Illamående

Fredagskvällne blev lyckad med en utgång som startade kl 02.00. Kl: 02.45 hade vi shoottat så innibomben att vi senare stod på schlagergolvet o dansade som aldrig förr.. Skönt att få slappna av och ha kul efter en hård arbetsvecka!! Dagen igår var inte lika rolig med en efterfest som varade till 6.30 så kändes det om man säger så. Trodde seriöst att jag var bakis till 22.30 på kvällen men eftersom jag mår dåligt idag med så börjar jag misstänka magsjuka eller nått dyligt.. :S Michaela som kommer ikväll, vill ju vara pigg då!!

Men Maria kommer snart hem så ska se till att göra mig klar så att vi kan åka ner på stan en sväng, se lite folk o shoppa lite kanske..


Sov gott änglar

Nu ska jag sluta mina gröna.. lång arbetsdag imorgon.. 10.00 - 23.00.. efter det blir det ett eller två glas ute med Maria.. Trevligt. Sov gott o dröm sött.. P o K

Nagelfix

Vilken dag alltså!! Begav mig på jobbet vid 9.30 tiden för att arbeta - läs SPRINGA i 6h.. Snacka om att jag verkligen har underskattat servitrisyrket till max. Kommer aldrig dömma något innan mer (ska försöka iallafall)!

Efter jobbet så åkte jag på brilliant nails och fixade mina naglar, tyckte  verkligen att det är på tiden. Till ett pris av 360 kr så är det helt okej. Blir inte heeelt perfekt som hos dem som man betalar 1000 kr hos, men jag känner mig inte ha lust att betala så mycket så detta passar mig perfekt.. Ok, nu blev texten stor också pga. att mina naglar är förlånga o slant på nån knapp.. vette gudarna vilken!

Detta är iallafall resultatet..

Så mycket kvinnligare jag känner mig direkt.. Fiint!

Efter nagelfix så gick jag på gymmet och körde håårt.. nu börjar verkligen beach 2011 att närma sig med stormsteg och jag vill verkligen vara i form. Men det kommer väl bli som alla andra år när man ligger som en strandad säl istället.. Jaja :P

Nu är jag hemma efter att ha köpt med mig massa godsaker, kyckling, fetaost, rödlök, körsbärstomat.. behöver väl inte säga mer ;) ?

PÖSS


Träningen

Sådär, då har man avverkat ett pass på SATS! Trodde egentligen inte att jag skulle orka med det men vi körde på. Tränade rygg, biceps och mage. Blev en salig blandning.. men huvudsaken är att man svettas och har det gött ;)

Nu hoppas jag verkligen att Maria ska laga en utsökt middag till mig nu! Tack.

STAAAAAAAAAAAAARK


2 kg

Det är inget skämt, jag har minst gått ner 2 kg idag på jobbet efter allt springande. Herregud, vad mycekt folk det var. Jag fick verkligen sättas på prov idag när en av mina kollegor var sjuk. Så det var bara jag och en till i servisen.. Fick lite ont i magen innan då jag insåg att jag skulle få klara av mer än vad jag själv trodde att jag pallade. Men det gick vägen och vilken lättnad...!! Men positiv feedback på slutet av dagen gjorde att jag gick hem med ett leende på läpparna!!

Sen tittar jag på räkningshögen och mitt leende går ändå inte att ta bort - då kan jag berätta att det är nått stooort fel. Annars brukar jag typ börja grina!! Haha, skämt o sido.. det brukar inte vara en rolig grej bara.. Men nu bryr jag mig inte för jag mår så jävla jävla braa!!


Sliten tjej

Men väntar nu på att Maria ska komma hem så att vi kan åka på gymmet och typ köra slut på oss på riktigt.

Antar att hon också är helt död efter en arbetsdag. Efter gymmet ska jag fixa mina naglar och därefter hoppas jag att vi kan laga en god middag tillsammans :)

 

PÖSSSS


2h sömn av 32 h

Mina ögon skulle nog egentligen blöda nu, men det gör dom inte.. konstigt nog.
Jag klev ju upp igår vid 08.00 tiden för att göra mig iordning för jobbet, åkte iväg och kom hem strax efter 19.00 på kvällen. Efter massa bök så fick jag 1h sömn innan det var dags att bege sig till nästa arbete, vaken natt 8h pass - suck! Förstår inte hur jag kunde hålla ögonen öppna :S Men det gick vägen.. Åkte hem och sov 1h för att bege mig på matsmak igen för ett arbetspass.. Så klev innanför dörren nu vid 16.00 tiden och har då inte gått o lagt mig än.
När det väl är dags så kommer jag däcka, sov som en prinsessa tills jag vaknar imorgonbitti..

TAck underbara Maria för räksalladen jag fick till middag  - bäääst du!!! <3

Försökte mig på att se på något på TV men ögonen ger verkligen vika..
Hoppas ni sover gott alla vänner.. P O K






Jag lever!!!

Herregud vilka dagar detta har vart, sedan i onsdags har det var full rulle med både det ena o andra. Framförallt har det vart FEST med riktigt stora FFFFF!!!.. I onsdags så firades Maria med nån flaska rosé på Hard Rock Cafe. Vi nöjde oss och begav oss hem vid tolv tiden vilket är heelt otroligt att vi lyckades med!

Upp och jobba på torsdag, med ett leende på läpparna så gick dagen som en dans eftersom att vi alla såg fram emot vad kvällen hade att erbjuda. Tessan hade nämligen bjudit med oss på premiären av trädgården. Var inte så mycket folk men vi dansade som aldrig förr och det var väldigt trevligt! Vi avslutade kvällen på lounge. Tack damer!

Fredagen jobbade vi alla gärnet och var helt död, men som man bäddar får man ligga.. ;P Efter en tur på stan för lite shopping där jag köpte två fina sommarkläningar så åkte jag och Maria hem för att fixa oss. Därefter begav vi oss till Tessan för grillfest.. Jag var verkligen så jäkla trött att jag tog en liten nap i soffan.. haha mitt under festen. Men vaknade och då jäklar va vi på G igen! Vad säger man? Fest, härliga människor, jag kan inte annat än säga att jag mår så jävla jävla bra som man kan göra.


 

Tack underbaringar för en KANON helg.

Går fortfarande med ett leende på läpparna efter allt tok vi hittar på!!



Häääärliga tider!

Idag blir det en bra dag..

Ska iväg på massa roligheter.. :)

Berättar meeeer sen

puss


Grattis på din dag - Maria!

Efter jobbet på Matsmak idag så var jag helt slut! DÖD är rätt ord.. Gick hem och somnade bums i sängen och sov så himla gott tills Maria ringde och väckte mig för att säga att hon slutat. Ingen blev gladare än jag så jag bytte om och åkte ner på stan för att ta ett glas med henne. :) Fira tösens dag! MEN eftersom hon egenltien skulle jobba hela dagen så vill och ska jag fira henne riktigt på fredag.

Men hon fick ändå tårta imorse och frukost.. Och en liten present. :)
Tårtan var förövrigt as gooood enligt mig själv..!!

En sommar tårta, jordgubb.. MUMS!

 

Nåväl, vi hamnade iallafall på Hard Rock Café där vi delade på en nachotallrik.. Och drack en flaska Rosé. MYS!
Det som är rätt underhållande är att vi kan verkligen prata i timmar om allt och ingenting.. Jag älskar verkligen det! Sagt och gjort så hade vi suttit där i tre timmar och det var dags att bege sig hem. Nöjda och glada.














Nu är jag en trött och hungrig tjej, blev ju inte direkt mätt på det där. Så måste nog ställa mig och laga lite middag. Halvlullig är jag också.. haha.. Härliga liv!!





GRATTIS PÅ DIN DAG FINA ÄLSKADE MARIA!!


Göra fel - Rätta till

Jag är så glad så glad! Jag älskar sådana här dagar!! Jag satte mig för en tid sedan i ett jäkla skit problem, orsakat av mig och endast mig. Jag blev så arg på mig själv att jag aldrig oftast inte kan tänka längre än vad näsan räcker. Men nu är problemet löst och jag fick verkligen sjunka lågt och smutskasta mig själv för det jag hade gjort!
Allt är ställt till rätta nu och det finns ingen ljuvligare känsla än när det inte finns ett enda problem i ens liv..

Så nu ska jag njuta av detta tills nästa skit sak kommer som jag gjort.. haha!

Dagen idag var förbaskat lång, tänkte ju egentligen stupa i säng när jag kom hem men så blev det inte. Massa ärenden som jag måste uträtta PLUS att jag åkte till gymmet även fast jag inte hade orken. Men gav mig den på att det skulle bli ett grymt pass och så blev det också!!


Sov så gott mina änglar! Puss o Kram

På med färg


Jag tycker det är ur snyggt med färgerna som är just nu. Ingen har väl missat att orange är årets färg.. ? :)
Maria hatar den färgen framförallt på naglarna men jag tycker det är coolt..
Köpte nagelacket på HM för 10 kr, då är väl kvaliten inte så där super, men för det priset så kan vi nog alla ta det ;)



Sitter på jobbet nu och har avverkat 5h. Skönt!
Ska bli skönt när kl slår 15.00 och jag få bege mig hemmåt..
Funderar på om jag ska följa med min andra hälft och sola, simma, träna för att sedan besöka tatueraren.
Men kroppen o hjärnan får helt enkelt bestämma så vi får se om jag piggnar på mig..

Pöss


Mina ögon svider...

Efter att ha arbetat ett ex antal timmar nu den senaste veckan så börjar det verkligen kännas..
Tröttare än tröttast och jag vet inte hur jag ska kunna orka tills på fredag då jag är ledig. ?
Men det är väl bara att kämpa på antar jag? Vad har man för val?

Är dags för mig att sova nu, börjar kl 07.00 imorgon.. På kvällen ska jag försöka soooova kl 18.00 för att ta igen all förlorad sömn..

På tooooooooooorsdag kan det hända grejjer :D

Puss o godnatt

Champange och mycket skratt

Gårdagskvällen blev lyckad, som de allra flesta kvällar vi är ute och svirar! Åkte till Jennifer för att hälsa på, var ju verkligen inte igår. Verkligen super trevligt :) Hon bjöd på ostbricka och champange. Efter massa prat och dricka så hann vi se Saade innan det var dags att bege sig vidare på en annan fest.



Den festen spårade ju mer än allt, haha det måste ha vart shootsen.. :P

Herrejösses.. Vad hände ?

Efter festen så skulle vi bege oss vidare och taxichauffören verkligen hatade mig för att jag trevligt frågade vad han hette. Han skulle slänga ut oss ur bilen och inte köra vidare. Han påtalade också att han förstod att vi inte kom ifrån Göteborg och att man inte kunde bete sig hur som helst.. Haha!!
Ingen utav oss vet egentligen vad som hände.. men arg var han. Så förlåt taxinisse..

Har aldrig haft en sådan tidig hemgång som igår - men var verkligen helt slut.. Kanske efter 70h arbetsvecka så blir man trött. Nåväl, nu börjar en ny och jag är inte ledig förens på fredag kl 15.00.. Bara att kämpa på!

Blir en dusch nu, sen ska jag försöka sova.

God natt fina

1 dygn 3 timmar

Snart får jag äntligen ledigt i ett dygn -  som jag längtar och räknar ner minuter nu.
Kl: 15.00 så slutar jag och då tänker jag bege mig mot stan för att möta upp Maria, om hon nu hunnit ner!
Därefter ska jag åka och hämta mitt nya löööööshååår, långt och fint ska det bli! Fattar inte att detta löshår är som en enda stor DROG! Nu har jag vart utan i nästan två månader, bara haft en enda rad i för att få det lite tjockare. Men ikväll när jag satt i det kommer jag känna mig heeel igen. (Ni som har löshhår förstår vad jag menar, Ni andra har inte enaning ;P ).


Med en rad (träns), löshår.

Låååångt och fint löshår..
Som jag ska skaffa i eftermiddag!!
LÄNGTAR!

Någon som dig!



Var, när hur?

God natt & Sov gott

Trött tjej som säger god natt nu.

Tack för idag, slut för idag!

PÖSS


Älskar - jag fick blommor idag

Nu lever jag för jävla gott alltså, allt är så problemfritt och jag njuter till fullo!
Dagen började perfekt med frukost, bra musik och trevlig sällskap. Vid 10.30 begav jag mig på matsmak för ett arbetspass och himlar så mycket folk det var. Jag hinnr knappt tänka på vad jag gör.. bara springer och springer. Men roligt är det och det är ju huvudsaken!!

Vid två tiden kom Maria dit och gav mig blommor, HUR SÖTT ÄR INTE DET PÅ EN SKALA??
Älskade vän - TACK!!!


Vad har jag gjort för att förtjäna det liksom?
Det gjorde iallafall min dag och jag blev huuuur glad som helst!
Jag kan räkna på mina händer hur många ggr jag fått blommor så jag blir överlycklig varje gång!
Så fint gjort! <3

Nu är jag på mitt andra jobb och slutar här kl 23.00, Stressig och hård vecka detta..
Men på lördag kommer belöningen iform av en grillfest som vi just blev bjudna på!
INTE ILLA, kommer bli grymt.

Hoppas ni njuter av livet lika mycket som jag gör.. :D

PÖSS


ONT

Skapligt ont i fötterna nu efter ruschen på jobbet. Ja, jobbade först natt på mitt jobb och sen extra på Matsmak. Så jag har vart vaken sedan igår kl 6, med undantag för sovande på tåget men märker att det absolut inte är någon djupsömn. Är dock väldigt förvånad över hur pass pigg jag ändå är.
Jag älskar att jobba på restaurangen så jäkla roligt! Att ha arbetskollegor att arbeta tillsammans med är ju absolut det roligaste :) Efter jobbet kl 15.00 idag så åkte jag bara hem en snabbis för att byta om och ta mig ner på SATS för att köra slut på kroppen totalt! Oj så skönt det var..

Gymmet är förövrigt ett roligt ställe där man träffar på både det ena och det andra.. Först fick jag juh höra att jag såg ut som om jag kommer ifrån turkiet, därefter jugolsavien och idag var det en kille med dålig engelska som kände igen mig ifrån nått ställe som jag inte uppfattade.. :P

Men det roliga är att folk ibland iallfall vågar prata, själv är jag rätt blyg så jag väljer aldrig att ta första kontakt. MEn när någon väl gjort det så är jag rätt bra på att tala ;)

Nu när jag kom hem så tog jag tag i missären här och verkligen grundstädade. ÖVERALLT! Toaletten kvar men den tänkte jag ta när jag går o duschar. Efter duschen ska jag laga mig lite middag och sen blir det soffläge HELA HELA HELA kvällen. MYS!



Stockholm och återbesök

Har spenderat min dag i stockholm. Åkte kl: 7.40 imorse, var framme där vid 10.45 och då mötte Jakob upp mig. Med sig hade han sin motorcykel :D Så det blev en tur på den ut till Saltsjöbaden där jag hade återbesök på kliniken.
Stannade för att ta en fika och jag höll på att flyta bort i alla mc kläder, så av med dem för att ens kunna andas. Satte oss i solen och höll ändå på att flyta bort - sommaren är här på riktigt alltså :D

Jag älskar förövrigt saltsjöbaden! Så himla vackert och fina hus, skulle kunna bo i allihopa!!



Återbesöket gick bra och allt såg fint ut, vilket var jätteskönt. Så efter det begav vi oss in till stan igen.. Följde med Jakob hem en sväng för att titta på hans lya, väldigt fin! Tack Jakob för att du skjutsade ut mig idag! Ängel.

Kl: 17.00 var det dags att sätta sig på tåget igen och åka hem. La mig på två säten och slocknade i fem timmar.. det behövdes verkligen för att nu befinner jag mig på jobbet för ett nattpass. Be en bön att det går bra och att jag får vara pigg..

Natti natt på er.

Underbart väder

Vaknar till strålande sol! Vad ska jag hitta på idag då? :)

fel

!?

Liseberg

Detta har verkligen vart den bästa helgen på länge! Har haft sjukt trevligt när jag har vart ute, var på ett nytt ställe nu Exet, vilket drag. Vi har sjungit och dansat till schalger musik, skrattat och träffat nytt folk!




Idag har jag och Maria spenderat vår dag på Liseberg! Så kul att få vara ett barn igen.. Vi lämnade in alla våra saker på Marias jobb och det var så skönt att bara vara. Utan telefon en hel dag, det var ju verkligen inte igår!
Så det första vi gjorde var ju att ge oss på AtmosFear - var lätt den sjukaste och coolaste upplevelsen jag vart med om! 116 m upp i luften. Sakta sakta åker man upp och få en fantastisk utsikt över Göteborg. Sen sitter man däruppe och tror verkligen att man ska dö!! Sen när man sitter där och dinglar med benen så säger det bara pang och man åker ner med en hastighet av 110km/h.. SJUUUUUUUUUUUUUKT!



Träffade på Lars och Mattias också så det hänge med och åkte! Haha finns det nått mer underhållande än när killar skriker som små tjejer.. Haha!

Åh shiiit, jag och Maria tog oss in i spökhuset - jag höll rent ut sakt på att skita på mig. Så jäkla rädd!!
Var små tjejer med som fick gå bakom mig så att jag inte skulle behöva gå sist.. Jag och Maria skrek o blundade omvartannat då en liten kille på max 8 år säger:

- Det är ju väldigt onödigt att betala 40 kr om man ska blunda hela tiden..


Haha, de är ju för underbara de små liven! :)

Så.. vilken jäkla underbar dag! Tack Maria för att du bjöd mig på allt.. BÄST!

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan lägga sig och vila. Man blir helt slut av allt karusellåkande..

PUSSSSSSSSSS!

Lovenly pictures


Bara vi gumman -  älskar dig!

Var tog hon vägen?

Varför lär jag mig aldrig? Varför måste jag göra ett misstag en gång för att det ska gå in i hjärnan - att sådär gör man inte Malin Blom?! Jag blir så besviken på mig själv att jag vill grina, det är ju liksom inte jag! Jag fattar inte varför :( Tur att denna gång kunde jag reda upp det som hände, tack o lov. Det kunde verkligen ha blivit en dyr historia. Det känns inte bra när jag verkligen inser att jag inte kan skylla på någon, att det ska ta sån tid och att det ska behöva gå så långt innan femkronan faller ner!

Ibland önskar jag att jag kunde vara o förbli den där lilla tjejen som var så oskyldig, aldrig kunde ljuga, aldrig gjorde nått dumt, följde med mormor  o morfar till kyrkan varje helg och klinkade på mitt piano.
Vart tog hon vägen?


Arbete

Vad glad jag blir bara solen tittar fram, jag känner hur mycket energi jag får och det är så skönt! Inte vara trött utan pigg och sprallig! Jag älskar sommaren!!!!!!!!!!

Sitter på jobbet nu, lillan sover så gott så jag kan passa på att surfa lite.
Är ledig härifrån nu tills på måndag natt men ska eller måste ta ledigt då för jag ska åka till Stockholm på återbesök hos min läkare. Spännande! Så tisdag är jag tillbaka här.
Imorgon blir det jobb på matsmak, hoppas på fint väder och mycket folk. Det är så roligt att jobba där och är glad att jag fick möjligheten. Verkar som jag gör ett okej arbete eftersom jag ska jobba där tre dagar nästa vecka med.. kul!

Dags att göra någon nytta :) Ha en underbar kväll... PUSS

Bra start!

Tillbaka efter turen runt stan, blev en riktigt lång sträcka som tog ca: 45 minuter. Kände efter halva vägen hur det skavde på mina tår.. Glömde strumpor, eller snarare så bojkottar jag dem nu när det är sommar. Eller vår som en näsvis dam sa på bussen typ 100 ggr :P Men för mig är det sommar, jag menar de finaste dagarna jag vart med om hittils här, är lika varma som de finaste uppe i norr..

Har nu lagat mig lite käk, kotletter med grönsaker - gott!

Måste verkligen försöka äta regelbundet för att få nått resultat av all träning. Men det är svårt när man jobbar konstiga tider o är ute o ränner jämnt..

 

Efter maten blir det dusch sen ska jag försöka vila 1,5 timme tills det är dags att bege sig på jobbet..

Spinga . Inte GÅ!

Nu är jag redo för ett jävla mördarpass - jag ska inte ens promenera snabbt jag ska springa!! Oyees.

När jag kommer tillbaka ska jag vara så svettig så att jag kan vrida ur kläderna

NU jävlar!!!


Frukost

Tänkte att idag ska jag kliva upp i bra tid (även om jag fortfarande behöver sömn), äta frukost i lugn och ro och sedan kanske ta en långpromenad om de inte ringer ifrån Matsmak. Idag blir det fil, musli med blåbär,hallon och russin, samt lite linfrön. Ett glas nyponsoppa och ett ägg - mums!

 

Om de inte ringer ifrån matsmak så börjar jag jobba kl 15.00 - 23.00.
Solen lyser dock med sin frånvaro vilket var lite tråkigt.. MEN den kommmer ihelgen.

Hoppas ni har en fin morgon, precis som jag :)

Nattinatt

God natt mina kära!

Puss


1200 kr rikare

TACK GODE GUD för att du var med mig idag.. Sätter mig på bussen nu påväg hem ifrån stan och tänker såklart inte på att ta o beställa eller blippa mitt kort. Har aldrig vart med om en biljettkontroll såhär sent på kvällen. Men nyss så steg det på två civilklädda människor på bussen.. Hon kommer gåendes mot mig och säger då var det biljettkontroll, trodde seriöst att det var ett skämt och det trodde nog alla andra också eftersom att ingen brydde sig. Så hon fick lov att öppna jackan och ta fram sin fula jäkla västtrafik bricka! Kände hur paniken kom och hur pengarna sakta men säkert skulle tillfalla dem. TUR TUR TUR i REN OTUR så tog de en annan före mig och jag kunde hoppa av vid nästa hållplats... TACK!

Phuuust. Innan detta så har jag efter arbetet bara vart på gymmet och dansat zzzzuuuuuuumba. Jäklar det var nog fyra veckor sen sist men det var lika roligt denna gång. Tjajtttjatjaaa. Körde lite triceps efter men var helt jäkla slut som artist.

Efter gymmet så följde jag med Maria när hon skulle fixa naglarna.. Såå fint det är med långa naglar. Men tyvärr får jag inte ha det i jobbet :( Men om jag vill...

Så, nu är det minsann dags för min ljuvliga dusch.. Sen lägga sig framför tvn och mysa.. Har sovmorgon imorrn.. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ UNDERBART!!!!

Thailand 2011

Okej vänner som ovänner. Sitter och kollar igenom min kalender och inser att denna sommar kommer att innebära mycket arbete. Det är ju endast för att jag SKA tillbaka till mitt älskade Thailand!
En vintersemester är såå mycket bättre än en semester här i Sverige. Jag hinner ju ändå hitta på saker här hemma eftersom att jag är ledig varannan helg.

Min stora fråga är: - Vem ska följa med mig och kan bestämma sig typ nu så att man har något att se fram emot och arbeta för? :)



Thailand
VS
Sverige

Jag tänker njuta av båda :D


Jobbar

Usch jag är fruktansvärt trött, jag sitter här på jobbet och håller på att somna :S
Jag ber en bön till Gud att denna dag går väldigt snabbt. Sen SKA jag hem och sova resten av kvällen.. Jag kommer inte orka annars.. Men imorgon börjar jag inte arbeta förens kl 15.00 så då blir det sov morgon vilket jag ser fram emot. Dockmåste jag väl ta mig på gymmet innan jag får sova ikväll.. Idag är det ju Onsdag så jag undrar om jag ska ge mig på lite Zumba, va ju ett par veckor sedan.
Tål att funderas på - heltklart!


Bara Jag

Finns bara en av mig - Jag måste lära mig uppskatta mig själv mer


Lång dag

Äntligen en riktig sport bh, fyndade en på Stadium för 99 kr. Inte illa pinkat!

Efter jobbet tog jag mig till Valhalla för att möta upp Maria. Tog och solade i 28 minuter och hann inte ens lägga mig knappt i solariumet förens jag slocknade. Dessa timmar i förlorad sömn börjar minst sagt göra sig påminnd :S

Efter solningen så åkte vi på SATS och tog ett rejält gympass, ben och magen. Min mage har riktig träningsvärk nu och det är grymt skönt!

Har precis ätit middag, tacos vi båda åt som två grisar!

Nu ska vi nog ut i solen och ta lite fina vårbilder är det tänkt..

Resultatet kommer senare..

:)

XO


Lördagens fest - En underbar dag!


Maria och jag tog vårt pick o pack och begav oss till Slottsskogen, var hur mycket folk som helst. Det spelades fotboll och det var sång och musik, är det konstigt att man njuter?

Lite sol, rosé då känns det att det är sommar!



Efter stunden i skogen så begav vi oss vidare hem där det väntades en sjhelsikes fest!!
Maria stod för både utklädnad och var grillmästare, mycket gott! Dock var det lite för kallt för att sitta ute så vi fick ta med oss vårt pick o pack och gå in. Väl inne så drog jag såklart igång Sing Star - vad är väl en fest utan det`? Framförallt så är jag helt klart bäst, ahha!


Efter förfesten så drog vi ner på Avenyn där det som vanlig blev en del för mycket av det goda som finns att köpa i baren :P

Tack alla för en jäkla kul kväll och dag!
Det måste vi göra om..


Glad tjej

Det bara spritter i kroppen.

Kan det vara vädret som alltid är så fantastiskt här i Götet?

Nu ska jag och Maria åka o storhandla, älskar att ha mycket mat i kylskåpet känner mig så riiiik då.

Bilder ifrån helgen partaj kommer ikväll.. jäklar vilken fest det var..

Puss



RSS 2.0