Göteborg

Hemma i Götet och det är verkligen sommar här, helt fantastiskt!! Jag blir så himmla glad att det bara spritter i kroppen. Hallå det är ju bara april ännu?!?! Crazy! Hemma låg det ju snö kvar i snöhögar.. Men ingen är gladare än jag som sagt, detta kommer bil en toppen toppen toppen bra sommar det vet jag!!!

När jag kom hem imorse så var det bara att ta sig hem så snabbt som möjligt eftersom jag skulle jobba på matsmak kl 11.00. Idag gick det bättre än första gången. Inte ett enda glas eller nått som gick sönder! Allt gick över förväntan och då kommer det ju bara att gå bättre o bättre hela tiden..  Man kan allt bara man vill, så är det verkligen!

Så nu har jag precis kommit hem ifrån ett träningspass på SATS.. YES! Känns bra..
Äter en god sallad på balkongen och herregud vad jag mår gott!!

PUSS PÅ ER ALLA


Påväg hem nu, ligger på tåget och har bädd...

img_4728 (MMS)

Påväg hem nu, ligger på tåget och har bäddat ner mig! Så himla mysigt! Mamma vinkade av mig på buss stationen i hoting och jag var hur nära som helst att börja grina. Jobbigt när man inte vet när vi ska ses nästa gång :( men jag har iaf världensbästa familj som jag älskar över allt annat!! Natti natt


L <3

Vilken dag jag har haft i Bellvik. Träffade lilleman och jag blev så glad över att få se honom så att tårarna nästan kom. Eftersom det gått ett par månader sen vi sist sågs så var jag rädd att han inte skulle känna igen mig men det första han gjorde var att springa ner för trappen och emot mig, men två meter framför så ställde han sig blixt stilla och tog händerna framför ögonen. GULLUNGE!
Efter 15 minuter så var det som vanligt och jag blev så glad. Vi har busat med höns, och tittat och kelat med de små liven (lammen) vilka sötnosar, jag vill ju bara stoppa ner dom i väskan och ta hem dem till göteborg!



Lilleman

Åh, vilken bra dag detta kommer bli. Ska nämligen åka och hälsa på min lilla kille. Har inte träffat honom sedan i jul.. och det är ju verkligen evigheter sedan!! Sötare sötnos får vi alla leta efter, han är verkligen något speciellt för oss alla! Katarina berättade att de har fått lamm också, 21 stycken. Herregud, och kelsjuka var dom också vilket jag älskar!

Så nu väntar jag på att pappa ska kommma med traktorn så ska vi åka upp på skogen och hämta bilen så att jag tar mig dit.


Mys kväll med Johan

Dagen i Östersund började bra, lite kass mellanlandning men med ett super avslut!
Träffade Michaela en sväng, tog och köpte oss en sallad för att sedan sätta oss i solen och njuta en stund. Älskar att fler o fler matbutiker har börjat fixa så man får mixa ihop sin egen sallad! Ingen som frågar hur mkt man vill ha av varje sort utan du bestämmer helt själv! Gott!!

Sallad, skinka, kräftstjärtar, räkor, gurka, tomat, röd lök, feta ost, gröna oliver, annanas skiva

SUPER DUPER MALIN SALLAD + Vinigrett dressing. Mums!

Därefter åkte jag och hämtade däck som har legat och skräpat hos någon som jag inte ens känner alldeles förlänge. Så det var skönt att få det ur världen faktiskt.

Va väl sen meningen att jag skulle umgås med någon men det blev inte av. Som tur var kom Johan till min undsättning och vi fick en riktigt trevlig kväll. Med en början på pause där vi satt i nån timma tills haket stängde. Johan ville såklart visa upp sin nya bil så det blev en tur med den ut på frösön, och rödön. Var en fantastiskt vacker kväll så vi var tvungna att fotografera lite.. Himlar vad fina färger det kan bli ibland..

Va så himla mysigt när någon hade tänt upp en liten brasa där på stranden..

Efter Rödön begav vi oss vidare upp mot Frösöberget och utsikten där. Tänkas att jag bodde i Östersund i 3,5 år men har aldrig sett denna utsikt.. Stört!

Synd att min kamera är så dålig, för det var otroligt vackert att titta ut över stan.

 

Så tack vännen för en trevlig och mysig kväll!

Nu är jag åter hemma i Hoting och vill inte lägga mig och sova eftersom det är min sista natt.

Sitter i köket och det enda som hörs är klockan som tickar, alla andra ligger och sover.. Tänkte väl smyga mig upp till mitt gammla flickrum snart för att lägga mig och kolla på de små liven, kissemissarna.
Därefter titta på Big Brother som jag lär somna till :P

Natti natt alla!

Biltur

God morgon alla underbara!
Idag sätter jag mig i bilen och åker till Östersund en sväng. Ska hämta någonting som jag sedan ska sälja.. haha!
Ska även umgås med mina fina en stund. Hoppas solen lyser bättre i Ösd om man jämför med här i Hoting.
Hoppas ni får en fin dag.

Puss


Lojsenitt

 

Mamma och jag promenerade ut på lojsenitt för att röra på oss lite. Vilket var väldigt skönt efter att ha legat på latsidan i två veckor.. Men nu känns det lite bättre!

Finns lite snö kvar men isen börjar försvinna..

Skönt för alla bönder!


Bondgård - Hundgård - Katthem

Sen pappa startade eget företag så har vår tomt förvandlats till en lerhög samt med massa traktorer och vedmaskiner av alla dess slag..

Hemma här finns det massa hundar, närmare tre stycken. Nisse är nu förtin en gammhunn, 9 år. Sen har pappa en till hund som heter Nina och sen har Emil en hund som heter Silver..

Jakthundar såklart!

Kraaaaaaaaaam

Så det finns 3 hundar, två katter, varav den ena har tre kattungar och nu ska även den andra katten Hildur ha kattungar.. Undra hur många hon får?

Så man kan lätt påstå att det är fullfart här! Och det är därför jag sover som en kratta när traktorn går igång kl 9.00 på morgonen :P


Påsken - Kort o gott

Torsdag: Va rätt bakis hela dagen, men vi begav oss ut i finvädret för att möta upp Karin på stationen. Som jag saknat henne och det tog inte heller lång tid innan allt blev ren katastrof som hon själv skulle uttrycka det ;)

Slitna tjejer i väntan på Katastrofen her self..

S

Det blev en liten förfest hos Marika med tjejerna och Fredrik. Efter allt fixande med löshår, smink och kläder så begav vi oss ner till haake och gänget vid egons. Party party! Galet och underbart trevligt folk.

Vidare till Olles där det vankades hemvändarfest. Tyvärr var jag för full och kom inte ihåg att jag träffade en jäkel.. Haha, här åker man 100 mil för att träffa vänner och bekanta. Sen blir det för mycket och för roligt att jag tappade minnet påvägen ner.. haha!

Felicia, Karin, Jag, Marika & Michaela

 

Fredagen var jag väldigt pigg men tog det lugnt. Skulle inte ut men när Rickard och gänget kom upp ifrån Stockholm så var det väldigt svårt att hålla sig. Fick en öl i handen och blev beordrad att gå in o byta om och följa med ut. Sagt och gjort så var jag nere på SOLO med gänget. Efter ett tag anslöt Carro och vi kan väl båda medge att det blev en riktigt lyckad kväll ;)

Lördagen började med en försovning och jag missade bussen hem till Hoting. Fick som tur åka med mina kusiner upp till Lövvik och firandet av min mormbror som har fyllt 50. Med massa släkt och familj så blev det en kväll fylld av sång, munspel, skratt och skämt. Lyckat enligt mig! Hur ofta firar man 50 år? Såklart ska det vara ett riktigt kalas och med vår familj kan det ju inte bli annat ? ;)


Kratta löv - bra jag!

Ååååååååå, ingen sol idag heller :( Eller solen är här men det blåser kallt..
Pratade nyss med Maria och hemma i Göteborg så är träden gröna och det är värsta sommaren - GE MIG NU!

Dagen tillbringas iallfall utomhus, jag krattar löv.. Gah, blåsor överallt i hela händerna. När jag flyttar tills hus så har jag trädgårdsmästare - lätt!


En ny liten tös

Nu är det dags att sluta sina ögon och bege sig in i drömmarnas värld.
Just, min jansson blev enligt mig perfekt! :D Mästerkock?
Pappa klagade lite som vanligt.. haha!
Mest på skämt hoppas jag.. :P

Somnade i soffan efter maten, helt slut jag blir av att vara hemma. Jag kopplar av helt och det är så himla skönt!



STORT grattis till Martina och Jonas, de har fått en liten dotter idag!
Min äldsta vän har nu två små underbaringar.. <3 Det är helt fantastiskt..
Minns när vi var små och lekte alltid mamma, pappa barn. Hon trodde minsann aldrig att hon skulle bli mamma men det visste vi alla att hon skulle bli. Jag kan nog säga er att det är en av världens bästa också :)

Kärlek!

Hulda & Kissonga

Finaste vännen - Hulda

Min förra katt som nu mamma och pappa har hand om.

Hon fick för några veckor sedan tre guldklimpar.. Så söta!

En liten sötnos, älskar verkligen röda katter



En annan plutt..

(Ber om ursäkt för mitt sätt att hålla henne, men det är inte lätt att ta kort på de små liven..)

Den sista visar jag kanske en bild på sen :)

Ro i själen

Känns verkligen att jag är hemma. Jag blir alldeles lugn och det känns konstigt eftersom jag inte kan stressa till något.. Har inga tider att passa, inget speciellt att göra. Kom på mig själv med att ligga ner i soffan och titta på tv i flera timmar nu på förmiddagen, när händer det liksom?

Tog sedan tag i mig själv, klädde på mig och gick ut för att hjälpa mamma och kratta. Men herregud vilket slavgöra, har och kommer ha ont i händerna och axlarna imorgon. Mamma däremot har ont i höfterna för att hon tydligen vickar på rumpan när hon krattar.. Haha!

Gick sedan in för att göra min första jansson, kommer bli en succe såklart ;)

Den borde faktiskt vara klar precis just nu..


Hoting

Befinner mig nu i Hoting och mitt riktiga hem hos mina föräldrar!
Uppdatering ifrån alla fester i Östersund kommer snart och ifrån 50 års kalaset igår.. Mycket att berätta o bilder att visa.. men nu ska jag se på BB, samtidigt som jag ligger o solar på altanen! Myssss. Semester...


Karatefylla

FLINTSTONE

Redo för fest :D

Jag fick för mig att gå ut och parta igår iallfall, så Michaela fick följa med på fest. Jag övertalade henne! Så vi gick ner till Haakes kompisar på förfest! Galet.. Skämmer ut mig som vanligt överallt..

Vi gick sedan vidare på O´learys för att träffa lite folk! Trevlig kväll..

Träffade även på Rickard en sväng vilket inte var igår.. :)

 

Fina flickor redo för fest..

Och som alltid när jag festar så ser jag alltid ut såhär dagen efter...

Haha bra kväll. karatefylla som fredrik sa.. :P


Resultat av gårdagen - haha ordet är pinsa...

img_5041 (MMS)

Resultat av gårdagen - haha ordet är pinsamt!!


Mysdagar på hög nivå

Känner mig bättre nu i förlylningen.. Det är väl som vanligt värst på morgonen och innan man ska sova..
Mötte iallfall upp Fredrik och Fredrik på Step In för ett träningspass, Apan lärde mig en övning på axlarna och imorgon kommer jag inte att kunna röra mig.

Efter träningspasset så fick jag träffa Ida och världens värdlens sötaste Oliver! Men den lille rackaren vägrade öppna ögonen.. Sötnöt!
Så liten man kan vara, så så söt!

Nu har jag precis fått massa god mat av Marika, Stod klar när jag kom hem.. perfekt fru jag har :D
Kasslersallad, gott!

Så nu har jag också vart på systembolaget och köpt lite vin, jag ska dricka vin ikväll och hoppas på att någon av damerna vill hänga på! Trevligt att få träffa lite folk tänkte jag. :)

Dags för att hoppa in i duschen...

KRAM <3


Middag ala Marika Ö

Marika har lagat sin special kyckling.. Som jag längtat efter den! När vi bodde tillsammans var detta vår rätt som vi åt kanske 4-5 ggr i veckan. Hon använder stekpåsar när hon lagar kycklingen vilket blir otroligt gott.
Till detta serverades klyftpotatis, svamp och lök. En väldigt god sallad och sweet chilisås. MUMS!
Så nu är vi verkligen mätta i magen.

Nu fixas det och trixas med massa hår.. Marika ska nämligen sätta i löshår och färga det i en cool rödfärg..
Resultat kommer senare.. :)

Förkyld - inte OKEJ

Vaknar med att jag är täppt i näsan och har ont i öronen. Eller framförallt ena sidan, varför ska jag bli förkyld nu på min semester?? Det är absolut inte okej någonstans!!!! Jag blir arg. Någon med något bra tips hur jag kan slippa denna snabbt? Jag har ju massa inplanerat som jag ska göra de närmaste dagarna och vill vara pigg och glad.
Inte ont eller inte kan andas.. Suck!

Nåväl, ska kanske blunda nån timme till o hoppas att det känns bättre..
Något som är bra är att marika har bjudit på sin special frukost som jag älskar.. Vanlijyoghurt med linfrön, branflakes, kanel. Äggmacka, tunnbrödmacka och te.. MUMS!!! Magen är iallfalll glad!

NU vila, sen ska jag göra mig iordning för dagen.

Hej hej!


Mina pojkar

Har träffat Haake och Fredik ikväll, lite galet prat som vanligt. Förstår inte varför vi alltid spårar in på samma samtalsämne varje gång. Men ämnet måste vara ytterst intressant och spännande. Vi pratar alltid om sex!
Haha, men det var roligt att träffa pojkarna <3 Vi ska sammanstråla på torsdag igen för fest, en hejdundrandes förfest med en fest på o´learys med E-TYPE, efterfesten är ännu inte planerad men den kommer bli av - tro mig!

En till super överaskning är att tok Karin kommer hem, var tusen år sen jag träffade henne. Önskade så att Fia kunde vara med också men hon är seriös o ska tentaplugga.. Bra för henne, tråkigt för oss..Hade blivit en helgalen kväll annars, precis som förr. -:D

Ååå vad laddad jag är! Måste sova nu.. Imorgon väntar en lugn dag, för att sedan träna på Step In med Fredrik och sedan besöka relaxen.. Härligt!

Sååå glad tjej jag är nu som får umgås med alla goa människor!

Natti natt..



Sveriges konstigaste trappuppgång

Marika bor i en korridor som är rätt underhållande. Kliver man ut ur hissen så hittar man direkt denna dörr, full av klistermärken. Där herr Halvarsson o Ronny huserar. Tittar man sedan upp i trappen så hittar man en kökskniv liggandes där.. Väntar den på en limpa? Haha. Det är så underhållande att vistas i denna byggnad så det är inte sant! Haha!


Redo för stan?

Nu har jag äntligen fixat mig klart.. Duschade hos Michaela men hon skulle iväg till skolan så packade snabbt ihop mina saker och fick skjuts till Marika. Efter lite prat, (lovar att det finns en del o berätta efter fem månader) så gick hon iväg för att göra ett ärende och jag fick tillfälle att fixa mig. Så nu är jag färdig och väntar på att hon ska bli klar. Då är det dags för en tur på Östersunds shoppingator. Kanske hittar jag nått snyggt :D

 

Är förövrigt jäkligt trött, skit tanter som förstörde min skönhetssömn inatt..

Men nu kan jag inte vara bitter över det utan ska ta tillvara på varje sekund av min vistelse här..

 

KYSS


Östersund

Äntligen framme i Östersund! Känner mig lite mosig i huvudet efter att jag har haft två snarkande tjockisar i min kupe! Suck.. Men jag är så glad över att vara hemma så jag är pigg ändå!

Michaela hämtade upp mig på tågstationen, gulle du! Såklart var ju tåget försenat, ingen människa blir ju brydd!!!

Nu har Michaela bjudit på en brakfrukost, mums! Sen blir det en dusch, fixa mig för att sedan bege mig till Marika.. :)

 

Ha en underbar dag!


Nattåget

Sådär, nu är jag äntligen påväg hem. Så roligt att vi startar med en försening men det är ju vanligt när vi åker med SJ, eller hur? Nåväl jag hoppas att de ska kunna köra ikapp det under natten så att jag kommer fram i tid.
Då ska lilla söta Michaela hämta upp mig, gulle dig! Sen tror jag minsann att jag ska låna hennes dusch och fixa mig innan det är dags att möta upp Marika! <3

Ser verkligen fram emot dessa dagar med de allra bästa som finns..

Nu ska jag fördriva tiden lite här i Bistron innan jag ska lägga mig i min säng, ja säng o säng var väl att ta i. Men jag brukar faktiskt kunna sova rätt bra på dessa tåg.


S-A-T-S , Det var längesen sist..


Nu väntar jag på Maria för att hon ska hämta mig och skjutsa ner mig till gymmmet.. Vi ska också säga hej då eftersom vi inte ska ses på 10 dagar, hur ska det gå? <3

Idag blir det en riktig genomkörare av hela kroppen eftersom jag inte vart där sedan i (måndags)!!!! Fy skämms..PINSAMT!

NU KÖÖÖR VI!!!

Underbara dag - VÄLKOMMEN

Idag är en bra dag, jag ska nämligen få åka hem till norrland, först ett stopp i Östersund för att få hälsa på mina älskade vänner och umgås med dem ett par dagar. Längtar otroligt efter dom nu!! <3 Sen ska jag åka uppöver till Hoting för att spendera sista dagarna av min 10 dagars vistelse hos mina föräldrar! <3 Älskar dom mest av allt!

Kommer bli så underbara 10 dagar så det är svårt att beskriva. Jag har längtat ihjäl mig.

Har precis avslutat mitt arbetspass och ligger nu hemma i sängen.
Ska ta en dusch innan jag somnar några timmar.. Därefter ska jag upp, tvätta, packa. En sväng på gymmet och till solariet och sen ska jag bara vänta på att tåget tar mig till Östersund kl: 19.00.




3 dagar



Idag har det kommit en till liten prins till världen, stort grattis till Ida och Fredrik!
Och grattis till Rebecca och Andre som har fått en liten flicka!


Har verkligen blivit värsta babyboomen i min vänkrets, inte för att alla känner alla men många utav dem gör det och det är roligt! Jag får lite paniiik, måste jag också skaffa en liten en snart? :) Men jag glömmer lätt att det behövs en karl till det.. haha! Nåväl, altt har sin tid!

Jag ligger smått däckad framför tvn, börjar bli förkyld igen vilket inte är okej. Jag orkar verkligen inte med en till sjukperiod och framförallt inte när det bara är tre dagar tills jag åker hem till norrland och Östersund!
Längtar så mycket att det är svårt att beskriva!!

Nu ska jag sätta mig på balkongen och sola lite.. myss <3

Kärlek


Bäbisar <3

Min katt Hulda har fått kattungar <3 Tre sötnosar..

Så himla fina och jag ska gosa med dem när jag kommer hem..

 


Tack Jakob

Brevbäraren ringde nyss på dörren med ett paket till mig som kom ifrån Jakob. Lite presenter till mig, jag ääääälskar presenter! Hade sagt att jag ville ha solglasögon och det fick jag, tack snälla!! Glad jag idag..

Ray Ban

Nu kan solen få komma fram ännu mer..


6 dagar

Vilken helvetes natt, inser att slmnen är a och o när jag ska jobba dessa nattskift. Jag höll på att somna ett flertal gånger, man nickar till och blir för en stund hur pigg som helst. Känner paniken innombords när jag absolut INTE får somna. Jag räknar ner minuterna tills klockan ska slå 07.00, min kollega kommer inte.. Väntar till 7.15, klockan blir 7.30 och jag känner hur irriterad jag blir. Klockan 08.00 har fortfarande ingen kommit och jag får tillslut väcka mamman, inte kul! Mina ögon går nu i kors och jag är förbannat trött. Men hungrig så jag ska ta och äta lite frukost..
Vaniljyoghurt med banan och krossade linfrön, mums!

Spöregnar ute idag med vilket inte är speciellt trevligt.. Dygnsur nu när jag kom hem..

Nåväl, ska lägga mig i två timmar innan det är dags för att besöka tvättstugan!


7 dagar

Bloggtorka.. Ledig dag idag, iallfall till kl 23.00 ikväll. Skönt! Jag har pysslat lite nu på morgonen med att städa upp i denna missär, det är saker överallt och damm överallt! Jag ska köpa nya möbler för det är ingen hit att ha svarta. Tv ovh tvbänken är alltid dammiga, dammar och två dagar senare ser det bedrövligt ut igen. Städhjälp kanske hade vart nått?!

Solen har visat sig de senaste dagarna vilken är fantastiskt, spritter i kroppen och det är underbart.
Jag och Maria firade in i lördags på riktigt! Vilka kontraster det är här i Sverige, hemma sitter de o pimplar på sjön och här i göteborg så sitter alla på uteserveringar i linnen, dricker rosé och njuter av våren.

Nu ska jag städa vidare och lyssna på lite musik! :D

Om 7 dagar åker jag hem, som jag längtar!!


Klubba mig - Tack!

Är så jäkla trött, snälla gör mig pigg. Hade gett vad som helst för en lugn fredagskväll här hemma idag/kväll.
Men det är jobb som väntar hela helgen. Har tagit på mig extra och det är väl iofs bra med tanke på att jag ska åka hem över påsk.. Blir ju en hel del lediga dagar där. Men jag längtar som en TOK!!! Efter mina nära o kära <3
Nedräkningen har verkligen börjat, det är nu 10 dagar kvar tills jag kommer hem till Östersund!
Säga vad man vill, men hemlängtan har jag allt!

Nu ska jag ta mig en kort promenad för att posta lite brev, sen ska jag hem och sova igen för att orka med natten som kommer. kill me..

MEEEEN, tankarna på Thailand får mig genast på bättre humör och jag kommer på varför jag arbetar som en TOK!


Isadora

Lite smink shopping idag..

En mascara, en ögonbrynspenna och några fina ögonskuggor..

Allt ifrån Isadora!

Måste faktist visa er detta som jag läste på Maddes blogg igår.. Jag tycker detta är HELT sinnes!!

 

Seriöst så måste jag prova detta, inte för att jag kanske kommer likna Angelina Jolie, men iallfall få till en riktig snygg sminkning.. :D


Mitt nya yrke -

Min första dag på restaurangen Matsmak, som servitris gick enligt min mening; lysande! Jag som drömt diverse drömmar nu i snart en veckas tid om hur jag tappar tallrikar, spiller mat över gästerna, stammar osv osv..
Jag tappade ett glas inne i disken, sen så rååkade jag tappa två glas ute i restaurangen men det var dörrens fel som bara smällde upp på mig. Jag skämdes en stund, men tänkte sedan: vad ska jag göra åt saken?

Sedan gick det faktiskt rätt bra.. :) Chefen sa iallfall det och skulle ringa mig om fler tider senare! Bra jobbat till mig..

Nu har jag ONT i fötterna och vaderna efter detta spring i tre timmar, intensiva pass då det är rusch konstant..
Men jag gillart och hoppas på att jag får fler tider snart!

Glad tjej

7 års olycka..

VARFÖR HÄNDER ALLTING MIG?

Det måste ligga en förbannelse över den här jävla lägenheten. Allt jag tar i går sönder.. Detta hände nu när jag hade duschat, skulle dra ena spegeln åt sidan och då faller den ner. Jag vet ju att boven är Maria, för hon hade troligtvis inte satt tillbaka den riktigt.. MEN varför ska jag vara den person som måste ta i den så att den går sönder?? Glas överallt, jag bara suckar och går ut därifrån.. jag tar reda på skiten imorgon!!!

Sedan vi flyttade in här så har jag tagit söder 8 vitrinskåpsglas skivor, en TV, lite små prylar, och nu denna spegel.. Vad är problemet? Jag har aldrig på senare år tagit sönder så mycket saker som jag gjort under dessa fem månader. FAAAAN. Allt blir ju så fruktansvärt dyrt.. :(

Ledsen tjej..


Peter Siepen - med sin vita hatt

Fick ett mail av gruppen Östersund om att Peter Siepen skulle komma dit helgen som var. Eftersom han är känd för att ha olika hattar/mössor/kepsar vid varje tillställning så skulle vi denna gång gissa vilken utstyrsel han skulle ha på o´learys i Östersund denna afton. Jag drog en vild gissning och sa att han skulle ha på sig en vit hatt.

Nu så gick jag in för att se vem som hade det rätta svaret;

Malin Blom Han kommer att ha en vit hatt

Några dagar senare...

Martin Malmliden Overkligt bra gissat av Malin Blom. Du har ett presentkort att hämta ut här hos oss i restaurangbaren fr.o.m kl 17.00 idag måndag. Grattis!


Jag blir ju rätt glad för nu kan jag bjuda en vän på middag på o´learys i Östersund när jag kommer hem! Härligt..
Ja, alltså det hade jag ju kunnat göra ändå men det blir extra roligt när man vunnit något :)

Tack Peter Siepen, dig kan man alltid lita på ;)



Min spontana arbetsintervju

Som jag skrev i fredags så blev jag spontan intervjuad lite snabbt sådär för ett nytt jobb. Ja, det var väl inte spontant för min nyblivna chef men för mig blev det så.. :P Det gick iallfall väldigt bra och jag ska provjobba på torsdag på en restaurang som heter Matsmak, ligger i gårda i Göteborg. Maria jobbar redan där och det är hon som fixat det åt mig, ängel! Matsmak har restaurang, catering, festvåning, konferens.. kommer bli spännande. Men jag har ju NOLL erfarrenhet och kunskap om servitrisyrket, men jag är väldigt öppen för att lära mig och tycker att det ska bli kul att få prova på. Med ett glatt humör och glimten i ögat så hoppas jag att det ska gå vägen.

Jag börjar redan bli nervös men jag ska verkligen ge gärnet så att jag kan ha litet extra knäck där.. Vore toppen att få ha ett sånt pass socialt arbete!

Så, vad gör ni idag i det fina vädret? Åhh jag blir så glad när solen skiner och det verkligen är varmt!
Tog på mig mina pumps idag med ett par chinos - gahh vårklänsla <3

Två dagar--

Tröttare tjej får ni leta efter. Nu ska jag sova iallfall i fem timmar..

God morgon till er och god natt på mig!


Vad hände?

Jag kom på gymmet och saknade min motivation TOTALT, jag kunde inte göra någonting alls.. Tränade axlar och gjorde en magövning sen tittade jag och Maria på varandra och gick upp till omklädningsrummet.. Var tvungen att lyssna på kroppen och vila.

Nu ska jag ta och sova två timmar innan det är dags för sista jobb natten.. :) Imorgon väntar nya äventyr..


S.A.T.S = Mitt andra hem

Nu åker jag på gymmet och tränar lite ben + mage!

Efter det ska jag gå på hemköp och köpa en god middag, tror jag ska gå till scharken och köpa nått kallskuret och lite potatisgratäng, gröna oliver och vitlöksklyftor, vilken söndagsmiddag :)


Söndag

Idag är det mys söndag! Fredagens fest satte verkligen sina spår . jisses! Inatt vid tre tiden så kände jag mig pigg, om det tar närmare 24h innan man är frisk ifrån bakfylla så är det något stort fel alltså!

Men fredagen blev hur lyckad som helst. Tog ett (några) glas vin på Rubin med en vän innan vi gick vidare på lilla londin för nån drink. Därefter mötte vi upp Maria på Lipp, kändes som om vi var tillbaka i Östersund på G3, schlager musik och gammfolk - Härlig stämmning. Vi blev dock inte kvar där sålänge eftersom vi begav oss vidare till lounge, för att tillslut hamna på Park Lane. Vilken hattig kväll men det var verkligen roligt! Kvällens avslut var helt klart det bästa, MC DONALDS!! :D Jag och Maria åkte senare hem för att ha efterfest och en vinare senare somnade vi som små barn.

Lördagen var en ren helvetesdag, vi var full klockan 14.00 när vi satte oss på spårvagnen ner på stan. Maria hade en överaskning till mig och jag kan säga att det blev super snyggt, ska visa senare vad jag gjorde :) TACK GUMMAN för den fina överaskningen/gåvan, du är go du! <3

När jag skulle åka och arbeta kl 23.00 så ville jag bara sooooova! Men det var bara att åka och det gick faktiskt bra.
Nu ska jag ta och klä om för att sedan besöka gymmet - äntligen.. Vilat två dagar och det var alldeles för mycket..


;)

Dags att ge sig ut på stan för en toppen kväll!

Livet är en fest, och festen varar bara en gång så ta till vara på varje sekund.

KÄRLEK


Ta o drick nan mjolk gamm´folk

Skål på Ji´gammfolk!

Nu tar jag mig ett glas vin, hoppar in i duschen och börjar fixa mig inför kvällen!


Nääs

Härligt att kliva upp i tid imorse.. Maria ringde och väckte mig vid nio tiden och då var det bara att kliva upp för att följa med ut på Nääs. Så har vart där ifrån klockan 10-14. Vilket underbart ställe, alldeles vid vattnet och massa små gulliga hus. Typiskt att jag inte tog några bilder.

Därefter blev det ut på stan för lite shopping inför kvällens trevligheter. Tänka sig att man alltid ska ha någonting nytt när man ska ut o roa sig. Lyckades hålla mig ifrån att köpa kläder, blev massa smycken istället, och lite smink :)

Innan stan så fick jag en väldigt trevlig nyhet, jag hamnade på en liten arbetsintervju sådär hastigt o lustigt.. mer om det senare ;D

Måste dona med lite saker nu..

 

Pöss


The Long kiss goodnight

Vilket rulle, ifrån 1996 med Samuel L Jackson och Geena Davids i huvudrollerna. Kanon bra film..
Såg tidigare idag på Ellen Degrees show att L Jackson har gjort över 100 filmer.. Det är otroligt! Han berättade att han brukade se på filmerna och tänka, ja just den där har jag ju gjort! Haha, inte lätt att hålla reda på såklart.

Men nu är jag sådär lagomt gostrött.. Ska försöka sova.. Hur nu det ska gå till..



RSS 2.0