Knega tills du stupar!!

Dessa dagar har enbart bestått av jobb och lite mer jobb. Men vad gör man inte för att kunna överleva och ha lite skoj? ;) Har jobbat på matsmak idag och det var inte speciellt roligt med tanke på vädret - solen sken och jag sprang framotillbaka som en blådåre.. Svettades, skrattade omvartannat.

Efter matsmak var det bara att bege sig till sjukhuset för nästa pass, så här sitter jag nu. Lillan sover så gott så jag försöker underhålla mig sålänge.

Efter jobbet blir det raka vägen hem till sängen för att jag är rätt så trött..
Imorgon blir det lite mer jobb på matsmak, sen blir det aw, ska nog unna mig nått extra gott imorgon minsann :D

En ny bild ifrån fotosessionen med Janne

Fotograf: Janne Wiberg

Make up: Jeanette Ekstedt

 

Hoppas ni har en trevlig kväll ute i finväré


8 till priset av 420

Fick hem ett paket som jag besällde ifrån HM idag. Denna rean som är nu är ju otrolig.. !! Jag hörde någonstans att jag inte skulle köpa mer kläder, men varje gång jag tittar i garderoben så är det ju tomt! Finns absolut ingenting att ha på sig. Så jag tänker mer att det är presenter till mig själv :D

Så nu fick jag hem två sommriga klänningar, två linnen, en jeans skjorta, ett par leggings, en tunika och ett fint armband för 420 kr, som hittat!!

En annan sak som jag stör mig på är att dagarna går alldeles för snabbt, jag hinner inte göra någonting alls :(
Måste försöka kliva upp tidigare på morgonen, ut på en promenad för att sedan sitta och njuta av en god frukost innan det är dags för jobb. Det är precis vad jag ska försöka göra imorgonbitti. En bra start på dagen kan ju inte bli annat än en underbar dag, eller hur?


Nu väntar duschen och efter det en god natts sömn.

Puss o Kram!!


Maaaaaaaaaaaaat!!!!!

Fy så  hungrig jag är nu! Sitter och vräker i mig mat, och det är inte en lögn alltså. Vet inte riktigt hur snabbt jag ska äta. Men, tog mig iallafall iväg på gymmet i eftermiddags. Kan säga att jag har aldrig svettats så mycet i hela mitt liv. Antar att det var mycket gifter som skulle ut ur kroppen. Sagt och gjort så avverkade jag 1 h o 20 min där och det kändes verkligen bra.

Tog mig en promenad hemmåt och stannade till på affären, mitt kylskåp var helt tomt och det var dags att fylla på det!

Så blev det tacos till middag, mums!

Nu är det dags att se på Lotta på Liseberg.. Får ju inte missa det ;)

 


Foton

Här kommer bilder ifrån fotosessionen med den duktiga fotografer Janne Widberg.
Efter några kalla timmar i blåsten där tårarna rann och benen skakade så tycker jag det gick riktigt bra iallafall :)

 

Fotograf: Janne Wiberg
Make Up: Jeanette Ekstedt
Modell: Malin Blom

Fiin väre

Morsning korsning alla ute i den otroligt fiiina midsommarvädret. Kom igen nu solen!! Happ, har ite ärenden att uträtta innan bussen går kl: 15.10. Ska ner på bolaget och inhandla det sista, sen packa ihop det sista. Vet inte hur jag ska lyckas ta med mig en STOR resväska, en mindre resväska, två väskor, en kartong med massa go dricka.
Om jag ska hålla kartongen med båda händer, ska jag då dra väskorna med båda fötterna, det betyder då att jag måste åla fram och skjuta kartongen framförn mig.. Herregud Maria!? Du som skulle visa hur man gör, välkommen hem ;)

Nä, dags att ta tag i sig själv och ge sig iväg..


Kan inte sova..

Ligger här, vänder och vrider. Fantiserar om mat, men kylskåpet är tomt :( Frysen är full men det är is.. föör mycket is. Det går inte att stänga så jag måste nog ställa mig och hacka bort isen kl halv tre på natten! Suck..
Vad mer.. hittade en gammal macka nu iaf :) gött!

hoppas ni sover gott!!

Med ett leende på läpparna

Får man må såhär gott? Är det lagligt? - Jag hoppas det.

Naglarna är fixade, allt är inhandlat, väskan är packad och tessan väntar i Smögen.
Imorgon åker vi och det kommer bli en fantastisk midsommar det är jag helt säker på!!!

Glädje hopp - Gläjde tjut - Ren, sann och vacker Kärlek


Brilliant nails

t

Va ju en liten tjej vid namn Maria som kom hem stressad som ett djur för att vi var tvungna att hinna ner på stan. Haha gissa vem som ligger o sussa som en bebis just nu om inte hon ;)

Jag har iallfall under en timme lite drygt suttit med mina naglar i aceton för att försöka lösa upp lösnageln. Ajajaj så ont det gjorde. Men nu är de borta och kl: 14.30 ska jag åka på brilliant nails för att göra nya, fin inför midsommar. Bor ni i Göteborg så rekommenderar jag det stället, ligger på kaserntorget 5, och det kostar 360 kr. Billigt och det gillar vi :D Eller iallfall jag!

Annars då?


Malin och Maria dag :)

Maria samlar vuxenpoäng genom att gå och köpa morgontidningen. Haha så söt så!

Idag ska vi ha en liten alltiallo dag genom att fixa allt inför resan till Smögen imorgon.. :) Sola, fixa naglarna, handla upp hela bolaget, hitta en snygg midsommarklänning, ja lite sånt!! :) KUL dag!!!

Nu säger chefen åt mig att jag ska klä på mig.

Ha en bra dag!!


över all förväntan

Vilken fantastisk dag jag har haft, verkligen!! Dagen på makeup studion började vid 13.00 tiden där jag mötte upp Jaenette som snart är färdig make up artist, där skulle hon göra två olika makeup på mig. Den ena kommer jag inte riktigt ihåg vad den kallades så det är väl lika bra att inte skriva nått istället för att skämma ut sig totalt :P

Detta var den första sminkningen.

Andra sminkningen blev en fest sminkning och även den sminkning som jag senare tog massa (förhoppningsvis) fina bilder i :) O dessa bilder kommer inom en snar framtid. Är iallafall jätte nöjd, och med en duktig make up artist som Jaenette och en duktig fotograf som Janne så kan det väl inte bli annat än bra! :)

 

Ser iallfall fram emot resultatet!

 

Nåväl en dag som blev över all förväntan.. UNDERBART!!! TACK J&J ;)


Goder morgon vänner!

Uppe med tuppen för att bege sig till tvättstugan, suck! Men va tvungen att tvätta inför helgen då det vankas midsommarfirande i Smögen :) Ber till en gud att febern går ner och att halsen blir bättre, annars är det verkligen inget att hänga i julgranen, eller ska vi säga midsommarstången... haha lågt skämt. :P

Ska väl försöka städa lite här hemma också, förstår inte att jag säkert städar 5 ggr i veckan?! Vad är det som händer när det ser ut som skit jämt?
Nu är det två minuter tills jag kan starta dammsugaren vill ju som inte väcka grannarna och göra dem 9rriterade allt för tidigt på morgonen.

Sen ska jag ta mig en dusch, fixa mig och sen är det nästan dags att åka ner på stan där min spännande dag ska börja! KUL!!


Den lilla skymten

En liten liten skymt fick man se ifrån Lotta på Liseberg..

Nu ska jag sjunga nästa vecka, så det så ;)


...

??

Sommaren 2011

Skärpning på mig nu alltså, finns ju verkligen ingen anledning att inte uppdatera här :) Enda anledningen till varför jag inte gör det är att jag har alldeles för kul för att hinna med.. Men kan ju vara roligt att titta tillbaka på min första sommar här i Göteborg! Så från o med idag så ska jag iallafall försöka uppdatera en gång per dag :)

Är iallfall nyss hemkommen ifrån Lotta på Liseberg, hes som en kråka åkte jag dit och var arg o ledsen för att alla i min omgivning inte skulle få höra min vackra stämma ;) Men efter att ha stått o köat i 3h, sett genomgången för att sedan vänta ytterligare 1h på live sändingen så kunde jag inte göra annat än att dras med i stämmningen. Så jag sjöng för fulla muggar och himlar så skoj det var!! Vi var tydligen med på TV med, försöker hitta klippet men hela programmet kommer väl ut snart så då ska jag titta :)

Imorgon kommer det bli en väldigt spännande dag då jag först ska bli sminkad och fin då en make up artist har sitt slutprov, kommer ju bli minst sagt spännande och väldigt roligt! Efter det åker vi vidare för att fota!! Vilken dag jag har framför mig. Lite nervös redan, men det släpper nog när vi väl är igång. :)
Så ska försöka titta i garderoben efter kläder, och hoppas på att hitta ett underverk långt nere i någon hög ;)

En bild ifrån Lounge i lördags..

 

Nu dags att kolla garderoben.

 

Sov gott fina..


Önskar en sak..

Och det är att jag vore ledig imorgon, shit vilken vecka jag har haft! Jobb varje jäkla dag, inte speciellt skoj.. Tur att vädret är skit så jag slipper ha ångest över det! I övriga sverige är det strålande sol och 30+, jag har verkligen inte vädergudarna med mig :( Imorgon efter kl: 15.00 hoppas jag på sol och lite häng i slottsskogen. En god middag ute på nån restaurang med ett glas vin, inte 10!!

Kvällen kommer att spenderas hemma med mig själv, tänkte göra en hemmagjordpizza med massa gosaker på. Ta en varm dusch, mysa ner mig i soffan framför tvn och njuta!!

Önskar er en trevlig fredagskväll!!

P&K


Bloggtorka

Har varken haft tid eller ork att uppdatera något, men ska väl försöka lite nu.. :)
Sommaren är verkligen här och det är ju helt underbart, njuter av varje sekund.. men vet tyvärr att den kommer att gå alldeles alldeles för snabbt :( Det som är skoj och trevligt är alla dessa uteserveringar som finns längs avenyn, något som absolut inte finns i Östersund. Enda gången Ösd lever upp är ju under yran, här är det som yran o stråket hela sommaren vilket är obeskrivligt!! Vi har redan flitigt besökt många av dem, favoriten är väl hard rock cafe, men efter lite små incidenter med en servitör så vette tusan om vi går tillbaka.

Förutom alla festligheter den senaste veckan så har jag fått massa positiva besked, kan dock inte avslöja något ännu men det kommer innan denna vecka är slut. Jag är så himla glad att det är svårt att beskriva!!!
Äntligen kan det bli lite som förut!

Annars mår jag fördjvla bra, jag njuter av livet till fullo!!!!


Ikväll blev det sol - glass - fotboll

Bilder ifrån veckan som gåttt..

Kääääärleeeeeeeeek

Dagarna som gått..




I Söndags hamnade jag, Maria och Sandra på Palace för att äta lite god mat och dricka lite gott vin.. Maten var sådär men vinet var gott. Det hela slutade med att vi åkte hem en snabbis vid 20.00 tiden för att låta Michaela duscha, därefter gav vi oss ner på Lilla London för att möte upp de andra. Efter lilla london gick vi vidare till Rose & Crown och vilket drag det var där!! Ett band som spelade, kändes precis som om vi va hemma i Östersund på Yran. Vilken stämmning och vilken kväll. Kvällen avlsutades på Park Lane med massa dans! :D

Måndagen spenderades hemma, halvdöd men med roliga minnen från söndagsnatten!
Maria och jag mötte senare upp Jennifer på Hard Rock Cafe för att äta och surra lite.. Var dock tyvärr tvungen att avvika tidigt eftersom jag skulle börja att jobba kl: 07.00 igår morse..

På Hard Rock Cafe serveras världens mäktigaste glass kan jag tro.. Brownie. chockladsås, grädde, glass, ja jag vette gudarna allt som är i den där.. :P



Förutom alla trevligheter så har jag självklart hunnit med att arbeta också.. Tredagars vecka denna vecka.. vilket innebär att jag jobbar till 15.00 idag och från 15-23 imorgon. Därefter väntar en lång och trevlig helg med mina vänner.. Michaela stannar ju till på söndag :D

Pusss


RSS 2.0