt flyter på, kan det ju gå åt helvete! Det har ju chefen isåfall ingenaning om, eftersom det aldrig har kommit en fråga - Hur går det för er? 

Chefen  resonerar säkert, hör vi ingenting är allt bra! Ja.. så kan resonemanget gå om jag ska köra bil ifrån Hoting till Östersund. Har jag kommit fram välbehållen så hör de inget, kör jag åt helvete så ringer en läkare. Nä, men seriöst ni förstår hur jag menar? I detta fall ska inte ens det resonemanget komma på tal!

Jag blir så arg att inkompetenta människor som inte är humana kan hamna på chefspositioner!
För en tid sedan fick vi en ny chef, fick höra det ryktesvägen. Det tog henne tre eller fyra veckor innan hon kontaktade arbetsgruppen och kom och presenterade sig på ett personalmöte. Hon satt tyst och det var jag som fick ifrågasätta henne varför hon inte kontaktat sin nya arbetsgrupp. Hennes svar blev, jag sitter på två tjänster och har inte tid! Jag kokade!

Idag gick vi in på Dorotea Kommun och stötte på kvinnan som är personal ansvarig. Vilken ängel, hon lyssnade och frågade. Det är första gången sedan denna arbetsgrupp sattes ihop som den frågan har kommit på tal. Det ligger inte på hennes bord. Men vi gick därifrån med ett leende på läpparna, någon hade äntligen lyssnat på oss och det vi hade att säga! TACK!

Förutom att jag har en kass chef så älskar jag mitt arbete! Idag har vi vart ute hela eftermiddagen och jag har kört fyrhjuling. Jag tänker kanske minsann bli bonde, är ju det enda stället jag inte har kikat på om det finns en karl för mig ;) Har ju bara letat ute på krogen hittils.. haha skämtosido!
Bonde söker fru nästa?

Jag blir lite full i skratt när jag tänker på att ena stunden så befinner jag mig på en bondgård med hästar, kalkoner, höns och får. I nästa stund lever jag stadsliv medallt vad det innebär, (shopping, god mat/dryck, party, sena nätter osv).! Allt detta med några timmars mellanrum, jag får en stor omväxling och det är ganska skönt, jag hinner som inte bli less!







Bilder bilder..




Fick lite sömn inatt, pga. alla spökerier! Tänkte och tänkte hur detta kan komma sig men väljer ändå att accpetera att det är som det är. Jag har iallafall en skyddsängel och det känns ju tryggt :)

Jobbade över idag på arbetet, kom hem och då var det ett sjuhelsikes liv i trappuppgången. De höll nämligen på att byta ytterdörren. TACK, inte en dag försent då jag trodde att människorna stod i hallen när de pratade utanför.

Packade ihop kläder och begav mig på gymmet för ett pass. Om vi säger såhär så känns det att jag inte tränat på 7 veckor! Skämms.. Svag och less.. Två månader kvar till Thailand och kroppen måste trimmas ;)

Kom hem och fick ett smakprov ifrån torsdagens fotografering, Ååå bilderna blir så himla bra och det är så roligt!
Snart får ni se dem. Det sprids redan nya planer..

Maria gumman har bjudit mig på mat, bortskämmd! Kommer bara hit och tar för mig :) Nu ligger vi i sängen och surrar, tittar på tv och jag är faktiskt också lite irriterad! Det ger väl med sig snart..





Övernaturliga ting, kalla det vad ni vill...

Övernaturliga ting, kalla det vad ni vill! Jag har alltid trott på att det finns någonting som inte går att förklara. Sedan jag var liten har mina föräldrar berättat om saker som hände i vårt hus. Vi behövde inte vara rädd eftersom att det inte var "farligt"! Shit hände? Jag vågade inte vara själv hemma, vid 15 års ålder släppte det. Ingen trodde på saker jag berättade om. Men så en kväll när jag och en kompis kom hem ifrån ett disco fick hon och jag höra det mamma o pappa pratat om. Vi sov inte den natten.. Efter några år började det hända saker igen.. Och det sista halvåret går inte att beskriva! Tänker inte skriva om händelserna här i bloggen då jag kanske uppfattad fel! En galen tjej med påhittade historier?! Men tro vad ni vill, det jag har sett denna vecka och hört går inte att beskriva. Det är både med kalla kårar och med otrolig spänning som jag inte kan släppa dessa oförklarliga upplevelser. Ska jag kalla det "gåva"?


Vilken skön och lugn kväll jag hade igår, ...

img_6807 (MMS)

Vilken skön och lugn kväll jag hade igår, underbart! Var verkligen det jag behövde. Tittade på film och jobbade lite med företaget. Idag är det jobbdag går av imorgonbitti kl:10.00. På eftermiddagen imorgon ska jag och Maria åka till Tommy för att kika igenom bilderna, spännande!


Lugn dag!

Har fått iordning hemma, kattlådan är städad och jag är ganska rastlös.
Tog en sväng på stan med Fia och vi lunchade på Pause.. Gick runt i olika affärer för att kolla på rean och de nya höstkläderna som kommit in, älskar höstkläder. Jag längtar tills det blir kallt så att jag kan få dra på mig en mysig kofta, tända lite ljus och bara mysa.

Eller det är nog precis vad jag ska göra ikväll, åka på affären, köpa lite gosaker, tända ljus och titta på en film. Denna lördagen är den första som jag inte har några planer alls. I vanliga fall så arbetar jag eller så ska det styras upp något kalas..Det är svårt att inte ha några planer?! Men jag ska försöka njuta så gott det går av denna kväll.. Nu ska jag klä på mig och ta en tur på coop för att inhandla lite gosaker! 

Hoppas ni får en trevlig kväll. 

Ny energi!


Jag har sovit i 10 timmar, jag är så utvilad och glad att det är svårt att beskriva. Att jag är ledig idag och att solen skiner gör det inte ett dugg sämre! Har precis ätit frukost, och tänker ta tag i den förbaksade kattlådan! Det stinker inne i lägenheten, för det andra måste jag nog dra en vals med dammsugaren också :(
Avslutar med en foxtrott med skurkäppen!

Sen ska jag upp Fia på stan, kanske blir lite fönstershopping. Jag måste lära mig att hålla i mina slantar.. vilket jag inte är speciallist på. Jag minns så väl när jag började tjäna pengar när jag var 13 år. Sparade varje kvitto för att sedan kontrollera mina inkomster och utgifter, en dag så saknades det 50 öre som jag inte hade enaning om var det tagit vägen. Jag satt vi köksbordet och var lite smått förtvivlad, 50 öre?! Nu försvinner tusentals kronor som jag inte vet någonting om, en axelryckning är vad som händer nu förtiden. SUCK!

Nåväl, städning en dusch och ut i solen var det.

Men här har ni ett smakprov ifrån torsdagens fotografering, fler bilder kommer inom kort, snyggare, hetare, bättre ;)






Ligger i sängen och funderar över alla des...

img_6807 (MMS)

Ligger i sängen och funderar över alla dessa dieter som finns. Vad ska man äta och inte? Jag har provat det mesta, men inte lyckats hålla det så länge som det behövs. Jag försökte träna hårt, äta mindre och mer regelbundet. Vad hände? Jag blev stor som ett hus! Muskler, visst! Men tanken var inte så.. Förvirrad av allt, tidningar, tv, vänner, alla säger olika saker!! Nu är det mindre än 60 dagar kvar till min resa till Thailand och vem vill inte vara i form då? Jag måste komma iform.. Sluta ha ångest för det jag äter.. Idag åt jag godis och när jag ätit upp halva påsen och inser att det inte ens var gott fick jag ångest! Fattar inte ens varför det ska behöva vara så?! Mitt mål är iallafall att gå ner ett par kilo, äta nyttigt och regelbundet, promenader och några fler besök på gymmet. Kan det vara svårt!? För mig blir det de, då tiden inte finns. Ååå less jag blir:p en sak är säker, jag ska klara mig utan alkohol i två månader, det borde vara det enklaste! Sov gott mina vänner, kram!


Just, vi fotades ju igår på motorcyklar! H...

img_6807 (MMS)

Just, vi fotades ju igår på motorcyklar! Harley Davidsson, liite snygg, gåshud! Roger lovade att jag skulle få åka och jag ser fram emot det som fasen! Har aldrig åkt på en "riktig" hoj, herregud vad roligt det ska bli! Föresten har vi fått se en bild ifrån gårdagen, får inte upp den här eftersom jag bloggar ifrån mobilen. Men imorgon kommer ni få se:) nu blir det film..


(Trött och sliten Malin) Fiin väder mina v...

img_0306 (MMS)

(Trött och sliten Malin) Fiin väder mina vänner:) Jag jobbar (som vanligt), fick en frågan om vad jag egentligen arbetar med så kan ju ta och berätta det.. :) Arbetar som personlig assistent i Hoting till en underbar liten 2,5 årig pojke. Sedan arbetar jag som personlig assistent till en 23 årig, fantastisk tjej i Östersund. Båda är tillsvidareanställningar så det är fullt upp. Då jag vart i Gbg tex. Beror på att brukaren befunnit sig där, och personliga assistenter befinnrt sig där brukaren är så ibland blir det lite resande av olika anledningar. Men det är bara roligt! B&Bevents är mitt företag som jag och Michaela har tillsammans. Det är nystartat och bland det vi har planerat nu är vår modevisning som kommer att hållas på Gamla Teatern i Östersund under hösten.  Ja, det är väl det här jag pysslar med arbetsmässigt, hoppas ni blev lite klokare :) ut i solen med er nu! Ta en öl för mig, jag är ju som sagt nykterist på bestämd tid ;)


Efter allt arbete igår så begav jag mig åt...

img_6807 (MMS)

Efter allt arbete igår så begav jag mig åter till Östersund och nya äventyr. När gummistövlar, bonnskjortan, klänningen, smycken mm var packat åkte vi till Maria för att göra oss i ordning. Lösögonfransar, smink och hår - check, så satte vi oss i bilen. Färden gick mot Gällö och Revsund. Exallterade och med ett litet pirr i magen så var jag förväntansfull inför denna fotografering! Jag och Maria träffade nämligen en fotograf på stråket som var intresserade av att fota oss. Vi var såklart inte sena att hänga på eftersom att allt var väldigt seriöst och välplanerat. Väl framme i Revsund fick vi fotas i en liten annorlunda miljö, älskart! kan inte annat säga att de blev kanon! Så fruktansvärt roligt och jag tror knappt att det är vi på bilderna :) Jag är så förväntansfull på resultatet så det finns inte! Tack Tommy och Henke för en lyckad och rolig kväll/natt. Ser redan fram mot nästa gång :) trötta efter fotograferingen åkte vi hem, tog en korv på Statoil och ramlade död i sängen.. Med ett leende på läpparna.


Så himla underbart med lite sol. Har sovit...

img_6807 (MMS)

Så himla underbart med lite sol. Har sovit 6,5h inatt vilket inte hör till vanligheterna. Känner mig ändå lite trött men hoppas att det vänder! Efter jobbet packar jag ner klänningen, klackarna, smycken gummistövlar,  pappas skjorta, kepsen och åker till Östersund. Väl i Östersund väntar ett litet äventyr för mig och Maria, vad vi ska gör får ni veta inom kort :)


Pirater, Michaelas födelsedag, Marite...

Lite mer bilder ifrån Stråket Veckan!




Emilinda, Linnea och Jessie


APjävel ;)

Ja det var ju denna piratfest vi så fint blev inbjudna till men lika snabbt utslängda ifrån. Tänker inte diskutera det vidare men det var otroligt tråkigt.. Var man inte utklädd till pirat så fick man vara med på förfesten men inte åka in med båten till stråket. Säger inget mer om det. Vi drog ifrån festen och roade oss på annat håll.. :)


Michaela fyllde år den 23 Juli och det firades såklart, mitt på dagen satte vi oss inne på Olearys tältet, drack några flaskor rose och hade förbaskat trevligt! En sådan trevlig fylla (så tidigt på dagen) borde alla få ha :) Michaela hade en trevlig dag får jag hoppas!

Cicci och Maria

Emmi och Gurra

En trevlig kväll med de allra bästa (Hotingsfolk), Finns det bättre människor, roligare humor?!
Tuur att polisen inte fick syn på er, era snattare ;)


Nu får det vara slut på Stråk och Yran bilder, jag blir lite lätt deprimerad när jag inser att sommaren är slut.-

Lite arbete nu, sen blir det en dusch och efter det lägger jag mig i sängen för att få sova i 7 timmar.
Det ska bli underbart! 

Bus, bus!!



Hihi.. Busar lite nu med Malins blogg när jag är här! Men vist har hon fått en fin sida av mig!! Vill ni också ha hjälp så finns jag på miba.blogg.se. Eller om ni bara känner för att läsa allt svammel jag skriver ;)
Ha det gött så råkes ma kanske!!

Här är vår logga till företaget, det är in...

img_6807 (MMS)

Här är vår logga till företaget, det är ingen annan än självaste Michaela B som gjort den. Duktiga du! B&B står självfallet för Blom och Backlund, vad annars!?:) Dags att kolla mailen om det dykt upp något intressant. Snart har jag lite nya förändringar här på bloggen också.. Håll utkik. Men vad tycker ni om loggan?


Lite Stråk Och Yran Pics




Det var förfest hos Carro och Kajsa, hos Marika och på ett piratskepp. Ena dagen fick vi åka med, andra gången blev vi avslängda. Haha! Om det inte tog en sådan tid att ladda upp hade ni fått fler bilder, men det kommer!

Nu ska jag sova i 45 minuter innan det är dags att bege sig mot Hoting för arbete. Eftersom jag bara sovit fyra timmar inatt så kommer denna dag att bli en dag bli ett helvete! Nu när jag är trött så inser jag att det kanske blev lite för mycket med två anställningar :S

Hoppas ni får en trevlig dag, jag längtar tills jag får lägga mig i mitt flickrum, i min säng och förhoppningsvis sova i minst sju timmar.

Vad tusan skulle jag göra om inte du fanns...

img_6807 (MMS)

Vad tusan skulle jag göra om inte du fanns Maria? Du finns där alltid, det är dig jag har så förbannat roligt med! Som i veckan när jag tappade min nyckel i springan inne på bajamajjan. Vad gör du? Jo, du ställer dig på alla fyra och börjar gräva under skit toan med en pinne för att "gräva" fram nyckeln. Pinnen var så smal att den höll på att gå av :p ropar efter en man i sina bästa år, han lyfter upp bajjamajjan och så snabbt du ser nyckeln så dyker du efter den! När nyckeln är i din hand kommer du på att den legat under massa kiss och bajs! Herregud, så vi skrattade!!! Skulle ställa upp så att jag slapp gräva. Under dessa stråk och yran dagar kan jag inte glömma våra timmar i olearys tältet med massa rose, vår ljuvliga sång till marmelad orkestern, shootar på marite, eller när vi shaaakade våra rumpor ute på nått dansgolv! Du är helt enkelt för bra för att vara sann, och om jag vart kille så skulle du vara min tjej! KÄRLEK <3


God kväll vänner! Skulle ha kunnat gräva ...

img_6807 (MMS)

God kväll vänner! Skulle ha kunnat gräva ner mig i sängen imorse.  Klev upp en halv timma innan jag började arbeta, stressade iväg och kom i tid! Så nu har jag arbetat 15 h och jag börjar bli lite trött faktiskt.  Imorgon åker jag till Hoting för att jobba där i två dagar. Tittade i min kalender idag och inser att jag inte är ledig en enda dag innan 5 oktober då vi åker till Thailand :)  Eftersom jag har något roligt att se fram emot så hoppas jag att kroppen hänger med fram till mål: semester i fem veckor. Det är sant, underbart!!


Sommaren 2010

Jag undrar egentligen var jag ska börja?

Mitt emellan allt jobb så har jag hunnit med otroligt mycket. Träffat trevliga, underbara människor, vart på fester i massor, vi har skålat, lekt lekar, skrattat, gjort knäppa saker. Precis som sommaren ska vara. Jag tar fram kalendern för att minnas ;)

Sommaren började med en trevlig helg nere i Stockholm med underbart sällskap. Bodde på hotell, åt god mat, strosade runt i stockholm, shoppade. Men framförallt så fick jag precis den avkoppling jag behövde inför en fullspäckad sommar som innebar hur mycket jobb som helst. Tack Oscar för en fantastisk helg!

De nästkommande veckor innehöll massa jobb med företaget som jag och Michaela nu startat. Varvade det med mina andra två jobb som jag har. Dagarna har nu sett ut på detta sätt sedan i maj månad. Pendlar till Hoting där jag jobbar, tillbaka till Östersund till mitt andra arbete. Satt hemma på kvällarna och pysslade med företaget då tiden och orken fanns. Vårt företag heter nu B&B Events och jag är riktigt stolt att det äntligen har ett namn. Mer information om det kommer senare :)

Midsommar spenderades uppe i Karbäcken hos Karin och Jocke i deras sommarstuga. Alltid lika trevligt att komma hem till dem och deras otroliga bemötande. Karin är en riktig hemmafru, det serveras och ordnas till 1000. Du är en pärla! Efter god mat och dryck aggerade jag chaufför till mina bröder och de övriga i sällskapet. Dansen på logen kan får inte glömmas, mycket folk, dans och skratt. Har aldrig haft så trevligt i nyktert tillstånd förr. 

Helgen efter det så firades min födelsedag. Fredagen firades jag av mina vänner hemma i Östersund. Herrejösses vilka presenter jag fick. Kändes som om jag fyllde jämnt, så var inte fallet... 22 år närmare bestämt. Blev en förfest nere i österängsparken, sedan vidare till Marite där många av alla sommarens fester har slutat :) 

Lördagen åkte vi vidare till Hoting där en ny fest skulle hållas på Idrottsgatan. Måste vara årets trevligaste och roligaste fest! Så många människor, grillfest, lekar, skratt, musik och dans som avslutades på travlogen.

Helgen efter det så blev det ett besök på årets dundermarknad. Var chaufför en kväll och tog och festade till på lördagen. Vad ska man säga? Hade trevligt med dunder har aldrig riktigt varit min grej!

Nästa roliga grej har nyss avslutats, Stråket och Yran! Underbar fest, så kul att se när hela staden lever upp. Glada människor överallt. Det skulle ta mig ett år att berätta om allt! Tackar mina vapendragare för en fantastisk vecka! Vilken fest..

Som ni ser har jag hunnit med mycket roligt även fast jag sliter häcken av mig på mina jobb. Man måste slita för att vinna.

Bilder ifrån sommaren kommer så småning om!

Ska försöka att dela med mig lite mer av mitt liv, har märkt att det inte var så uppskattat när jag la ner mig förra blogg.

 

Mycket nöje vänner!
Stor Kram

Malin


RSS 2.0