!!!

Ibland blir jag inte riktigt klok på allt, fick nyss besked, eller tidigare idag om att jag + mina fem arbetskollegor har gått hemma nu i tre veckor, utan lön. Vi kan inte jobba pga. att vår brukare ligger på sjukhus.
Då behovet tillgodoses av sjukhuset så står vi utan arbete, utan pengar.

Kan inte beskriva hur jag känner mig, känns som om man som arbetstagare inte betyder ett skit. Något som ska vara säkert och tryggt visar sig inte vara det. Idag när jag fick beskedet så blev jag så förtvivlad att jag ringde tidningen för att uppmärksamma problemet. Men efter en mans kloka ord så ska jag nog avvakta med det.
Tillsvidareanställd sålänge behovet varar, nu är behovet tillgodosett av sjukhuset vilket betyder att vi är arbetslösa?!
Jag har ingenaning, men jag kan säga att natten kommer att bestå av mycket tankar, frågor kommer att ställas så snart kl har slagit 08.00 imorgonbitti.

Jag är på så dåligt humör och jag är rent ut sagt ledsen..

Mål

Så, mötet med Tommy gick fint. Mål är uppsatta angående Forever Living för 2011, stora mål som små. De behövs för att lyckas. Jag måste ha någonting att jobba mot. På onsdag ska jag/vi ha en liten utbildning om hur man tar kontakt med människor, haha ja, jag har lite svårt för att ta kontakt med okända människor på stan. Men jag ska lära mig, bli duktig och skaffa mig självförtroende och efter det kommer det gå som en dans och jag kommer att börja tjäna pengar!




Efter vårt lilla samtal så åkte jag och Maria på SATS för att köra gärnet, ingen av oss var på träningshumör. Kanske för att mina armar är i 90 grader, = mina biceps är helt döda, armen går inte att sträcka ut och nu har jag haft såhär i två dagar. Det borde väl ta slut snart tycker jag. För det är synd om Maria när jag kvir hela tiden, plus att det är pinsamt då jag inte får på mig jackan i vanlig ordning.. :S

Väl hemma så bjöd Maria mig på middag, lika gott som vanlig då hon gör sin pasta carbonarra. Mums.
Började även titta på saw III men den är så äcklig så vi stängde av efter tre minuter, hur sjuk är man till att komma på en sådan film???

Dags att blunda, drömma..

PUSSS

.s.s.s.s

Vilken lördag det blev, fantastiskt roligt! Jag hade tänkt mig en lugn hemmakväll men den slutade i allt annat än ett lugnt tempo. Maria övertalade mig (svårövertalad som man är ;) ), att följa med på bowlinghallen där ett gäng glada människor hade samlats. Efter bowlingspel, så begav vi oss upp på övervåningen där det fanns en aktivitetshall med bla. rally, jag kom 2:a av 8 pers, inte illa. Både jag och Maria är väldiga tävlingsmänniskor så vi gick ju in i denna femkamp för kung o fosterland. Efter rallyt blev det skjutning, vi sköt änder. Gick sådär men fick några träffar och himlar vad roligt det var :) Sedan delades vi upp i lag och det blev basket, kan säga att jag kom tvåa där med.. Haha! Imponerande eftersom alla trodde att jag spelade i elitserien, östersund, basket.! Undra varför det alltid ska till att överdrivas med allt
? :P

Tillsist skulle vi rida tjur o herrejösses. Detta filmades och filmen kommer upp ikväll. Ska föra över den ifrån Marias telefon. Ljuden ska preskiberas då jag inte kan förstå varför jag alltid ska skrika. Den enda som hörs är jaag.. Pinsamt! Men filmen ska allt upp :D

Efter alla aktivoteter åkte vi vidare till parken för att ta nån drink. Trevlig kväll!

Gårdagen spenderades hemma, lugnt och skönt. Känner mig lite deprimerad pga. allt med jobbet. Men imorgon får vi svar och det kommer att bli en enorm lättnad. Jag måste ibland slå mig själv på kinden för att vakna upp och sluta att involvera mig för mycket i allt. Men det går inte, jag involverar mig alltid i mina jobb och ska alltid ta saker o ting i egna händer. Det ger oftast bäst resultat och jag får framföra det jag vill.. Både bra och dåligt - jag vet!

Nu ska jag ta en dusch för att sedan möta upp Tommy nere på stan för att sätta upp mål inför 2011 ang Forever. Något som jag ska berätta om mer snart :)
Behövs verkligen en spark i baken angående den biten. Kom igen nu för fan!

Hannibal




Usch, jag mår illa av filmen men kan ändå inte sluta titta på den..
Äckel äckel äckligt

Fredagen

Dagarna bara rusar förbi trots att jag inte har speciellt mycket att göra :S
Klev upp imorse och kastade i mig frukosten, på med kläderna och iväg på SATS. Körde skiten ut mig själv på löpbandet, sen körde jag slut på bröstmusklerna och mina biceps. SKÖNT..

Hem och stöp ner i soffan, men har även hunnit städa. Så nu blir det fredagsmys med mig själv. En lång dusch, sen tacos till middag och sen blir det tv o poker kväll. Kan det bli bättre?

Hoppas ni också får en trevligt kväll..



Saknar någon väldigt mycket nu... <3

Snabbaste vägen - eller inte!

Dunka dunka.. Haha vilken miss det blev av mig idag när vi skulle åka till gymmet. Ville ta en snabbare spårvagn men lyckades hoppa på fel och det tog oss ca: 1h att ta oss fram. Bra Blom. Kände hur irriterad jag blev, och värre blev  det då jag inser att jag glömt mina skor hemma till gymmet, och Maria hade glömt sin handduk. Shit! Vad händer? Så vi simmade och delade på handduken. Tog och solade i solariumet också vilket var skönt..

Nu har vi ätit middag och tar oss ett glas vin, njuter av livet och mår gott.. trots alla missar idag.

Hej o hå!

Swedish house maffia

Spelas ur högtalarna och vi firar. Alltid finns det anledningar att fira :D
Min vita månad går sådär, ganska dåligt, riktigt dåligt om jag ska vara riktigt ärlig.. Men vad gör man?
Lever livet eller inte?

_DSC4357-2


Var tog dagen vägen?

Herregud, får något epeleptiskt anfall snart. Kan verkligen inte gå hemma mer, vill JOBBA. Har blivit en del strul med jobbet, inte pga. mig, men pga andra omständigheter.. Vet inte om vi kommer få lön och det känns otroligt jobbigt att gå runt och fundera på det hela tiden. Det har gått en vecka nu och vi i arbetsgruppen har fortfarande inga svar, chefen har inget svar, ingen har ett svar! Jag får dåndimpen. Jag blir arg och väldigt frustrerad. stackars alla er som får höra på mina aggressioner :S

Mina dagar har den senaste veckan bestått av SOVA, ÄTA TRÄNA, inget fel med det om jag visste att jag gick hemma med lön. Då hade det vart en dröm situation. Imorgon kanske jag får svar och kan pusta ut. Om inte, ja då är den panik med stort P.. Aldrig lugn och ro..

Så min dag har idag bestått av sov, äta, träna, städat, rensat ordning på alla dessa skor. Fått iordning på alla papper.

Snart ska jag möta upp Maria på tågstationen, hon kommer hem ifrån Sthlm. :)

Saknar mina tjejer och sommaren


Idol



Humor i min smak, hon och Maria Montazami, vilket dream team.

Rigg

Okej, spelar poker för fulla muggar här. I samma stund som rivern gjorde sig påminnd så kom jag också ihåg varför jag inte tycker att det är speciellt kul att spela ibland. Jag blir också irriterad på dessa fiskar, som har tur att klonka in sista kortet, på rivern. Det enda av två kort som förstör för mig, TACK svenska spel, TACK!

Har gett upp spelandet för ikväll och tänker ta vid det imorgonbitti då jag vaknar..


Härlig start

Maria väckte mig vid 09.00 tiden - Malin, nu ska vi på gymmet!
Kände hur det knöt sig i magen, försökte titta upp men mina ögon ville bara sova, min kropp ville sova!
Men jag tog mig i kragen och gick upp, åt en god frukost och på med träningskläderna.
Iväg på SATS för att börja gympasset, aj säger jag till mina axlar och triceps idag, imorgon menar jag..
Körde på i gymmet tills mina muskler grinade! Kände dock att det inte räckte med passet på gymmet så körde ett till i simhallen. Härlligt! Några avkopplande minuter i solariumet efter träningen gjorde susen.

Så, nu har jag precis fått i mig lite lunch. Undra som flundran vad denna dagen har att erbjuda?
Rensning av garderob och skor/jackor, välbehövligt.. Samt en storstädning av lägenheten.. kul!

Livet i ett nötskal

Jag är egentligen riktig tänkare som grubblar mycket över livet och jag vet att många, framförallt unga kvinnor också gör det. Vi har vår dröm som vi ska försöka leva upp till.

Karriär, vi ska utbilda oss och det räcker oftast inte med en gymnasial utb. utan vi ska sikta högt, = universitetet. Vilket är fantastiskt bra att det finns så många med mål och drömmar. Vi ska ha en bra utbildning som därefter kan ge oss det arbete som vi vill ha vilket resulterar i en bra månadsinkomst!
Vi ska också hitta oss, mannen i vårt liv, någon att ha roligt med, en bästa vän, en make och en far.

Sen ska vi bilda familj med den fantastiska mannen vi hittat, många barn och en riktigt stor och lycklig familj. När familjen är så stor så kan vi inte bo kvar i lägenhet så då köper vi ett fint och stort hus nära en sjö. Icke att förglömma hunden ;) Giftermålet, vilken dag, där vi kvinnor äntligen får den uppmärksamhet vi förtjänar ;) Dagen då vi ska säga ja, svära inför Gud om evig kärlek! Därefter lever vi lyckligt i vårt fina hus vid sjön, med alla barn som springer omkring på gräsmattan.

Vad gör vi efter att vi gjort allt detta? Karriären, familjen, bröllopet, husköpet?

Är detta en generell dröm som många vill uppnå, eller är det bara min egna?
Jag gillar egentligen inte att jag funderar och vill så mycket, ibland ser jag mig själv på äldreboendet sittandes i en gungstol, utan tänder, utan en ring på fingret, utan barn/barnbarn, en karriär som aldrig blev av..

Ibland ser jag mig själv sitta på äldreboendet med min man på andra sidan bordet, på byrån finns foton av mina barn/barnbarn, min karriär gick lysande och jag lyckades med livet.

LIVET ÄR JU FÖRJÄKLA UNDERBART, DET ÄR INGEN SOM HELST SOM KAN BERÄTTA HUR DET KOMMER SE UT OM ETT, FEM, TIO ELLER SEXTIO ÅR. DET FÖR MIG ÄR HELT FANTASTISKT!!












Det här med Lambi

Lata dagar, vilket resulterar i att jag blir för trött! Men tog mig iväg på gymmet, eller simhallen för att simma. Så vi byter om, går ut i simhallen och ska precis hoppa i då badvakten skriker att det är stängt! 15.30 på en söndag? VÄRDELÖST! Blev så arg och irriterad på mig själv att jag inte hade kollat upp det innan hur länge de har öppet!

Tog en tur på Ica istället och säger till Maria att det är dags att inhandla toalettpapper, går till hyllorna och tog för givet att Maria hängde på. Letar reda på ett mjuk o skönt papper, (hon är fruktansvärt noga med det där att det ska vara mjukt), hugger tag i en förpackning, säger högt: - Det här är väl mjukt nog för damen?! Samtidigt vänder jag mig om och där står en medelålders kvinna med ett leende.. - Oj, du var inte min vän utbrister jag, jag ber om ursäkt! Haha, ja alltid ska jag skämma ut mig på nått sätt :P

Hemma igen och nu ligger vi däckade här i soffan, eller i sängen. Funderar på en powerwalk men det är så halt och samtidigt blött ute så det är inte allt för roligt! Hoppas på att det går någon bra film ikväll så att jag kan fördriva tiden med.. :)

Soo long..

Spice Girls

Vi hade en toppen kväll igår, Sing Star var en riktig höjdare och måste säga att våra stämmor är rent ljuvliga att lyssna på :) Dans och sång till Spice Girls kan väl inte gå fel. Nu när jag ligger här i soffan och lyssnar på hur grannarna har fest så börjar jag genast tycka synd om våra grannar :P Allt hörs verkligen genom dessa väggar, Ooooops!!

 


Efter detta så var det dags att bege sig ner på Avenyn för nått glas på Push, Vi hade verkligen super trevligt! Nog det ställe jag gillar bäst av nattklubbarna hittils här i Götet. Nån trevlig gubbe bjöd oss på goda drycker och jag träffade en annan gubbe som pratade om MoDo vilket var underhållande. :D Därefter begav vi oss på Parken för att skaka rumpa, blev väl dock inte så mycket utav den varan :P Kvällen slutade väl inte på topp men det var e n annan historia :/

 

 

.

 

Vaknade upp vid 12 tiden, tog en dusch för att kvikna till och begav mig till Östra Sjukhuset för att möta upp min kollega Maria. Efter det direkt på affären för att inhandla lite godsaker till kvällen.. Blev fläskfile, potatisklyftor, fetaostsallad till middag. Sen har jag och Maria tittat på film hela kvällen och nu känner jag att ögonen börjar bli lite trötta.. Så dags att bege sig till sängs.

Imorgon väntar träning på SATS, först gym och därefter några längder i basängen.. Kommer bli skönt att röra på sig.

 

GOD NATT


SING STAR

  1. Träning -
  2. Lunch på stan -
  3. Shopping -
  4. Systembolaget -
CHECK
  1. Sing Star - soon, vilken rolig kväll detta kommer bli, Grannar. Håll i hatten eller kom hit :D


!!!!!!!!!!!!!!!!

Usch vilken dålig dag det är idag!! Vill helst bara lägga mig under täcket och vakna upp och må bättre... Jag måste seriöst ta en promenad på kiosken och hämta locktången och vågtången som vi har beställt.
Men nu vaknade iallafall Maria och då ska vi ta och bege oss på SATS för ett träningspass. Därefter ska vi hem, laga middag, dricka ett glas vin och se på lets dance (iallfall jag :P)
Sen drar jag med mig tösen ner på stan för att umgås med lite människor..
Har inte jobbat på hela veckan nu pga. vissa omständigheter, och jag kan säga att jag kommer aldrig i mitt liv att bli arbetslös, för något tråkigare finns inte!!!



Natti natt

Sov gott underbaringar!

Träningsvärk

Imorgon kommer den komma som ett brev på posten. Första gympasset på fyra månder, jag kan inte annat än säga att det känns jäkligt skönt att få röra på sig. Sen är det en lätt förvirring att komma till ett nytt gym, jag hittar ingenting och måste se ut som ett fån :P Men det gick skapligt!

Efter gymmet åkte jag hem, åt en god middag och nu ligger jag utslagen i soffan, trött som bara den.
Blir en lugn kväll..

Pumpakärnor och linfrön

Vilken sovmorgon, suck! Ville nämligen stiga upp vid nio för att ta en långpromenad, så blev inte fallet då min säng är fruktansvärrt skön. Finns som inget bättre än att titta på klockan, inse att man är ledig och vända på huvudet för att sedan somna om. Steg upp vid 12 tiden istället och då får jag samtidigt lite panik för att det är så sent! Men, har iallfall kastat in en maskin med tvätt, såklart går inte den andra maskinen igång :S Så nu tar ju allt dubbel så lång tid :( Eftersom jag har börjat med mitt nyttiga liv (igen), blir det nyttig frukost!


Linfrön, pumpakärnor, yoghurt, 1/2 banan = Supergott

Nu är det dags att bege sig till tvättstugan igen.

Sen väntar ett besök på valhalla och SATS.. :D


Romy & Michel

Amerikansk komedi från 1997. Väninnorna Romy och Michele blir inbjuda till ett tioårsjubileum med sin high school-klass. De inser genast att de inte har så mycket att komma med, men låter sig inte hindras av det, eftersom de alltid kan ljuga ihop något trovärdigt.

Haha, detta är den mest pinsama film jag sett i hela mitt liv, känner rent hur generad jag blir av att titta på den.
Jag blir röd i ansiktet och gömmer mig i kudden. Skriker ut till Maria hur pinsamt det är..
Filmen kan inte ha hamnat högt upp på toplistan.. :P

Ja just, idag i omklädningsrummet så öppnade jag dörren till toaletten där en dam inte hade låst. Hon stod där och sminkade sig när jag steg in. Pinsamt! Bad så mkt och ursäkt och hon gick bara sirt därifrån.

Då sitter jag där på toaletten, har kissat och är sådär lagomt nöjd med livet. Precis när jag ska torka mig, eller precis då jag gör det så öppnar en kvinna dörren!!! Jag utbrister - Men Oj förlåt! Hon tittar surt och bara drämmer igen dörren. Bad inte om ursäkt, och där fick jag kliva ut som ett fån, röd om kinderna!

Romey and Michell
?
Malin and Maria

SATS

Gårdagen var verkligen super mysig, med vandring runt gamla stan där vi tog en fika och drack även världens godaste latte med vit chocklad, mums! Tog oss sedan vidare på Le Rouge för ett glas vin.
Mysiga dagar, men de gick tyvärr väldigt snabbt :(

Hemma i Göteborg idag där jag och Maria har tagit tag i träningen, ÄNTLIGEN! Så var iväg på Valhalla för ett simpass. Hej svejs på dig otränade Malin, fick ju en smärre chock när jag inser i vilket skick min kropp är. Men nu är det dags att ta tag i eländet. En inskrivning på SATS och imorgon sker det första gympasset på 4!!!! månader..

Förövrigt så måste ni gå in och läsa världens roligaste sammanfattning om året som gått, en sann resume. HÄR


Nu är äntligen Hasseludden bokad, 13 Mars, så underbart!

Lycka

Lycka är ett ord som jag inte använt mig av speciellt mycket i mitt liv, men nu precis idag så har jag brukat ordet och jag kan verkligen säga att det är precis så jag känner mig. Vädigt lycklig över livet och min tillvaro.
Mitt liv är förtillfället väldigt spännande och jag möter på nya utmaningar näst intill varje dag, och jag känner bara hur jag växer som människa. Jag har idag funderat på hur mycket livet har att erbjuda och hur fantastiskt många olika sätt det finns att träffa en människa på..

Är just nu i Stockholm på besök, kom hit igår. Blev bjuden på en fantastisk middag med gott vin till.
Sitter nu och väntar på att herren ska komma hem ifrån jobbet så vi kan ge oss ut på nått äventyr! :)


PUsS


Natten

Nu är det lördag natt och här sitter jag på jobbet. Har jobbat sedan klockan 21.00, eller 21.20, var meningen att jag skulle börja kl 21.00 men bussar/spårvagnar strular hela tiden. Inga tider stämmer och ibland kommer det inget fordon alls :S Så jag blev lite sen.. Ni ska se hur vädret är här i Göteborg, det regnar, det rinner massa vatten loängs med gatorna, det är stora vattenpölar överallt. Det är sjukt dåligt väder och jag blir lite smått irriterad på att de inte kan hyvla/ploga/sanda vägarna!!!

Nåväl, Går av kl: 07.00 imorgon och då ska jag bara hem och sooova! Efter min lilla tupplur så ska jag ut på stan och kolla in den enorma rean som pågår. Kanske kan jag hitta mig nått fint :)

Igår kväll hade jag och Maria verkligen en super mysig kväll. Hon lagade middag, och herre min guds skapare, det var verkligen hur gott som helst! Ville bara äta mer och mer, men måste ju tänka på figuren ;)

Råstekt potatis, fläskfile, fetaost sallad.

En riktigt duktig kock

Efter det  blev det lets dance och en film.
Somnade sedan med ett leende på läpparna, det berodde dock inte på varken lets dance eller filmen ;)

Nu är det dags för lite poker, önska mig lycka till!

Människor

En butter man, likt han i de sju små dvärgarna, runt 55 år. Varje morgon stiger han på bussen några hållplatser ifrån mig. Jag kan inte sluta titta på honom, han ser så ledsen och nedstämd ut. Det är inte första morgonen han sätter sig framför mig, jag försöker le åt honom ibland men han bara drar mungiporna neråt och ser ännu mer dyster ut.
Idag tänkte jag, kliver han på bussen och sätter sig framför mig igen ska jag hälsa. Den buttra mannen kliver på, lika nedstämd som vanligt.. Sätter sig på sin plats och nu jäkla tänkte jag: jag ler och säger hej.
Han ler tillbaka och hälsar så glatt. Pratar om väder och vind och den buttra gubben var som bortblåst!

Herregud säger jag bara! Slutade 07.00 och...

Herregud säger jag bara! Slutade 07.00 och kom hem nu.. !!! Först satt jag och väntade på spårvagnen i 20 min, gick sedan åka med den i 2 min. Stopp vid frihamnen, jippie! Alla får kliva av och gå till en nusshållplats, väntar där i 40 min?!?! Hallå, för mycket snö vilket inte plogbilar, bilister, eller busschaufförer kan hantera i denna stad! Vägarna ser katastrofala ut, går knappt att promenera. En resa som ska ta 35 min tog 2 h idag, trött och irriterad ska jag nu sova efter en jobbig natt. God natt säger jag och god morgon till er!


Försoooooooooooova mig

Skulle upp och tvätta kl 08.00 imorse.. Vad händer, jo jag vaknar upp och kollar på klockan som visar 11.08, sa jag att min tvättid slutar 12.00? PANIK! Rusar upp och ut och ner i tvättstugan, -tack! Ingen har tvättid mellan 12.00 - 16.00. Så bara att starta maskinerna då jag hade förberett allt igår duktig som jag är. Tjänade jag in lite tid iallafall!

Jag som hade planerat min morgon så fint, upp kl 08.00, ner till tvättis sen ut på en powerwalk. Nu hinner jag inte gå ut på promenaden förens ikväll. Men men thats life,. när du är för trött.

Blir till att ta en dusch nu för att sedan bege sig ner på stan, ska bli spännande att se vad mellandagsrean har att erbjuda :)


Göteborg

Hemresan gick bara fint, kunde dock inte somna förens vid 02.00 tiden på tåget. Tycker det är riktigt mysigt att vaggas till sömns. Maria och jag gick på bio på tåget, men efter att ha tittat en timma så insåg vi att den var riktigt dålig. Konduktören påstod att den var "romantisk" så vi tänkte att det kunde ju inte gå fel, men jag undrar visst hur romantisk konduktören är om han kallade den filmen för romantik. ? :P

Satte oss sedan i Bistron och stötte på några trevliga herrar, (fulla), men tänk att jag inte skrattat så mycket på länge! Och ett you tube klipp lär nog dyka upp ifrån Marias telefon, humor på hög nivå :D

Kände när jag klev in genom dörren till lägeheten att det var väldigt skönt att komma hem. Ta en dusch och duscha så länge jag ville. Sedan lägga mig i sängen för att sova några timma till.

Blev sedan en sväng på stan för att inhalnda en ny kalender för 2011. Inhandla lite mat för att sedan bege sig iväg på jobbet. Kändes bra att få göra nått efter att ha vart ledig en vecka :)

Så nu jobbar jag till 23.00, därefter hem och stupa i säng för att sedan upp kl: 05.00 igen..

BYE

Måndag eller Söndag

Gissa om att man är lite dagavill nu såhär efter jul och nyår. Har sagt två eller tre gånger att det är måndag idag, sista gånge jag frågade så ville orden vända i munnen eftersom att jag kom på att det var söndag.
Söndagen som jag ska åka hem till Göteborg igen. För lite tid med familjen och nu lär jag väl inte komma hem förens till påsk igen :(

Imorgon när jag kommer hem så ska jag genast uppsöka ett GYM, synd att det finns för många att välja på. Men ska ha ett där det finns simhall, relaxavdelning, ett bra gym, och olika pass som jag kan gå och svettas på!
En bra start på det nya år

nu kommer mormor och morfar..



En tur på sjön

 

Denna dag har vart den lugnaste på evigheter..

Har inte gjort någonting nästan, men släpade ut mig själv på en lite promenad med en av hundarna. Var så längesedan jag gick på skoterspåret så gjorde det och en sväng ut på sjön. Kände riktigt hur det gjorde ont i kinderna av kylan, var -15 grader. Men det var väldigt uppfriskande.

Resten av dagen har spenderats framför tvn med familjen, mys! Imorgon väntas hemresa till Göteborg. Verkligen trist för det känns som om jag inte har fått vara hemma nog länge. Men det har vart härligt att få umgås med familjen. Nu väntas ostbricka och slutet på fångarna på fortet.

Kraaam till er

Dansen den 28/12

Bror och jag

Pontus jag och Maria

Putte

Putte, Linnea och Sven

Jennifer och Simon

Bild ifrån dansen på Folkets Hus

Arvid och Emma i bakgrunden :)

Tommy, Erik, Erik och Mattias

Himla trevlig och rolig kväll!

Inte som man tänkt sig..

Nyårsafton blev inte riktigt som jag ville, efter middagen som förövrigt var väldigt god ( skagentoast till förrätt, kalkonbröst, kycklingfile, klyftpotatis, grönpepparsås till varmrätt och kladdkaka till efterrätt). Men jag fick sån magknip så satt i tre timmar och hoppades på att det skulle gå över, men icke. Var tvungen att gå och lägga mig på sängen i 2,5h för att hoppas att det skulle gå över. Sen hör jag inne ifrån köket hur roligt de har, massa skratt och sång. Så ligger man med magknip, lite irriterad och ledsen faktiskt när jag äntligen kommer hem sen kan jag inte vara med på det vis jag vill :( Men tog mig upp strax innan elva och kunde vara med och fira in det nya året.
Ett år som är väldigt välkommet :)
Ny start, vilket ska bli underbart!


Ju fler kockar, ju sämre.. ;)

Av detta spel kom skratten, som jag missade, men jag fick höra ljuvliga toner ;)

Så nu sitter vi i vardagsrummet, jag är rätt pigg men de andra är lite trötta efter gårdagens fest. Rätt skönt att inte vara trött pga. för mycket vin ;)
Nu ska jag och mamma snart ta en promenad i det fina vintervädret.

Ha en underbar start på 2011

RSS 2.0